![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eden kendine eder suskunluğun bir bıçak olup senı yaralar bir kere boyun eğer yürek ikincisinde siler ,kendi yoluna gider... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaklaştığımda rüyanın en kıymetlisine gerçeğin en kıymetlisini de istemem hata mı ki! yaşadığım soluk aldığımca bensem eğer biraz neşe mutluluk alsam senden ne olurdu ki! dünyamın hiç dönmüyor olduğunu biliyor musun? oysa gözlerim dolup taşarken denizle med cezirlerin en büyüğünü yaşarken ne felaket bu dünyanın dönmemesi biliyor musun? yaşadığım kadarın sonucunun ne olacağını kimbilebilir senin sonucunun şu gidişat olmasını istemiyorken ben çakıl taşlarlarını geçerim de ben ya dev kayalar? bunlardan uzak durduğumu mu sanıyorsun senden uzak seni görmeyip neşelendiğimi pırıl pırıl gökyüzü durgun mavi deniz yemyeşil bir orman mı var baktığım sanıyorsun? İmkansız olanı istemenin ötesinde bir parça biz istiyorum bu mu çok bu evrene sana bana söylesene! Karartma günlerini bir hatırla ikimizin yaşı bunu düşünmeye müsait sokağa çıkma yasaklarını ya da olmayanın olması için çabalarımızı ben beklerim de zaman benim beklediğimi bilse de sen ya sen beni tanımak yerine hep neden beni tüketmeye uğraşıyorsun be canım! Yoklukların var olmasını istemek! hakaret sanmak olanı biteni ya da oyun oynamak gibi sanmak ben mi olgun değilim gördüklerim karşısında sen mi hala büyümedin? inceden bir keman sesiyle içim cızz etmekte şimdi şu anda uçurtma bayramları şarkısı çalmakta ve ben uçmaktayım aşkın büyüsüyle hala ama sen bilmemektesin! Bilmeyi istediğin gibisini bilip ellerimi değil sadece kalbimi buz kılmaktasın! Bir avuç sevinç almaya annemden vakit bulamayacağım diye korkuyorum artık biliyor musun! Belki herşeye geç kalacağımdan ya da hiç varamayacağımdan korkuyorum... Ama sen bunu da bilmemektesin işte! Oysa ben oğlunla uçurtma yapıp uçurmayı istiyorum... ve sevgiyle çoğalmayı... Bilmediklerinden biri... ama satırlarında kalan kavgamız misali yaşanırlığını yaşayamadığım hiç bir şeyin! Sandıkların ve ben gibi! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O fotoğrafta bende vardım.. Uzaktaydım.. BAlıkçı gemisinin arkasında.. YAlnızdım ve içiyordum.. Gerçeküstü olduğunu düşündüğüm, Basit insani gerçeklere anlam yüklemek gibi çabalarım vardı.. Sinirliydim her zamanki gibi.. NEfrette vardı biraz derinde.. VE sen..! Aynı fotograf karesinin objesi.. BAlıkçı gemisinin arkasını görebilip benim içimi göremeyen.. Mucize sandığım, Gel, sen de gel.. Bir parça da sen kopar benden.. Bitene kadar sömür.. Sıra senin , işte ben, karşındayım.. Anlam yükleyemediğim O basit insani sebeplerden biri yüzünden; Belki çaresizliktir adı.. Belki de başka bir şey.. Önemi yok artık.. Teslimim sana.. Harca, bitir en beğendiğin beni.. NAsılsa hayat veririm ben bir yenisine... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |