![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
az kıskanmak az sevmek anlamına gelmiyor, bazılarına göre sevgi büyüdükçe kıskançlık duygusu artar. bengiller daha sakindir kıskanırım ama belli etmem. yada bunu polemik haline getirip ortamı germemama erkekler bunu başaramıyor! bunu farklı dışarı yansıtıp huzursuzluğa sebep oluyor! | |||
| | |
| |
| | #52 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
...huzursuz ederim kıskanırsam![]() | |||
| | |
| | #53 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kıskançlığın azı ise Sevmemezliktir.. | |||
| | |
| | #54 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | huzursuz ettiğinde eline ne geçiyor peki kaşif ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet arkadaşlar size kaşif arkadaşımızın evde kalacağını gösterir belge...!!!! ![]() | ||
| | |
| | #56 | |||
kıskançlığın azı sevmemezlik değildir, ben çok kıskanç bir tip değilimdir.. bu az sevdiğim anlamına mı geliyor?????????????? | |||
| | |
| | #57 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Az kıskanmaktan kastım hiç kıskanmayan yada kıskanmam diyen kişiler içindi ![]() | |||
| | |
| | #58 | ||
| hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hiç kıskanç değilimdir bazen neden kıskanmıyorsun diye sorun oluyor evet :P
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
| | |
| | #59 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | onu sevdiğim ve başkalarından kıskandığım için huzursuz olacaksa huzur ona zaten haram kardeş ...bir insan karşısındakine sevgisinden daha değerli ne verebilir ki?...ev mi araba mı?.. ..ben sevdiğim insanı kıskanırım..maksadım boğmak değil...ama kıskanırım...ona benim gözümle kimsenin bakmasını istemem ... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |