![]() |
nedir kaynak abi |
kaynak sağlam olmama ihtimali düşük .olmasa forumdan üyeliğimi kapatıyorum |
bilimiorum da forza da kapandi gelio falan denioyudu orda uyeligi olan birisi ana forum baka bilir mii ? |
Aykan Uyanikturk yazdı: Arkadaşlar Q7 transferi bitmiştir. Gözünüz aydın BEŞİKTAŞ'IMIZA hayırlı ugurlu olsun. Kaynak: Admin, forum kurulu 1 http://forum.forzabesiktas.com/image...icon_smile.gif forzadan allinti |
ben 2.şahıstan öğrendim başka bir yerden bakmadım ama. |
ya kokoca forza admini bu transfer bitti dior da ben kendi gozlerim le o yaziyi gormeden inanamiorum ana forum da kapali of |
forza admini yazdı erdem ulus ta bitti dedi of off iş bitti gibi gözüküyo bu sefer hayırlısı inşallah |
hayırlı ugurlu olsun besiktas'a inşallah bizde iyi oynar da beklentilerimizi karsılar sezon basında oynayıpta sonra ferrari gibi kendini gece hayatına vermez inş |
yine bize hüsran yine bize hasret war ! |
yeter artık ya gelecekse gelsin gelmiyecekse de beşiktaş ı oyalamaya kimsenin hakkı yok. |
Umarım Sonucunda Yine Hüsran Yaşamayız. |
bu quaresma gelecek bende kalpten gidecem bu gidisle.. |
Dün Forza ayaklandı , Quaresma 10 Haziran'da İstanbul'da diye. |
Beşiktaş´ın uzun süredir peşinde koştuğu Portekizli yıldız Quaresma´nın transferinde sona yaklaşıldı. Daha önceden oyuncunun menajeri ve Inter kulübü ile her şartta anlaşan, hatta imza töreni için Quaresma formaları hazırlatan Beşiktaş kulübü, Portekizli oyuncunun ekstra isteklerinden sonra geri adım atmıştı. Bu gelişmeler üzerine herkes ´Quaresma transferi yattı´ derken, Beşiktaş başkanı Demirören içinse transfer yeni başlıyordu. Gelişmeler üzerine İspanya´ya giden Yıldırım Demirören oyuncu ile aradaki problemlerin çoğunu çözdü. İspanya´da yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile beraber hem teknik direktör hem de Quaresma transferi için çalışmalarda bulunan Demirören, Beşiktaş taraftarına büyük bir hediye vermek üzere. Eğer Quaresma son dakikada yeni isteklerde bulunmaz, Beşiktaş´ın karşısına yeni sorunlarla çıkmazsa siyah-beyazlılar bu transferi bu hafta içinde büyük olasılıkla bitirmiş olacak. Başkan Yıldırım Demirören´in yeni sezonun forma lansmanına Ricardo Quaresma ile birlikte gelmeyi çok istediği de gelen bilgiler arasında. Kaynak : Maçadoğru.com / İlker Ezibay ! |
Quaresma kesin geldi bence. |
bencede geldi de nereye geldiği belli değil ... |
Keşke daha önceden bitmiş olaydı bu transfer.Şimdi gelsede ona karşı bakış açısı değişti herkesin.Basın milleti heyecanlandırıp heyecanlandırıp geri çekildi.Biz de ha geldi ha gelecek derken adama karşı olan duygularımız bir anda değişiverdi.Daha iyi liglerde oynamak istiyorsa,Türkiye'ye gelmeyi aklından bile düşürmüyorsa; Nerde benim Necip'im..Nerde benim Rıdvan'ım..! |
beyler macadogru.com kimin sitesi acayip haberler yapıyorda. |
Alıntı:
Bende Sizlere Ondan Aldığım Bilgileri Elimden Geldiği Kadar Paylaşıyorum . Direkt Yönetim Ve Yönetime Yakın Kaynaklardan Alınan bilgilerdir . Somut Olmayan Bilgileri Paylaşmaz . İlker Abiyle İyi İlişkiler Kurdum Kendiside Benim Desteğimi İstedi Belki Onun Sitesinde Görev Alabilirim Böylece Sizin Merak Ettiklerinizi Yönetime Yakın Kaynaklardan Bizzat Kendim Arayarak Ulaşarak Sizlere Haber Yapabilirim Aydınlatabilirim . |
ooo outkast süper olur hem forumumuzun talibi de artar bu forum daha aktif olmayı hakediyor |
Sitenin tasarımını çok beğendim.Güvenilir kişilerinde olduğunu göz önünde bulundurursak, haber1903 ve macadogru.com'u takip edicez demektir. |
evet ilker ezibay'a guvenirim. iyi yapmıs ama neden ayrıldı acaba |
inşallah da yok ya alamazlar sanmıyorum :( |
busefer oldu artik sanirim hayirlisi olsun bakalim |
Evet İlker abiden bende teklif aldım site için , haberleri falan giriyoruz paylaşıyoruz , İlker abi güvenilir biridir , bence transfer kesin bitti çünkü bunu Erdem abi de diyor. |
Alıntı:
|
hımm kotu olmus severdim ilker abiyi... neyse artık macadogru'dan takip ederiz onu |
transfer bitti derken hangi anlamda bitti onu anlayamadım |
geliyor yani |
başkan forma tanıtımında yanımda olaak diyormuş.... gel işte be allahsızlık etme :)) |
biz ancak quaresmanın posterını alırız:D |
Alıntı:
|
ben böyle kaderin yaw kimi çok istediysek gelmiyor:D |
demıroren son bı defa daha gorusecekmıs ..ıns olur . |
bU ne biçim forum kardeşim açtığım bütün konular ya siliniyor ya da birleştiriliyor.Gökhan zanın bizden gitceğini tabatanın gelceğini ve yusufun gelceğini bu foruma ben yazdım quaresmada herkes ümidi keserken gelme ihtimali olduğunu öğrendim konu açtım yine birleştiriliyor.Huntelaar görüşülüyor diye konu açıyorum kapatılıyor.Ya banlayın ya da insan gibi davranın ... |
Alıntı:
|
Quaresma Beşiktaşta. Son dakika!!! Şu anda canlı yayın haber1903 te açıkladılar. Quaresma bitmiş. Hafta içi İstanbulda. Birazdan borsaya bildirilecek. |
Bana İnanmayan Arkadaşlar Nerdesiniz ???? Önce Schuster Sonra Quaresma Birazdaha BEkleyin Gutide Gelecekkk |
Alıntı:
baska transfer olacak mi kardes??? guti ya da robinho??? |
oleyyy oleyyy evet şimdi haber 1903 de gördüm perşembe geliyormuş arkadaşlar :D |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |