![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Bu kulüpte bugüne kadar kredisi bu kadar çok olan iki futbolcu oldu. Birisi Delgado, diğeri sen Nihat Kahveci. Denizlinin prensi gittiği zaman hepimiz şükürler olsun dedik. Ama senin için bunu söylemeyi hiç istemiyorum. Çünkü sen bizim çocuğumuzsun. Sen bizde doğdun, bizimle öleceksin. Ama sayende artık tribünlerdede çok yakında birileri kalpten, sinirden ölecek Nihat. Bu ne vurdum duymazlıktır, bu ne rahatlıktır? Bir insan bir maç boyunca tek olumlu hareket yapamaz mı ya? Hadi koşmuyorsun, hadi adam geçemiyorsun, hadi savunma yapmıyorsun, kardeşim şut atmayıda mı unuttun? Senin en büyük özelliğin bu değil miydi? Biz başka bir Nihat mı gördük yıllarca? Buradaki sana benzeyen başka bir adam mı? Gerçekten aklım almıyor, gerçekten inanamıyorum. Eğer biraz daha böyle oynamaya devam edersen bu tribünler sana arkasını dönecektir. Çünkü sen bize arkanı dönmeye başladın...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adam milli maç oynuyor. Döktürüyor ortalığı.1 hafta sonra bizde dökülüyor. Anlamıyorum bu adamı cidden. Bu kadar nasıl fark edilir. Bir zamanlar İspanya La Liga gol krallığına aday olan bir futbolcu nasıl bu kadar değişebilir. Sistem desen sağolsun Denizli sayesinde her sistemi oynadık neredeyse. Süper Ligde oynuyoruz birde. Premier Lig de değilki. Bildiğin Anadolu takımları rakipler. En kötüsüne de 1 gol atmak bu kadar zor olmamalı. Sabır diyoruz sabır diyoruz. Takım iyi gidiyor diye gözden kayboluyor Nihatın başarısızlığı, ama günü geldiğinde taraftarın tepkisi ağır olacak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla nihat bu sezon icin cok güveniyordum, gecen sezon iyi hazirlanamadi alisamadi diye es gectim, ama nihat gecen sezondan da cok kötü suan, malesef ben artik bu saaten sonra nihat dan bisey olmaz diyorum insallah yanilirim dicem ama biliyorumki öyle olmayacak. yaziklar olsun nihat sana dünkü halin neydi öyle ya, sen bizden biri olarak ezeli düsmanimizin karsisinda futbolunu göstermicende ne zaman göstereceksin? ben kendi adima artik sana destek vermiyecegim gercekten cok kötü hayal kirikligina ugratin beni YAZIKLAR OLSUN NIHAT
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (20-09-2010 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu haliyle değil 11 e kadroya bile alınmamalı.bizi resmen 10 kişi oynattı..
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | şahsen sezon basından önce cok umutluydum çoğu bjk taraftarı gibi ama sezon basladı bir sürü mac oynadı en ufak bir kıpırdanması yok milli takıma gidince döktürüyor bizim takıma gelince sahada saç baş yolduruyor .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |