![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 6/ Beni alıp türkülerin içine koyun Manilerle besleyin, ninnilerle büyütün Yoksul bir yaşamın ortasına giderken Ellerimde iş görmenin hüneri Gözlerimde umudun Neye yarar El kapısı ekmek kapısı olduktan sonra Beni böyle el-pençe divan kılan Gelecek günlere olan umudum Güzel günlere olan inancım Artık Umut karın doyurmuyor bilesin Morötesi bir yaşamın içinden geçiyorum Özlediğim yaprakların rengidir “Arzuhalim biline” Bir halay havasıdır Bağlamanın tellerine yaslanır Damarda kan Gönlümün menendi kesildi işte Akşamüstü Sulusepken kar yağıyor dağlara Salın beni salın beni gideyim Türkülerin dem vurduğu yayların üstüne Beyaz ordu referleri kapıları çalmadan Beyaz ordu neferleri beni hedef almadan
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |