![]() |
haber bariz yalan :D hemde cok komik hem deco gelcekmiş hem delgado kalcakmş :D :D :D bide sergeni alalım geri tamam :D kardeşim 2tane 10numara ne işi war :D bde 2side yabancı :Dkomik |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Deco bize gecen sene lazimdi. Simdi gerek kalmadi... |
Quaresma perşembe günü açıklıyor Beşiktaş, Ricardo Quaresma transferi için perşembe gününü bekliyor. Siyah-beyazlı yönetimden perşembe gününe kadar süre isteyen Porekizli futbolcunun kararını açıklaması bekleniyor. Beşiktaş transfer komitesi Inter'de forma giyen Ricardo Quaresma için son kez İtalya'ya giderek Portekizli futbolcunun menajeri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Barcelona'da biraraya gelen taraflar, yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendez’in sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle görüşmeleri ertelenmişti. Ancak son yapılan teklifin ardından Quaresma’nın perşembe gününe kadar süre istediği öğrenildi. Transferin bitmesini bekleyen siyah beyazlı taraftarlar da Quaresma heyecanı sardı. Beşiktaş kulübünü telefon ve e-posta yağmuruna tutan siyah-beyazlı taraftarlar Portekizli yıldızı yeni sezonda takımlarında görmek istediklerini ilettiler. Bu arada kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunduran siyah-beyazlılarda , henüz hiç bir futbolcu için istenilen teklifin gelmemesi yöneticileri düşündürüyor. Zapotocny, Gordon Schindenfeld ve Matteo Ferrari için bir kaç kulübün siyah-beyazlıların kapısını çaldığı , ancak önerilen bonservis bedellerinin düşüklüğü nedeniyle tekliflerin kabul edilmediği belirtildi Ntvspor.net |
bu iş uzadıkça uzuyor adam oyalıyor mu bizi ne ? gelicekse gelsin artık. |
Bütün Beşiktaş`lıların merakla beklediği QUARESMA transferinde son teklifler yapıldı. Dün akşam HABER 1903` e çok özel açıklamalarda bulunan Serdal Adalı taraftarlardan ve Beşiktaş camiasından sabır rica etmişti. Transferi Beşiktaş Kulübü`nün menfaatleri doğrultusunda bitirmek isteyen Adalı`nın pazarlıkta taviz vermek istemediği ortaya çıktı. Yaptığımız araştırma neticesinde INTER kulübünün QUARESMA için 10 milyon EURO bonservis bedeli talep ettiği ve bunun karşılığında Adalı`nın 7 milyon EURO peşin ve gelecek 2 sezonda Şampiyonlar Ligi`ne katılım sağlanacak her sene için 1.5 milyon EURO prim önerdiği öğrenildi. Bu şekilde şayet Beşiktaş her iki sezonda da Şampiyonlar Ligi`ne katılırsa INTER arzu ettiği 10 milyon EURO`yu almış olacak. Aynı pazarlık QUARESMA`nın maaşı üzerinde de yaşanıyor. QUARESMA`nın menajeri yıllık garanti 4 milyn EURO talep ederken Adalı ise 3.5 milyon EURO garanti para ve ancak şampiyon olunan sezonlarda 500 bin EURO prim teklif ediyor. Her iki tarafta pazarlıkta kendi menfaatleri için elinden geleni yapmaya çalışırken basında çıkan spekülatif haberlere kulak asmayan Adalı dengeleri bozmamak adına geri adım atmıyor. Ne yardan ne serden vazgeçmemek adına Beşiktaş taraftarlarını sabırla beklemesi gereken bir süreç bekliyor. - HABER1903 - Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 © |
Bu is daha cok uzar. Umarim menfaatlerimiz dogrultusunda sonuclanir. |
10 milyon euro bonservis 4 milyon da maaş için oldukça fazla bu boyutlardaysa queresma dan tam verim almamız lazım ki o da zor. Bence adalı bütün kozları vermesin ellerine Beşiktaş klübü belki futbolcu kalitesi olarak Queresma ismine ihtiyaç duyuyor olabilir ama hala Queresma nın isminden çok daha fazlasıdır bu açıdan ona muhtaç da değildir. Böyle paralarla transfer yapılmasına karşıyım ben. |
Gelecek gelecek :) |
bonservis neyse sonuçta bonservis verip aldığın büyük futbolcuyu büyük paraya satarak verdiğin parayı geri alabilirsin belki ... ama yıllık 4 m euro - 3.5 m euro bunlar çok büyük paralar verilen karanın karşılığını sahada alabilecekmiyiz merak ediyorum kaldı ki bu adam 4 milyon euro karşılığında kaç tane maç oynayacak 34 ligde 6-7 tanede avrupa diyelim 6 tanede kupada oynansa toplam 50 maç bu 50 maçın kaçında forma giyecek kaçında performansını ortaya koyabilecek bu adam. hadi 35 maçta oynadı maç başına 120.000 euro gibi bir para yapıyor. tabi biriside çıkıp nobre örneğini verebilir ve haklıdır da tabi. |
abi nobre örneğini verenlere şunu sölemek lazım zaten bu klüp hatayı hatayla kapatma yöntemi yüzünden böyle zor durumlara düştü gene aynı şey yapılmamalı. |
`QUARESMA`YA BAYILIYORUM` `Quaresma özelliğindeki oyunculara bayılırım Beyaz Tv`de yayınlanan Telefutbol adlı spor programına katılan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hakkında çıkan sağlık sorunları haberlerini ve gündemdeki Quaresma transferini değerlendirdi. Yeni Şafak Gazetesi Spor Müdürü Erhan Köknar`ın hazırlayıp sunduğu, Sanlı Sarıalioğlu, Osman Tanburacı ve Selçuk Yula`nın yorumlarıyla gerçekleştirilen programa telefonla bağlanan Mustafa Denizli, "Quaresma özelliğindeki oyunculara bayılırım" dedi. Eğer Quaresma transferi gerçekleşirse bizzat kendisi ve takım arkadaşlarının Quaresma`ya destek olacaklarını söyledi. Denizli şöyle devam etti: "Quaresma, üstün yetenekleriyle hele biraz da kolektif anlayışını katarsak çok önemli bir silah. Yani bunlar Ronaldo ile birlikte sadece Portekiz değil Avrupa futbolunun en büyük yıldız adaylarıydı. Ronaldo bunu gerçekleştirdi. Quarezma ise bu yarışın biraz gerisinde kalmıştı. Bu transfer gerçekleşirse, ben ve takım arkadaşları destek olarak onu Ronaldo`nun çizgisine getirmek için her şeyi ortaya koyacağız. Çok üstün yeteneklere sahip. Ama genç bir oyuncu, yanlış yönlendirilmiş olabilir. Bulunması gerektiği çizginin bayağı bir gerisinde kalmış. Bu tarz futbolculara bayılıyorum. Ben futbolun estetik yanını da çok seviyorum. Bu tarz futbolcuların kadromda olmasından da hep mutluluk duyarım". "SAĞLIĞIMDAN KİMSE ŞÜPHE ETMESİN" Hakkında çıkan sağlık sorunları haberlerinden de rahatsızlık duyduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü sağlığının yerinde olduğunu belirtti. Denizli, "Bazen gazetelerimiz sağlık konusunda aslı astarı olmayan haberler yapıyor. 4 ay evvel ufak bir operasyon geçirdim. Bunun da periyodik bakımları yapılıyor. Artık sağlığımızdan kimse şüphe etmesin diye kontrol de yaptırmayacağım bu gidişle. Sağlığım önemli tabii ki, yapılacak bir şey varsa zaten kimseden de bunu gizleyecek halim yok. Ama gazetelerde abartılı bir şekilde yer alınca yakınlarım telaşlanıyor. Yurt dışında okuyan kızım var, sabah internetten okuyor bu asılsız haberleri, hemen beni arıyor beni merak ediyor. Allah`a şükür sağlık konusunda hiçbir şeyim yok" şeklinde konuştu. "TARAFTAR DESTEK OLMADI" Geçen sezonun kendileri için talihsiz geçtiğini belirten Mustafa Denizli, "Çifte kupayla başladığımız bir sezonda, taraftar, şampiyon olduğumuzda yaşadığı coşkuyu bizimle paylaşmadı. Bu durum, takım üzerine olumsuz etki yaptı" dedi. Taraftarla bütünleşemediklerini ve bunun da kendileri için büyük bir handikap olduğunu belirten Denizli, yeni sezon transfer çalışmalarına da başladıklarını kaydetti. Takıma takviye edilecek ve gönderilecek oyuncuların kafasında belli olduğunu belirten Denizli, "Şu anda kadromuzdaki yabancı grubu belli. Bunları bir şekilde değerlendireceğiz. Federasyon ve kulüplerin yabancılarla ilgili zannediyorum yeni bir planlaması olacak. Yani şu anda bu statü devam ederse sadece Delgado`nun gelişi için 8 kişilik yabancı kadrosundan bir kişinin gitmesi lazım. Quaresma transferini gerçekleştirmek için 2 yabancının daha gitmesi gerekecek. Biri Delgado olmak üzere sadece iki kişi gelecek" diye konuştu. Sporx |
artık gercek bır yıldız gereklı bu takıma |
başkan brezilya ya gitmiş iş gezisi için heralde ama hazır olun 2 gün sonra gazetelerde Demirören Gittiği brezilyada Robinho için girişimlere başladı haberleri çıkacak :D |
İnönü'deki Kartal Yuvası'nı aramışlar hem de... "Kartal'ın karizması Quaresma" yazan mamüllerin taslakları şu anda oradaymış... Ali Ecenin Twitterinden Alinti.. |
Alıntı:
yinede bir aciklamayi bekleyelim kim bilir belki quaresma suanda ucakta :D |
Alıntı:
|
Quaresma Bitti ! Footballpress`in haberine göre Beşiktaş, Quaresma transferini bitirdi. Söz konusu haberde, İnter`e 8 Milyon Euro bonservis ücreti, Quaresma`ya ise 3 yıl için 7.5 Milyon Euro ödeyeceğini iddia etti. Footballpress.com`da yer alan haberde; TURKEY/BESIKTAS, Quaresma Transfer Almost Done `Turkish outfit Besiktas are expected to announce the transfer of Inter`s Portuguese wingman Ricardo Quaresma (26) this week. Sources state that both sides have agreed to an 8 million euro transfer fee with Quaresma agreeing to a 3 year 7.5 million euro deal.` http://resim.haber1903.com/icerik/q7_iddia.JPG - Footballpress - |
Haberi yapan yusuf atahan erim diye bir Türk.Habere pek güvenilmez. FOOTBALLpress.net news: TURKEY/BESIKTAS, Quaresma Transfer Almost Done |
valla imzayı atmadan inanmam:)ama gelir inşallah |
İnşallah gelir.. İmzayı atmadan inanamıyorum |
Ya lütfen canımızı sıkmayalım i %99.99 geldi bu adam ya sadece açıklama kaldı , gelecek!!! |
su anda okudugum bır habere gore Q7 nın menajerıyle konusmuslar su an dusunme asamasındayız bır cok kulüpten teklif geliyor ama bu transfere en yakın olan besıktas onlar cok ıyı şartlar sundular umarım hersey Q7 ve besıktas ıcın hayırlısı olur .demiş . |
Ben Quaresmayı Beşiktaş Forması Altında İzlemek Çok İstiyorum AMA Ne Kadar Çok İstesemde Şu Varolan Gerçek Canımı Sıkıyor . Yönetim iyi Niyetli ve Sağ Duyulu Bir Şekilde Transferle Uğraşıyor ve Kulübün Kasasına Fazla Külfet Getirmeden Ne Kadar Uygun Şartlara Anlaşabilirlerse Onun Yolunu Yapıyorlar ve Çok Haklılar . Gelelim Quaresmaya ! Quaresma Salak Değil Kör Değil Sağır Değil Menajeride Öyle Yani Beşiktaş'ın Ve Taraftarın Quaresmayı Ne Kadar Çok İstediğini Ve Baskı Yaptığını Biliyorlar ve Buda Onların Elini Güçlendiriyor . Bize Karşı Koz Olarak Kullanıyorlar . Quaresma ise böyle Bir Ortamı Hiç Bir Yerde Bulamayacağını Biliyor Taraftarın Desteğinide Biliyor Ve Neredeyse Hep ilk 11'de Banko Oynayacağınıda biliyor ve Tekrardan Portekiz Milli Takımına Seçilebileceğinide Biliyor . Ne Kadar Alırsam Kâr'dır Mantığıyla Sürekli Fiyat Yükseltiyorlar Zaten Quaresma 3 Milyonada 5 Milyonada Her Türlü Bizde Yönetim Almadan Gelmez Ama Neden Quaresmanın Beşiktaşın Büyüklüğünün Üstüne Çıkılmasına Müsade Edilsinki Eğer Bizim Şartlarımızı Kabul Etmiyorsa Daha Üstelemenin Anlamı Yok Dönsünler Türkiyeye Eminim Quaresmaya Daha İyi Şartları Sağlayacak Takım Çıkmayacaktır Quaresma Tıpış Tıpış Yola Gelecek Ve Beşiktaşın Yolunu Tutacak Bizim Şartlarımızı Kabul Edip Yada Yine Bir Kariyer Hatası Yapıp Şampiyonluğa Oynamayan Başaltı Kulüplerden Birisine Gidip Kadroya Girmeye Çalışacak . Özetle Demek İstediğim Şudur Quaresma Bizim Şartlarımızı Kabul Etmiyorsa Daha Üstelemenin Anlamı Yok . Bizim Verdiğimiz Teklifide Kimse Quaresmaya Vermez Buda Gerçek Beşiktaşın Menfaatleri Doğrultusunda Gelmeyi Kabul Ederse Mutlu Olurum Beşiktaşta İzlemek İstiyorum Ama Quaresmaya Şu Dakikadan Sonra Fazla Taviz Verilmemesi Gerekiyor . Beşiktaşın Quaresmaya Değil Quaresmanın Beşiktaşa İhtiyacı Var Ve Paşa Paşa gelecek Sadece Naz Yapıyor . |
m.city dewreye girmiş q7 için inş doğru değildir... |
Alıntı:
yalanlandı |
valla m.city devreye mevreye girmez tek taliplisi biziz . |
M.Denizli şu anda canlı yayında Q7 konusunu anlatıyor. Denizli, az önce radyoda canlı yayında Quaresma transferi için bir kaç saat içinde veya yarın net birşeyler söyleyebiliriz dedi. Galiba bu iş hayırlısıyla halloluyor.. |
haydi bakalım hayırlısı.. |
YiNe mi DeSem? GeLmeDen BıkTım KenDiSinDen .. |
şimdide Quaresma 3 ay önce bitmiş haberleri çıktı ortaya .. |
Beşiktaş`ın transfer listesinin ilk sırasında yeralan Ricardo Quaresma’nın siyah beyazlı formayı giyip giymeyeceği büyük olasılıkla Çarşamba günü belli olacak. Basında çıkan çeşitli olumsuz haber ve söylentilere karşın, transferde oumlu gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Haber1903`ün yönetime yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Beşiktaş Transfer Komitesi üyeleri Ricardo Quaresma`nın menajeri Jorge Mendez ile İspanya`nın başkenti Madrid`de bir araya geldi. Portekizli futbolunun yeralmadığı görüşmede Mendez Beşiktaşlı yöneticilere olumlu mesajlar verdi. Inter ile Q7 için daha önce anlaşmaya varan siyah beyazlıların Portekizli oyuncuyu da sözleşme imzalamaya ikna ederek bu transferi noktalamayı planlıyor. Jorge Mendez`in, olumlu geçen görüşmenin ardından Beşiktaş Transfer Komitesi`den Quaresma`nın da katılacağı son bir toplantı istediği öğrenildi. Transfer Komitesi ve Quaresma Salı ve ya Çarşamba günü biraraya gelerek işi noktalayacak. Bu görüşme ile transfer girişiminin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor. -HABER1903- |
Biraz beyin fırtınası yapalım. Duyum Falan yok. Sadece düşünceler.. Şimdi Quaresma Beşiktaşı istemese; Görüşmeye katılmaz. Menejerine istemiyorum der kapatır olayı.. Ayrıca Bizim yöneticilerimiz bu kadar peşinden koşmaz. Borsaya bildirilmez. Olay kapanır giderdi kimsenin ruhu duymazdı. Quaresma: Beşiktaş benimle ilgineliyormuş, umarım en kısa zaman çözümlenir bu iş. Dedi (Şampiyonlar ligi finalinden sonra) peki; Quaresma Bunu dedi sonra neden istemesin ? Gelelim bu çarşambaya (salıya) Başkan çarşamba günü dönecek (brezilyadan yada şiliden) Başkan direk görüşmenin olduğu yere gidebilir mi ? (gidebilir). Peki İmza atılabilirmi atılabilir. Benim tahminim; Başkan direk görüşme yapılacak ülkeye gidecek. (İtalyamı İspanyamı Portekizmi her neyse) Sonra İmza atılacak. Tesadüftür ki Salı günüde 1 HAZİRAN yani resmi imza atılabilir. Transfer sezonu açılıyor. Bunlar bir tesadüfmü sizce ? Bence değil. Salı günü imzalar atılacak. Sonra Başkan quaresma ile birlikte Türkiyeye gelecek ? Olabilirmi olabilir. Benim tahminim Aşağı yukarı böyle bir senaryo olacak. Olmazsa bile Quaresma gelecek. Bu Yorum Alıntıdır ! |
outkast nerden aldın bilmiyorum ama yorum çok güzelmiş. bence de o senaryo olacak Ama korktugum tek sey son anda baska bir klubün maydonoz olması. iste o problem olabilir |
adam istemese bile hatta kesin gemeyecek olsa bile görüşmeleri sürdürebilir menajeri aracılığıyla sonuçta beşiktaşın 3 milyon euro gibi ciddi bir teklifi var ve bunu devamlı güncel tutarak q7yi isteyen yada kısa süre içinde gündemine olacak olan avurpa kulüplerini de bu şekilde sıkıştırmak isteyecektir. yani peşindne koşan ve çok para vaadeden bir beşiktaşı her zaman güncel tutmak ister. Bu şekilde hiçbir zaman kesmez irtibatını devamlı zam ister. Önemli olan müşterinin dükkandan çıkması yani bizimkilerin teşekkür ederiz başarılar diyip işin peşini bırakması gerekir. |
Quaresma gelecek ya düşünmeyin artık bu transferi , adamın işi imzaya kaldı , düşünün bi bakalım Quaresma gelmese yönetimin durumunu? |
ben yönetime hiç kızmam ellerinden geleni yaptılar. Getirememeleri başarısızlık anlamına gelmz bence, bu kadar parayı hiçbiryerden alamaz q7 gelmiyorsa bizimkilerin başarısızlığındna değil türkiyeyi istememesindendir. |
Hay Geleceksen Gel Gelmesen Gelme!!Görende Bulunmaz Hint Kumasi Sanar.Bu Kadar Forumlari Takip Ediyorsa Menajeri Ozaman Artik Bu Taraftarinda SIkilindinin Farkindadir Suyu Cikti Iyice.. |
gelme ulan gelme 3.5 milyon un hesabını yaparken o istediğin 1 milyon u bile bulamayacaksın 2 sene sonra artist herif. |
Türkiye`de Saat: 02:02 . |