![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Haber Fener MaÇi Öncesİ Tİgananin Moralİnİ Yuksek Tutmak İÇİn SÖylenmİŞtİr EĞer Ezİklere Puan Kaybedelİm Tİgananin Yerine Gelecek Td Bile Bellİdİr
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sampiyonluk yada avrupa da basari hemen olacak birsey degill.. gelen teknik adam ne yapabilir ki (bu sezon ) kadro ayni kadro... 3 sezondur hep ayni seyleri yasiyoruz. film seridi gibi tekrar tekrar izliyoruz. teknik direktor degil yonetim gitsin bea... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Peki peki, henüz bu misyon ve vizyon kavramları ile tanışmamışsınız. O ayrı bir konudur, öğretilir ama yeri burası değil. Sürgün sana da şunu sorarım :"DEMİRÖREN'in kurduğu 101. yılda şampiyonluk nasıl kaçtı" konulu soruşturma ve takip komisyonu raporunu yayınlar ve altından başka bir şey çıkarsa, o zaman Luce'ye iade-i itibar yaparım! Ama o ana kadar ne Luce nede başkasının yani gitmiş bir adamın geri gelmesini istemem!!! ASIL KÖTÜ OLAN DEMİRÖREN'İN LUCE'Yİ GÖNDERİP DE İŞLER BİRAZ KÖTÜ GİDİNCE ONU GERİ ÇAĞIRMASIDIR. DEMİRÖREN'İN LUCE'Yİ HANGİ NEDENLERLE GÖNDERDİĞİNE BİR BAKALIM ONDAN SONRA KONUŞALIM!!! EĞER DEMİRÖREN ONU GERİ GETİRİRSE, DEMEK Kİ BAŞKAN'IN ONURU,GURURU,VE İNANDIRICILIĞI YERLERDEDİR. BU DURUMDA DA DERİM Kİ OLMAZ OLSUN BÖYLE BAŞKAN VE KİŞİSEL OLARAK PROTESTOMU ORTAYA KOYARIM. BU YAZDIKLARIMI DA HER FIRSATTA DİLE GETİRİRİM!!! SİZ DE BEŞİKTAŞ İLKESİZ,BEŞİKTAŞ DURUŞSUZ OLASI BAŞARILARINIZI KUTLARSINIZ!!! ONURUN YOKSA HİÇBİR ŞEYSİN !!! BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM!! | ||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sen EĞer KulÜbÜn BaŞinda Tutarsiz Ve DuruŞunu KaybetmİŞ Bİr BaŞkan İstİyorsan, Yahu Ne Denİr Kİ? Ne Dense AĞir Olacak. Sana Da AĞir KonuŞmak İstemem... Adam İstemem Deyİp GÖnderdİĞİ Bİr Adami Gerİ ÇaĞirmaya Kalkiyor (farazİ Tabİ), Ve Sende "aa,ne GÜzel" Dİyorsun!! Sana Aradakİ Farki Anlatayim, Ben Luce Nİn OynattiĞi Futbolu BeĞenmİyorum. O Sene De BeĞenmİyordum Ayri!! Ha, Fİkret Orman Gelİr, Adami Getİrİr Eywallah! Ama Sen 2 Yil Önce GÖnderdİĞİn Adami Getİrİyorsan, Bİlmem Demek İstedİĞİmİ Anladin Mi!!! | ||
| | |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #8 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Turkcell Süper Lig'de 13. haftada İnönü Stadı'nda Sivasspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan ve sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Jean Tigana, Fenerbahçe derbisi öncesinde ilginç bir karara imza attı.. Tigana, Sivasspor maçı sonrasında yönetimin kararı ile kampa alınan ve sabah 9, akşam 18:00 saatleri arasında Ümraniye Tesisleri'nden futbolcuların ayrılmaması yönündeki kararı iptal etti.. Fransız hocanın Cuma günü takımı Fenerbahçe maçı için kampa alacağı ve bu nedenle yarın yapılacak sabah antrenmanının ardından futbolculara izin verdiği öğrenildi.. MARATON | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |