![]() |
itiraf ediyorum..çocukken galatasaraylıydım ama spnra doğru yolu buldum...wazgeçmeyede hiç niyetim yok |
el_captain Alıntı:
|
işyerinde sürekli gülümseyerek cvp veriyorum ama içimden küfür ediyorum |
ben birinden hoşlanıyorum onada söledim ama o şok geçirdi hala sürümcemede bakalım ne olacak :D :D :D o kendini bilio |
Alıntı:
bende bşy itiraf edicem ama şimdi diil belki ilerde:D:D |
Alıntı:
kim acaba merak ettim bak :) |
bişe daha..ben kadiri bilek güreşinde yenmiştim:D:D:D |
itiraf ediyorum leventteki mağazaların kepenklerine "çArşı" die ben yazdım .. şimdi fenerrum açıldı geçen akşam orayıda işlicektim olmadı bu gece tekrar denicem yaptıktan sora resmi atarım :D |
seni sevmiyorum derken yalan sölemiştim....seni seviyodum....ama o o zamandı;) |
kimseye söyleyemesemde ben birini çok sevdim ama o bunu kendine uygun sebeplerden olamaz diyerek istemedi |
karsiliksiz ask yasiyorum :( |
dün misafirler için yapılan bütün yaş pastayı ben yedim :D(ama anneme sölemedim annem yeğenimin yediğini sanıyo :D) |
ben forumdan birine aşık oldum :) |
oynadığım okeylerin %90 nında yandakini ayartıp taş istiom:D:D:D:D |
Alıntı:
bence bmc yani :) aman hee aramısıda kalsın dogustan degil sonradan fanatigim :D |
Alıntı:
:D:D:D:D:D bende buna benzer bişey yapmıstım ama midem şişti soda içince yakayı ele verdik :embarassed: :D :D :D |
Ben küçükken hep Fenerlileri döverdim..:D |
aslında babacıma yalan söledim..onun aldııı 250 kntrden sora ben bide 100 kontr almıştım...ama babam 1 ay boyunca 250 kntrle idare ettimi sanıyo..daha bide ringa da 100 kntr hediye gelmişti..:D:D |
iş yerinde devamlı herkese gülümsemek zorundayım.millete gülüyorum ama içimde kıyamet kopuyo:D:D...çok kötü bişi aslında:D |
itiraf ediyorum dün kına gecesinde çok sıkıldım ama hiç çaktırmadan hep oynadım |
hehehehe:D İtiraf ediyorum forumdakilerden haric , ailemden haric , bütün insanlardan nefret ediyorum :D |
itiraf ediom ben aslında o çocuğu hiç sefmemiştim......:D:D:D:D:D:D:D |
itiraf ediorum son bi haftadır çok usluyum:) |
Aşık oldum !!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
herkz blsin istiyorum:D |
Banane sölemem :D |
evet bende istiyorum bilelim şanslı çocuğu |
:(:(:(:(:( |
itiraf ediyorumm üsteki bayan ağlıyor |
yaw benim eskisiyle konustuk...ya ben çok kötü oldum ya......:(:(:(:(:(:(:(:( itiraf etmek istiyorum bişiyi ama daha kendime itiraf etmedim........ |
Seviyosun dimi ? |
hayırrr...yane sefmemeliyim..ya üff bilmiyorum.......:(:(:( |
Elif miydi adın bilmiyorum ama. Celişkidesin. bana düsmez ama. aşk başkadır :( |
eet elif adım...bence de o...saten duygularımdan emin olmadan hiçbi adım tamam...sorunda bu işte....duygularımı bilmiyorum...... |
aşıksın sanırım senn...:D |
itiraf ediyoruz ayrıntıya girmiyoruz itiraf ediyorum üstteki aşık... |
hehehehhee. :D Aşık mı olabilirim eet :D |
Alıntı:
aşık diilim alışkınım.......(?)(?)(?)(?)(?) |
seni terapi odasına alalım istersen;) |
Türkiye`de Saat: 20:16 . |