![]() |
İtiraflarımız.. şu ana kadar sakladığımız gizli kalmış olan herşey anlat bakalım |
cok gizli bişeyi sizlere açıklıyorum adım ramses (A) :J |
hehe ilk ben yazayım:) doğum günümde sabahın ilk saatlerinde arkadaşın arabasını alıp bakkala gitmiştim kalkarken tam çaprazımda polis arabası vardı kalkışım çok hızlı olunca polis arabasının yan tarafı çöktü benim tampon gitti far kırıldı:))) tabi ben olay yerinden durmadan hemen kaçtım....umarım aramızda polis yoktur:))) |
itiraf.com a gir emroloji yaz:)arattır. |
Alıntı:
|
büyük harfle konu açmıyoruz dilek |
Alıntı:
|
Düzeltildi. |
Alıntı:
ama insanların daha çok ilgisini çekiyo:) |
benim durum biraz karışık :D lig tv yada turkcel in reklamı vardı yaa futbol aşkına diyee.aslında bu itiraf biraz orayla alakalı ama siz yabancı değilsiniz.sizede anlatıyım :D malum hepiniz gibi bende fanatik bi beşiktaşlıyım.özel bi kreşte anaokulu öğretmeniyim.bizim müdürde fanatik fenerli :D eeee iş böyle olunca adam maç izlememe izin vermiyor.bizim kreş cumartesi günleride tam gün açık olduğu içinmaç izlemeler sorun haline gelmişti.bende bjk ın cumartesi oynadı maçlarda hep bi bahane bularak izin aladım (itraf ediyorum yalan söyledim :D:D:D)haaa pişmanmısın diyeniniz varsa hayır değilim müd.adam olsun izin versin bende yalan söylemiyim.ama beni rahatsız eden tek şey arklarım onlara biraz haksızlık ediyorum bu yüzden ben gidince benim 18 tane yavru kartalada onlar bakmak zorunda kalıyor :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sülalede hasta olmadık kişi kalmadı beşiktaş yüzünden :D eee benim hastalıklarımıda sayarsak çok bahane var izin olmak için. tıpkı albeni bahaneleri gibi :D:D:D |
Çağrı merkezinde çalıştığım için her zaman ki gibi bilgi amaçlı bir müşterimizi aradım işte ben gözde merhaba şu şu şirketten arıyorum nasılsınız derken adamın adı hamit bende o gün içinde o kadar bayanla görüşmüşüm ki adama hanım diyeceğim tuttu peki hamit hanım demezmiyim :( sonraa pardon hamit hanım demezmiyim tekrar 2 kez.. offff dedim özür dilerim hamit BEY dedim artık sonunda önemli değil dedi gülümseyerek daha sonra işte bilgileri verdim iyi günler hoşçakalın dediğim anda 1 sn gözde bey ödeştik dedi kapattı:(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide bana sor:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
porto maçında golü yediğimizde ben ki hiç ağlamamış biri olarak koşa koşa maçı seyrettiğim yerden çıktım ve oturdum ağladım iğrenç bigündü.allah başımıza öle bir gün bir daha vermesin.birde beşiktaş-galatasaray maçında 83dakkada fevzi nin ayağının altından kaçırdığı maçtan sonra fatih terim maç bitiminde taraftarla alay eder gibi el sallaması ile ben hüngür hüngür ağladım.yanımda ki polis oğlum niye ağlıyosun annen mi öldü baban mı öldü dedi.bende ikiside öldü dedim.kötü günlerdi. |
maç kaybedince ağlanır mı be ortak;) |
ama o ortam insanı ağlatıyor bende beşiktaş sevgisi gerçekten çok farklıdır.galatasaray maçında tribünde sen deolsaydın emin ol sende ağlardın.çünkü yemin ederimki yanımdakiler herkes ağladı.maç 1-1bitmişti ahh fevzi yapmasaydın.walla yine aklıma geldi |
itiraf ediyorum bursanın küme düstügü macta stadda bursalıların arasında isledim cakmadılar ama caksalar yanardım zati(mac bileti bulamamıstım o yusden orda isledim ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kırdığım için özür dilerim :( |
en sevdiğim oyuncu pascal nouma |
evet sıcak bi itiraf olucak galiba bugün kapkaççılar beni buldu:(:( |
itiraf oyunu yep yeni buyrun :D evet arkadaşlar oyunumuz itiraf illaki herkesin itiraf edecek bir itirafı vardır ilk olarak ben başlıyorumm Akşam oyunda bitmemin tek sebebi çaldığım kağıtlardır hesap ödeyen tüm arkadaşlardan özür dilerim :D |
U.E.O'nda tek mi çift mi oldunu ben sölemiştim ,canım tehlikedeydi kusura bakmayın :P |
alt komşuyu bigün öldüresiye dövücem uzuuunn bi süre formda olmassam anlayinki ceza evindeim :):) |
hukuk okuyorum ve okul uzayacak sanırım ama aileme yalan söyledim :( |
Demin biri aradı taksimdeyim dedim ama taksimde değilim. Ayrıca hukuk uzar normaldir bende uzatmıştım :) ( ama yalan kötü bişey) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevmediğim halde sadece onun üzülmemesi için bir süre kızın biriyle çıkmıştım ama asla seni seviyorum aşığım demedim hoşlanıyorum senden diyordum |
çocukken ananemin rujlarını hep ben kırıyordum |
itiraf ediyorum ara karnelerde karneye veli imzasını ben taklit ediyordum :D (dayak yemekten iydir ) |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |