![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| ŞİMDİ Tükendi mürekkep karıştı satır Bilemez ki katip ne yaza şimdi Dört mevsimde ne şevk ne umut kaldı Minnet ne bahara ne yaza şimdi Vazgeç gafil göremezsin içimi Sen kendinle kıyas etme suçumu Doğuştan simsiyah olan saçımı Söyle kim boyadı beyaza şimdi Reyhani'yim geçti ömrüm saz ile Gıda aldık hayaldeki haz ile Bir ömür devrettik cilve naz ile Naz bitti çevrildik niyaza şimdi. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| BAĞLAR Demedim mi gönül kalkıp yürüme Birgün yollarını harami bağlar Dertliysen derdini dertsize deme Dertsiz hekim olsa yara mı bağlar Yazılan kaderdir başa gelince Suç sende ayağın taşa gelince Kudretin damlası coşa gelince Onu bent mi eyler dere mi bağlar Oku sayfasını geçen çağların Yaprağı dökülmüş nice bağların Adeti böyledir yüksek dağların Aslı'ya yol verir Kerem'i bağlar Ben de Reyhani'yim susuz pınarım Damlam coş ederse olmaz kenarım Öldüğümü duysa o nazlı yarim Bilmem al mı giyer kara mı bağlar. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| BENİ 1 Behey rüzgar gider isen canana söyle beni Lütfü ve keremi çoktur yakmasın böyle beni Ben bu derde düş olalı bana Mecnun dediler Ben nasıl Mecnun'um bilmem aramaz Leyla beni Ben bu derde düş olalı gözlerim yaşta benim Sinemi sitem kapladı gönlüm telaşta benim Ne dizimde kuvvet kaldı ne aklım başta benim İpsiz bağladı felek bir kaşı yayla beni Ey Reyhani hep düşündün dünyada han olmayı Hiç aklına getirmedin bir kabristan olmayı İstemem sensiz efendim tahta sultan olmayı Bana köle deseler de sen kabul eyle beni. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Guest
| BENİ 2 İlahi niyazım sana düşürme garip beni Alemin şahı Rabbena kılma muzdarip beni Derdi senden alır isem dermanı kim neylesin Sen bana benim demezsen kurtarmaz tabip beni Geldi geçti gaflet ile bunca yıl ve seneler Hep senin emrinde döner yorulmaz pervaneler Dergahına talip olmuş tabiri divaneler Ne olur eyle yarabbi aklıma sahip beni Ey Reyhani neden akar durmaz göz pınarların Gönül neylesin dünyayı olmazsa senin yarin Birgün olup okununca cümlesi aşıkların Yunusların arasında eyleme kayıp beni. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |