![]() |
itiraf ediyom buraya bi yaz gelmedi |
itiraf edyırmm canım çoq sıKılıo ! |
itiraf ediyorum hocannın gözü önünde sınav kağıtlarını çaldık kadın 5 gün sonra farketti kimin yaptığını bilmiyor disipline gitçekmişiz sınıfça |
sevgilim olmasına rağmen ilkl aşkımı hala unutamıyorum |
Alıntı:
Yazık yawrucum 14 yaşndasn ne evlenmesi :D |
Ortaokula giderken Beşiktaşı kazanmıştım.Annemlerde inat edip yollamamışlardı :( o zaman çok kızmış ve üzülmüştüm :( |
itiraf ediyorum onu ben kırmıştım anne:D:D:D(neyse annem burda yok yırtık yinee) |
Ben aslında çok kırılgan biriyimdir.Çok iyi biriyimdir.Ama ayakta kalabilmek,hayatla yüzleşebilmek için sert bi kimliğe bürünüyorum. LÜTFEN BU İTİRAFI UNUTUN ! ÇÜNKÜ BUNU KENDİME BİLE İTİRAF ETMEK İSTEMİYORUM ! |
Anne sana küçücük ufacık bi yalan söyledim :D Evet o gördüğün hediye ama okuldan değil :D |
sinir hastası kadar sinirli biriyim :D |
itiraf ediyorum annemin en sevdigi vazoyu kirdim :S gelince kafami koparcak :S:S |
itiraf ediyorum ders çalışmak bazen hoşuma gidior |
itiraf ediyorum ben göz çapkınıyım :D |
normaLde gizemLi birisiyim ama burda rahat takıLıyorum :D |
itiraf ediyorum annemin güneş gözlüğünü sakladım :D napim hiç yakışmıyooo :D:D:D |
daha önce itiraf ettim mi bilmiyorum ama terliyken soğuk su içiyorum:D |
olcak bişey değil |
Alıntı:
|
itiraf ediyorum:D evde yeğenLerimin kırdığını söyLediğim tüm bardakLarı ben kırıyodum :D |
itiraf ediyorum sinirden panalgine,majezik ve parolu üçünü bir içtim:D anneme sölemeyin:) |
evet çıktım ruhun duymadı :$ |
Alıntı:
|
itiraf ediyorum;bi dönem doğan yayıncılığı özellikle hürriyeti protesto ediyordum ama şimdi bıraktım:(napiim press bey köşesi çok güzel:Dsadece pazarları yani:) |
Bişileri kurtarmak için ufacıcık küçücücük bi yalancık sölemiştim zararı olmadı kimseye ama içimde kaldı :$ :D |
İmkansız olduğunu bile bile seviyom işte bana ne ulan!!! |
Konu aktfileştirilmiştir... |
şu an damardan giriyorum :D:D:D |
hüsnü şenlendirici ortamlarda zurna çalıp hit yapıpta deniz sekiyle takıldığında bende zurnacı olmak istemiştim:):):):):) |
aşığım ulennnn:D |
Günün İtirafı İyi Forumlar ; Birseyler Haykırıp İtiraf Etmek mi İstiyorsunuz ? Bu Başlık Altında Haykırarak İtiraf'larınızı Yapabilirsiniz.. Herkes Kendine Göre İtiraf'ını Yazabilir.. NOT : Bu Bir OYUN Değildir.. İlk İtiraf'ımı Yapayim.. : İtiraf Ediyorum , Buraya Yazacak Bir İtiraf Bulamadim :/ |
İtiraf ediyorum dolaptaki çikolatanın tamamını ben yedim.Ayrıca dünkü 1o' lu Halleylerin yarısını da...Ama bunu kimseye söyleyemedim.Teşekkürler konu için,imkan sundun bana yoksa vicdan azabından n'apardım:D |
iTiraf ediyorum babamın son dal sigarasını ben aLdm :) |
itiraqf ediyorum bem hala tugbayı unutamadım |
Saat 3'te kalktim :/ |
Konu birleştirildi. |
msne girdim...yasak olduğu halde..ama girmicem bi daha... |
geceleri babamlar uyurken pc açıyorum :D 1 kere yakalandım ama pes etmek yok:D:D |
itiraf ediyoRum aşkımı çoK seviYorum. |
mesai saatlerinde cep telefonu kullanmak(zorunlu olmadıkça) yasakken en kuytu reyonları seçip kameranın kayıt yapamadığı noktalarda telefonu kullanıyorum :) |
İtiraf Ediyorum :) Duysun Alem Böyle Aşkı NiL'im Seni Çook Seviyorumm ... :) |
Türkiye`de Saat: 16:24 . |