![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #4071 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| |
| | #4072 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takvimin buruşturulup atılan dün'üne yakın hissettim hep kendimi. . 'daha çok var' deyip avuturken kendimi . . ardından koşup yetişemeyen çocuk heveslerine takıldım . . bir elma şekerine hasret yaşadım bazen . . bazen hayat'ın 'hayat' olmayan kısmına aşık kaldım . . bazen çok şeydim . . bazen bir hiç bile değildim . . ve bir hiç bile olamazken ben, her şeyleri içime nasıl sığdırabil(ir)dim . . ? 'herşeye rağmen yaşamak güzel' derken . . her şey hep yarım kaldı da. Yaşamın güzel olan kısmına mı hiç yetişemedim . . ? trenin arkasından ağlayan çocuk olmayı mı sevdim . . ? yoksa hep giden'i oynamayı mı seçtim . . ya da gider gibi yapıp , hangi köşeden döneceğimi hiç ezberleyemedim . . hiç bilemedim . . meğer bilmeliymiş . . birgün biteceğini / ya da hiç başlamaması gerektiğini. Puf karamsarlığım üstümde mi ne. . :/
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (28-12-2009 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4073 | ||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zormuş kafanı çevirmek gözlerinin yaşına..Yanaklarından akıp gitmesine izin vermeyip titreyen parmaklarına damlatmak hüznünü...Ne yorucu, gözlerine doya doya bakamamak...Ne ağır, kelimelerinin boğazındaki düğüme takılıp kalması...Ne yıpratıcı "Seni Seviyorum" diyememek...Ve ne güzel sevmek, seni sevmek, çok sevmek.... | ||
| | |
| | #4076 | ||
| є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
| | |
| | #4077 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dudaklarımda saklı kalan gizli öznemsin...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4078 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat senden istifa ediyorum.Off duruma geçiyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4079 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçek olamayacak kadar şaka, yetemeyeceğim kadar fazla bu hayat.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |