Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Transfer

Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri.

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-06-2010, 19:45   #31
 
ucacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Albin için çok İyi deniyor inşallah alınır
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
ucacan Ofline  
Alt 04-06-2010, 22:26   #32
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BЦЯΛƧı IПöПü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Click the image to open in full size.
Öncelikle, Besiktas`in kimligine ve oyun karakterine uygun bir futbolcudur Roberto Hilbert. Her şeyden öte, onun en önemli özelligi, karakterinin cok düzgün olmasıdır. Fürth zamanindan bu yana, bu hic degismemistir. Sülalemin yarisi Fürth`de oldugundan, bu kucuk kasabamsi sehrin futbolcularina biraz daha yakınız. Bize verdigi sözü tutmus olmasi degil, Stuttgart`lilarin da bu adama bakisi bizden farksizdir, karakter olarak taparlar, zira sözünün eri, problemsiz, caliskan, Ernstvari bir kanat adamidir.

Cok genel bir bakis acisi icerisinde iki tane problem söz konusudur. Kadro bütünlügü icerisinde yeteri kadar yaratici oyuncunuz var midir? Oyunun merkezi kenarlara mi tasinacaktir? Ve şu kesin ki Roberto Hilbert, Querasma gibi yildiz futbolcu beklentisini en son karsilayacak oyunculardan biridir. Daha da önemli olan sorun ise, onun 2006/07 sezonundaki formuna geri döndürecek bir ortamı Beşiktaş saglayabilecek midir ya da oyuncu o benim tanidigim güzel dönemin futbolcusuna geri dönebilecek midir? Bu acidan baktiginiz vakit iki farkli Roberto Hilbert profili ortaya cikiyor ve her ikisini de üzerinde durmakta fayda var.

Yıllar yılı sevdiğimiz, beğendigimiz ya da pek iyi değil diye kanaat getirdigimiz oyuncuların diğer tarafa gecip nasıl bir performans gösterdiğini görerek neyin doğru neyin yanlis oldugunu anlamaya cabaliyoruz transfer konusunda. Gerek Lincoln gerekse de Meira gibi diger "yetenekli" oyuncularin cuvalladiğını görünce, futbolcu transferinin ne kadar dogru olduğu konusunda ana kriteri artik oyuncunun yeteneklerinden ziyade karakteri, oyun yapisi ve her şeyiyle bir bütün olarak bir ülkeye, bir takıma ne kadar uygun olduğuna bakıyoruz. Genel futbolcu / insan karakteri ve maliyeti acisindan Besiktas, Roberto Hilbert konusunda oldukca akıllı davranmıştır. Zira Ernst gibi savasçı, takımına elinden geldiğince tüm gücünü sahada veren ve problemsiz bir oyuncuyu takıma bonservissiz olarak kazandırmıştır. Zira bir başka deyişle, Querasma`nın her anlamda zıttı bir futbolcuyu -haber yalan değilse- kadrosuna katmıştır.

Click the image to open in full size.

Türkiye Süper Liginin mücadeleye dayanan yapısı göz önüne alındığında, Roberto Hilbert çok düzgün bir transferin nesnesi olarak durur ve fakat Beşiktaş kadro bütünlüğünün içerisinde Hagi, Querasma ve benzeri yetenekli oyuncuyu kaldırabilecek direncli bir takim oldugunu varsayarsak, yaratıcı oyuncu açısından daha iyi bir seçim olabilirdi elestirisi getirilebilir. Ancak Besiktaş`ın daha yapacaği transferleri olduğunu düşünürsek bu konuda kesin yargı vermekten kaçınmak gerekir...
Fabian Ernst icin iki farkli takimda iki farkli dönemi var diye belirtmiştik. Bremen performansı ona Milli takimin kapilarini açmış ve dönemin en iyi defansif orta sahası olarak Bundesliga`ya damgasini vurmustu. Lakin Schalke`nin yaratıcı futbolcu eksikliğinin oldugu bir yerde, oyunun merkezinin orta üçlüye yıkıldığı bir sistemde, kendisiyle beraber iki defansif orta saha ile oynayıp hiç bir zaman kötü performansı olmasa da, olmayan ortalamanın çok üzeri hücum özelliklerinden dolayı haksız bir şekilde yargılanmış ve biraz da bu onu Beşiktaş`a getirmistir. Sadece Lincoln`lü Schalkeli Ernst /yaratici oyuncunun oldugu zaman/ ve Lincolnsüz Schalkeli Ernst performansi dahi farklıdır. Biraz da bunlar önemlidir, toplamda yapacagi katki açısınan bakarsak eğer..

Roberto Hilbert ise bizim kasabanin takimi Fürth`de cok güzel gecirdigi iki sezonun ardından Stuttgart`ın yolunu tutmuş ve bu takımın Armin Veh ile kazandigi şampiyonlukta emeği en çok geçen futbolcular arasinda tartışılmaz ilk üçün icerisine girecek kadar katkı sağlamıştır. Son üç yılını da bu müthiş performansının gölgesinde yaşamis, kendi taraftarlardan kendisini geliştiremeyen genç yetenek olarak biraz da elestiri almiştır... Görünürde "ortalama" bir futbolcu olarak algılanıyorsa da, kesinlikle öyle değildir. Sadece performansı son yıllarda düşüşe geçmistir. Misal Fink`ten en büyük farkı, uyum sorunu yasamaz, taraftarlar da onu bağrına basarsa ( kolay olacaktir bu ) potansiyel acisindan Alman Milli takiminin sag kenarını "yeniden" sahiplenecek bir performansı da gösterebilir oluşudur. İyi senaryo gerçekleşirse performansı sonrası tekrardan pazarlayıp üzerinden para dahi kazanabileceğiniz futbolcu olma ihtimali vardir. Fink, en iyisini verse de saha icerisinde yapabileceği sınırlıdır, Hilbert`in sınırı ise "yildiz oyuncu" kivamina gelebilir. Ama sorun, başta da belirttigimiz gibi, son sezonlarına baktıgınız vakit, durumun pek iç açıcı olmamasıdır.

Click the image to open in full size.


Eger 4-4-2 kanat oyuncusu ariyorsaniz Hilbert buraya tam ve mükemmel bir şekilde oturur ve fakat 4-3-3 icin Hilbert ne kadar uygundur, tam bir yanıt veremiyoruz. Düşüşe geçtigi son iki sezonunu ele alip bir değerlendirme yapanlar, doğru da olsa, kimyanın uyuşmasi sonucu ortaya cıkacak yeni bir Roberto Hilbert`i göremeyebilirler. Benim onu keşfedişimin arkasından altı yıl geçmiştir. Bu altı yılı tam ortadan ikiye böldügünüz zaman ortaya iki farkli oyuncu performansı çikar. İkinci Bundesliga`daki iki sezonu ve Stuttgart ile sürpriz bir şekilde Bundesliga şampiyonu olup formunun zirvesine Alman Milli takimina da seçilmis "yıldız" oyuncu ilk üç yılın tanımıdır.

Geride kalan üç yıl içerisinde bu performansının gölgesinde yaşamis ve bu doğrultuda sürekli eleştiriler almıştır. Özellikle savasçılığı, sonuna kadar mücade edebilirliğinin yanında toplamda istikrarsız bir performans ortaya koymuştur.

Roberto Hilbert, savunma yönü kuvvetli bir kanat adamıdır. Bu onu sağ bek de oynatabileceğiniz yanilgisina götürür ( Stuttgart denemistir bir kac kez ). Oysa o ikili mücadele kazanma oranı yüksek bir oyuncu değil, daha çok top rakipte iken defansı da düşünen bir aklın varlığindan bahsedebiliriz... Rakip takımın koşu yollarını kapatması, pas yollarını tıkamasi şeklinde.. Bu yüzden, yüzde yüz bir takım oyuncusu olarak adlandırabiliriz. İki kisilik koşar, hizlidir, mücadeleci ve yer yer asistleri göz kamaştirir lakin aynı oyuncu için Galatasaray`in Sabri algısına benzer sekilde kestiği ortalarda cok büyük bir isabetsizlik oranı da yakaladığını söyleyebiliriz. İlginc olan şu ki, ben onun ilk üç yılında daha çok izledigim icin onu en çok kenarda attırdığı goller ile sevdim ama son yılları içerisinde gösterdigi gelişim oldukca dengesiz oldu. Stuttgart`lı arkadaşlarım ile tartışıyoruz bu konu üzerinde, zira iki farklı oyuncu kimliği söz konusu. Roberto Hilbert dediginiz vakit benim çizgide golün bir önceki adımını atan adam aklima geliyor ve fakat sürekli Stuttgart`ın her maçına doksan dakika konsantre olmuş arkadaslarım son iki yılını göz önüne getirip, Galatasaray`ın gecmis yillardakı Sabrisine benzer bir orta isabet oranı ortaya koyuyorlar.. (5`te 1 diyelim)

Istikrarsız bir yapısı var ama bu mücadele anlamında değil, daha cok ne kadar efektif olduğu konusundadir. Şöyle aciklayabiliriz:
Dört kişinin arasina dalan bir futbolcu düşünün ( Sık sık buna yeltenir) Bazen oradan cıkıp gole koşar, bazen de o topu orada kaybeder. Ama her zaman Roberto Hilbert o topun peşinden koşar, gole dogru ya da golü engellemek üzere... Eger teknik direktör - oyuncu - sistem kimyası tutarsa muhteşem oynar ve fakat bunlar gercekleşmez, formu daha da düşerse, yine de takıma katkısı defansif anlamda, mücadeleci ruhuyla da olsa her zaman olacaktır. İki farklı tanım ve bugün itibariyle iki farkli senaryo mümkün...

- KÖTÜ SENARYO -

Click the image to open in full size.

Çok top kaybedip isabetli orta kesememesi üzerine eleştiriler olacaktir. Hücumcu yönü sorgulanacak, takıma ne kadar "efektif" katki yaptiği masaya yatırılacaktır. Tekniğini yetersiz, katkısını da istikrarsız addedip "kötü" transfer olarak yargılanacaktır. Ama burada dahi defansif katkısı, mücadelesi her zaman alkış alacaktır.

- İYİ SENARYO -

Click the image to open in full size.

Asistler yapıp goller attığı gibi, takımın defansif anlamda daha iyi olmasini sağlaması üzerinde durulacaktir. Yer yer skorer oyunu da göz önüne gelecek ve Ernst gibi takımın değişmez oyuncusu olacaktır. Özellikle bu başarılı performansı sonrası takıma aidiyeti konusunda Besiktaşlıların Ernst`den sonra en çok sevdiği ikinci futbolcu olabilme ihtimali bir hayli fazladır. Karakteri çok ama çok sağlam bir oyuncudur, kötü de oynasa ona toz konduramayacak ölçüde sevilecektir. Üç kisilik koşacak, takımın zor zamanlarında veya daha iyi oldugu için ya da eksiklik orada bulunduğu icin sağ bek, defansif orta saha gibi görevleri de kusursuz bir şekilde gercekleştirecektir... Oyunu iki yönüyle oynayan ve fakat Ekrem Dağ ve Ibrahim Üzülmez`in aksine, performansı onu Almanya Milli takimina götürecek seviyede "parlak" olacaktır.

Bundesliga`nin ortalamanın altında olarak yaftaladığı Ernst`in hucum performansının, bugün burada bu şekilde algılanıldığı yerde, Roberto Hilbert`in formunu yakalaması sonrası size sağlayacağı katkınin seviyesi icin, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ gibi futbolcular baz alınamayacaktır. Mücadelesi olan her hücum alanında görev yapan futbolcu klişeye kurban gidip vasat hücum performansı ile özdeileştirme durumu buraya pek uymaz. Hilbert tutarsa asistleri ve golleriyle de öne çıkabilecek potansiyeli taşıyan bir oyuncudur.

Özellikle asist-gol oranları konusunda geçmişe göre burada farklı olacağını, rakamların çok daha yukarıya çıkacağı, benim kendi görüşümdür. Türkiye Süper Ligi artık karakterini ortaya koymuştur ve burada nazik, koşmayan, çabuk devrilen oyuncunun, ne kadar yetenekli olursa olsun istikrarlı bir performans ortaya koyması çok olası değildir. Bu yüzden beş büyük ligden transfer edilen oyunculardan sadece Hilbert tarzi oyuncularin burada çok daha başarılı olacağını düşünüyorum... Meira, daha yetenekli ve çok iyi bir defans olmasına karşılık, performans gösteremesini de akılda tutarak, bugün Hilbert tarzının bu ligde cok daha makbul oldugunu görebiliyoruz artik.. Kartlara uzak, disiplinli, karakterli.. Tek büyük sorun, efektif olmasında "istikrar" yakalamasıdır ve biraz da bu ve çok şey teknik adama, oynatacağı sistem içerisinde alacaği role bağlıdır.

Degerlendirmeler Bundesliga üzerinden yapilir, ortalama Bundesliga oyuncusu kriter olarak ele alınır. Ben Roberto Hilbert`in burada kendisini bulacagina ve iyi bir teknik adamin ona istikrar kazandırması sonucu, Alman Milli takımına dahi yeniden seçileceğine "gönülden" inaniyorum.

Beşiktaş, Ernst`in yaşindan ve yeteri kadar "modern" olmamasindan, Fink`in potansiyelinden / ortalamanın üzerine çıkamamasından dolayı belki sadece Roberto Hilbert Almanlar arasinda tekrardan Alman Milli takımına seçilebilecek konuma ulaşacaktır. İkinci bir Ernst`den ziyade Stefan Kuntz olacaktir... Hali hazirda yakın geçmişte sekiz kez bu formayı giymiş ve her zaman adaylar arasindadir. Zira 2007`de oynadığı futbol olağanüstüdür. Mesele, o futbola bu oyuncuyu bir daha kavuşturmaktır.

Geçenlerde şöyle demiştim: Her takimin bir Ivica Olic`e ihtiyacı vardır. Besiktas, Ivica Olic`ine kavuşmuştur diyebiliriz. Onu biraz daha iyi tanıyan bir insan olarak, Beşiktaş takımına karşı biraz daha sempati ile bakmama neden olacaktır kesinlikle. Öyle güzel karakteri olan bir futbolcudur da..

*Ekşi Beşiktaş bloguna yazmaktan cok keyif aldığımı belirtmek isterim. Hatalar, tekrarlar olabilir ama inanilmaz bir yoğunlukta çok büyük bir keyifle hızlı bir şekilde bunu yazdım. Transfer netleşirşe ihtiyaç halinde daha teknik bir analiz de olabilir. Her türlü imla hatası ,tekrar için şimdiden özür dilerim.

eksibesiktas.blogspot
Mükemmel bir bilgilendirme teşekkür
themadpol Ofline  
Alt 04-06-2010, 22:37   #33
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ve Roberto Hilbert Beşiktaşla 3 Yıllığına Anlaştı

Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen roberto Hilbert'i renklerine kattı. Sağ kanatta görev yapan 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllığına anlaşıldı. Hilbert'in bonservisi de elinde bulunuyordu...Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adamını belirlemeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sağ kanadına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile 3 yıllığına anlaştı...
2. lig takımlarından Fürth'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert, 2006 yazında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Kulüpteki henüz ilk sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giymeye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2007'de Stuttgart ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Genelde orta sahanın sağında görev yapan Hilbert, görev verilmesi halinde sağ bek olarak da takımına yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Hilbert, Stuttgart'ın şampiyon olduğu 2007 yılında, golcü Mario Gomez'in sakatlanmasının ardından, daha fazla hücuma dönük oynamış ve takımına şampiyonluğu getiren bazı kritik gollerin altına imza atmıştı...



NtvSpor
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline  
Alt 04-06-2010, 23:30   #34
 
djonurbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Almanlar cogaliyor :P iyidir orta sahada Ernst`le anlasirlar herhalde
__________________
Click the image to open in full size.
djonurbjk Ofline  
Alt 04-06-2010, 23:46   #35
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Verilmiş olan analiz tek kelimeyle süper bunun için teşekkür ederim.Ve bu analize bakılıp bu transferin olması yeni gelecek olan hocanın oynatmak isteyeceği sistemle alakalı bir durumdur..
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline  
Alt 05-06-2010, 00:28   #36
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TransferMarkt.de Sitesinde Yer Alan Bir Yorum Türkçeye Çevirirseniz Sevinirim .

Gurbeçti Arkadaşlarımız .

-Denen ist der Quaresma wohl zu teuer


...-Quaresma oder Hilbert.



Da muss man wohl noch abwarten, wenn es wirklich was neues bei Quaresma geben sollte, aber ansonsten würde es passen.

-bin gegen den transfer bin eher für TR LM oder Govou oder Tello obwohl Tello mein erstes wahl ist

-Weiß zwar nich, wie genau Besiktas spielt bzw inwieweit Bedarf auf
beiden Flügeln is, aber an sich viel mir das Argument auch direkt ein.
Quaresma kann man schließlich auch für links einplanen.

-Da der Quaresma-Deal so gut wie sicher ist - die Aktionäre wurden schon offiziell informiert - glaube ich da nicht daran.

-ich würde einen hilberttransfer begrüßen wenn es mit quaresma nicht
klappt! besiktas braucht einen star mit namen um die fans
zufriedenzustellen! hilbert ist kein schlechter aber ich denke das es
auch türkische spieler gibt die das gleiche leisten können wie hilbert!

-Ich würde aber nicht so naiv sein und denken, dass Roberto Hilbert
einen Stammplatz bei Besiktas sicher hätte! Auch dort muss er sich erst
durchbeißen. Ich denke aber nicht, dass die Fans von Besiktas so einen
Transfer begrüßen würden. Die stehen doch eher auf "große" namen wie
Ricardo Quaresma! Die machen sich doch auch schon teilweise lustig über
Hilbert. In Facebook gibt es auch schon eine sarkastische Gruppe mit
dem Namen " Roberto Hilber für Besiktas Istanbul "

-Ich denke, er wird nicht kommen. Wir haben bereits einen ähnlichen
Spielertyp wie Hilbert..nämlich Ekrem Dag. Einer unserer Aussenspieler
nächste Saison wird wohl Ricardo Quaresma werden und auf der anderen
Seite sollte man sich mMn ähnlich verstärken.

Ich hätte wirklich nichts gegen Hilbert, wenn es diese scheiss
Ausländerregel nicht geben würde in der Türkei, da Hilbert auch noch
ablösefrei ist.

-Die Frage ist ob Fink nächste Saison noch bei BJK ist.

BJK hat jetzt schon 11 Ausländer unter Vertrag.Davon sind 8 im Kader und 2 ausgeliehen und einer pausiert.



Sie müssen dann mind.4-5 stk. los bekommen.Das wird schwer.Wenn Hilbert
kommt,müssen 4 Ausländer gehen.Wenn dazu noch Quaresma kommt dann 5.Wem
wird es wohl treffen????

-Dank Fink und vor allem Fabian Ernst haben wir Deutschen ein höheres Standing bei Besiktas als zuvor.

Ein türkischer Freund lobt immer beide und meint Ernst wäre kaum wegzudenken.

Roberto Hilbert wäre als Dritter (alle guten Dinge sind drei ) auch nicht schlecht, dennoch glaube ich nicht dran.

Wenn man wirklich an Ricardo Quaresma dran und dieser nicht abgeneigt
sein sollte, dann wird man alles versuchen so einen Spieler zum Verein
zu lotsen.



Außerdem gibt es die Ausländerregel und man besitzt schon mit Sivok,
Ferrari, Tello, Ernst, Fink, Tabata, Bobo und Holosko acht davon.
Glaube es sind nur 8 erlaubt, bin mir aber nicht sicher.

-Also ich hab gelesen das ausser Ferrari und Ernst alle Ausländer auf
der Verkaufliste stehen. Ist auch die sinnvollere Variante mMn. Ich
denke Fink ist sicher einer für die Abschussliste. Für einen Spieler
der einen Ausländerplatz wegnimmt hat er zuwenig gezeigt. Wenn wirklich
"alle 9" weggeschickt werden könnte ich mir Hilbert vorstellen. Sonst
wirds wohl Q7.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 05-06-2010, 03:22   #37
 
deserteagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

vasat vasat vasat........ bize vasat değil büyük maç alacak kritik anlarda sorumluluk üstlenecek yabancı oyuncu lazım.... ekrem de oynuyor sağ kanatta.. hilbertin ondan fazlası ne olacak merak ediyorum... yönetim show başladı pardon devam ediyor...
__________________
siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK.......
deserteagle Ofline  
Alt 05-06-2010, 06:09   #38
 
bobo38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
OutKast´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
TransferMarkt.de Sitesinde Yer Alan Bir Yorum Türkçeye Çevirirseniz Sevinirim .

Gurbeçti Arkadaşlarımız .

-Denen ist der Quaresma wohl zu teuer


...-Quaresma oder Hilbert.



Da muss man wohl noch abwarten, wenn es wirklich was neues bei Quaresma geben sollte, aber ansonsten würde es passen.

-bin gegen den transfer bin eher für TR LM oder Govou oder Tello obwohl Tello mein erstes wahl ist

-Weiß zwar nich, wie genau Besiktas spielt bzw inwieweit Bedarf auf
beiden Flügeln is, aber an sich viel mir das Argument auch direkt ein.
Quaresma kann man schließlich auch für links einplanen.

-Da der Quaresma-Deal so gut wie sicher ist - die Aktionäre wurden schon offiziell informiert - glaube ich da nicht daran.

-ich würde einen hilberttransfer begrüßen wenn es mit quaresma nicht
klappt! besiktas braucht einen star mit namen um die fans
zufriedenzustellen! hilbert ist kein schlechter aber ich denke das es
auch türkische spieler gibt die das gleiche leisten können wie hilbert!

-Ich würde aber nicht so naiv sein und denken, dass Roberto Hilbert
einen Stammplatz bei Besiktas sicher hätte! Auch dort muss er sich erst
durchbeißen. Ich denke aber nicht, dass die Fans von Besiktas so einen
Transfer begrüßen würden. Die stehen doch eher auf "große" namen wie
Ricardo Quaresma! Die machen sich doch auch schon teilweise lustig über
Hilbert. In Facebook gibt es auch schon eine sarkastische Gruppe mit
dem Namen " Roberto Hilber für Besiktas Istanbul "

-Ich denke, er wird nicht kommen. Wir haben bereits einen ähnlichen
Spielertyp wie Hilbert..nämlich Ekrem Dag. Einer unserer Aussenspieler
nächste Saison wird wohl Ricardo Quaresma werden und auf der anderen
Seite sollte man sich mMn ähnlich verstärken.

Ich hätte wirklich nichts gegen Hilbert, wenn es diese scheiss
Ausländerregel nicht geben würde in der Türkei, da Hilbert auch noch
ablösefrei ist.

-Die Frage ist ob Fink nächste Saison noch bei BJK ist.

BJK hat jetzt schon 11 Ausländer unter Vertrag.Davon sind 8 im Kader und 2 ausgeliehen und einer pausiert.



Sie müssen dann mind.4-5 stk. los bekommen.Das wird schwer.Wenn Hilbert
kommt,müssen 4 Ausländer gehen.Wenn dazu noch Quaresma kommt dann 5.Wem
wird es wohl treffen????

-Dank Fink und vor allem Fabian Ernst haben wir Deutschen ein höheres Standing bei Besiktas als zuvor.

Ein türkischer Freund lobt immer beide und meint Ernst wäre kaum wegzudenken.

Roberto Hilbert wäre als Dritter (alle guten Dinge sind drei ) auch nicht schlecht, dennoch glaube ich nicht dran.

Wenn man wirklich an Ricardo Quaresma dran und dieser nicht abgeneigt
sein sollte, dann wird man alles versuchen so einen Spieler zum Verein
zu lotsen.



Außerdem gibt es die Ausländerregel und man besitzt schon mit Sivok,
Ferrari, Tello, Ernst, Fink, Tabata, Bobo und Holosko acht davon.
Glaube es sind nur 8 erlaubt, bin mir aber nicht sicher.

-Also ich hab gelesen das ausser Ferrari und Ernst alle Ausländer auf
der Verkaufliste stehen. Ist auch die sinnvollere Variante mMn. Ich
denke Fink ist sicher einer für die Abschussliste. Für einen Spieler
der einen Ausländerplatz wegnimmt hat er zuwenig gezeigt. Wenn wirklich
"alle 9" weggeschickt werden könnte ich mir Hilbert vorstellen. Sonst
wirds wohl Q7.
üsten tercüme ediyorum..
quaresma onlar icin pahali..

quaresma yada hilbert

beklemek gerekir belki quaresma hakkinda yeni bir haber cikar ama yoksa iyi böyle..

ben bu transfere karsiyim bize kaleci ve sol kanat gerekiyor sol kanat icin govou yada tello ama ilk tercihim tellodur

besiktasi fazla tanimiyorum onun icin kanat problemleri nekadar önemli oldugunu bilmiyorum ama quaresmayi sol kanatada oynatirsin problem yok..

quaresma transferi olmazsa bile hilbert transferine sevinirim,cünkü hilbert kötü futbolcu degil ama herhalde türkiyedede hilbert kalitesinde adam bulunur..

hilbertin besiktasa gelmezi direk banko oynicak anlamina gelmez forma savasi olacaktir
besiktas bu transfere sicak bakmicaktir cünkü onlar daha cok büyük isimler bekliyorlar ricardo quaresma!
zaten türkler hilbert ile alay dalga geciyorlar facebookta grubu bile var..

bence hilbert gelmicek hem niye gelsinki ayni bölgede ona benzer bir oyuncumuz var.. ekrem dag!
Hem zaten quaresma gelecek ve sol kanatada quaresma kalitesinde adam transfer etmemiz gerekiyor..

yabanci sinirlamasi olmasaydi gercekten hilbert transferine karsi cikmazdim hem bonserviside yok..

sorulmasi gereken soru aslinda fink öbür sezon besiktasta kalacakmi..

besiktasin 11yabanci oyuncusu var bunun 8si kadroda zaten ikisi kiralik biride yatiyor..

hilbertin gelmesi icin 4yabanci gitmesi gerekiyor quaresmayida eklersek 5 gercekten zor bir karar acaba hangileri gidecek ?..

fink ve ernst sagolsun almanlar icin büyük deger/saygi kazandik..

bir türk arkadasim fink ve ernsti hep övgü yagdiriyor heleki ernst onsuz takim düsünemem diyor..

hilbert ücüncü secenek olarak iyidir ama yinede inanmiyorum..

gercekten quaresma ile ilgileniliyorsa ve oda transfere sicak bakiliyorsa quaresma transferi bitirilmesi gerekiyor ilk önce..

besiktasin baya yabancisi var ve yabanci sinirlamasi var
Sivok,
Ferrari, Tello, Ernst, Fink, Tabata, Bobo und Holosko 8yabancisi var herhalde ama emin degilim
..

okuduguma göre ferrari ve ernst disindaki bütün yabancilar satis listesinde buda mantikli ve en üstede fink geliyor ve bir yabanci sinirlamasinin oldugu dönemde fink yeterli performans göstermedi
gercekten 9kisi gönderilcekse hilberti düsünebilirim o olmazsa quaresma olacaktir..
__________________
Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir
Kavga Varsa Kan Vardir
Kan Varsa Ölüm Vardir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir










bobo38 Ofline  
Alt 05-06-2010, 07:20   #39
 
ghost_tiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Standart oyuncuları almaya devam ediyoruz.Seneye'de ilk 5 deki takımları yenemeyiz büyük maçları kazanmak için büyük oyuncular almak lazım.Yöneticiler büyük takım olmak istemedikleri için sıradan oyuncular alıp sıradan kalmaya devam etmek istedikleri açıkça ortada.Bu tarz oyuncu alıpda sezon başında şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş deyip taraftarı boş yere umutlandırmasınlar bari...
__________________
No one lives forever
ghost_tiger Ofline  
Alt 05-06-2010, 07:44   #40
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Konular Birleştirildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline  
Konu Kapatılmıştır

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 23:54 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580