![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu filme gidilir ve gitemyide düsünüyorum almanya ya bi gelsin...paylasim icin tskler
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben izledim filmi...süperdi tek kelimeyle...kendimi gülmüycem diye ayarlayıp girdim(sölentiler o yöndeydi)ama koptum daha ilk sahnede cem yılmazı görmek yetti...adamım hastayım sana ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de süperdi.o hayal kırıklığına uğramış arkadaşlar büyük ihtimalle "cem yılmaz filmi kesin koparız abi" diye filmi izlemeye gitmiş olanlardır.yorumlara aldanıpda gitmemezlik yapmayın bence fırsatınız varsa gidin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | cen yılmazın her filmine gözü kapalı gidilir.. ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bende dün gittim süper komedi değil, film süper de değil. bence filmde cem yılmaz dan daha çok mazhar alanson( sait tünaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cem yılmaz farklı bir tarz denemiş bu filminde ve anlatmak istediği bu hikayede de başarılı olmuş bana göre... filme giden arkadaşların salt gülmek için gitmemeleri, biraz da filmin doğası içerisine girmeleri gereken bir film... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |