![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fahri gibi defansif ve markaj gücü çok yüksek milli takımda bile oynayan bi oyuncumuz var ama kullanmıoruz onun yerinde kleberson oynuo diceksiniz tamam eyvellah ama sen fahriyi defansada koysan(koray gibi..) çok iyi iş yapıcağına inanıorum ben.....Tigana aç gözlerini biraz artık...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yapmayın arkadaşlar defansa adam alındı daha ne olsun alemin kralı BAKİ varya.........
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence defansta bir sorun yok, Gokhan Zan sakatlanmadan evvel hic sikinti cekmiyorduk, ayrica bir Mustafa Dogan olsa yine bu kadar acik vermezdik bence. Ayrica oynadigimiz takimlar Trabzon ve Galatasaray, bunu kimse unutmasin! Bence stoperden ziyade bu takima iyi bir onlibero lazim, defansiniz ne kadar kaliteli olursa olsun ona yardim eden bir orta saha yoksa hicbir degeri kalmaz. Bizim o kadar begendigimiz Zago-Ronaldo defansi Giunti-Tayfur(hatta onlerinde oynayan Pancu) yuzunden bu kadar iyiydi, o kadar ovgu alan Italyan defansinin onunde Perrotta-Pirlo-Gattuso-Camoranesi gibi dehset bir dortlu vardi. Sorun belli, ama sorunlu bolgeyi dogru tespit edemedik bana gore.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | defans oyuncusunun alınmayışının sebebi hem kontenjan sorunu vardı 4 gün kalaya kadar hemde hücum zenginliği olmadığından mecbur forvet ve ortasaha alındı aslında suç tiganada değil ailtonu geç göndermekten ancak defans en az hasarla bu devreyi kapatırsa bu takım şampiyon olur alınacak bir defans ve kaleci ile büyük bir ihtimalle runjede gidecektir ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | defans blogu söylediğiniz kadar da kötü değil. verilen pozisyonların çoğu orta sahanın organize olamamasından ve rakibe orta sahayı emanet etmesinden kaynaklanıyor. zaten şöyle baktıgımızda yediğimiz 7 golün 2 si runje nin hatasından,2 gol bakinin hatasından geldi. geri kalan 3 golü de bırakında yiyelim. 2 tane yabancı stoper diyorsunuz. febe 2 yabancı stoper le ne durumda görüyoruz. bizden çok pozisyon veriyorlar. edu denen adam bakiden daha berbat. güney amerikanın en iyi defansı diye lanse edilen lugano ya ibrahim toraman on basar.!!! tamam eksiklerimizin oldugu dogru ama bu kadar da karamsar olmaya gerek yok. haa deyince takım olunmuyor.!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bazı arkadaşlar hala aynı kafada kleberson giderse koray var ön liberoya gerek yok falan yazıyolar hayret ediyorum. ama tigana pascal sygan ı istedi alamadık ne olursa o9lsun yabancılardan verim alınamıyor. kleberson:sadece koşuyo bobo: onu hiç göremedim onu alan allahından bulsun zie daha fazlası lazım runje:kalecinin oyunda okadar etkili olmadığı için saymıyorum delgado-rico:bir bunlardan yarar sağlanıyo.oda ikisi bir arada oynatılmıyo. yani runje -delgado-rico 3 yabancıdan verim alabileceğimizi düşünüyorum. hadi klebersonu da say 4 olsun. ALLAH AŞKINA 2 YABANCI NE DEMEK YA 2 YABANCI BİR TAKIMA %40 DAHA FAZLA KATKI SAĞLAR. bu takımın defansında pascal cygan olsa ileride carew olsa gerisini siz düşünün.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (20-09-2006 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |