![]() |
Neresi müjde bunun.. Bize ne İspanya'dan... |
arap saçı olacak bu iş ... |
gelecek bu herif rahatim bu konuda ben |
şampiyonlar ligi finalinden sonra açıklanacak bekleyin... |
bu açıklama geldiyse bir sürü kulüp harekete geçecektir şimdi saıl danaın kuyruğunu görücez |
Besiktas formasini öpüpte imza atmadan inanmiyorum artik ben.. sizde öyle yapin daha iyi... her sene ayni senaryo... yok quaresma besiktas ta yok govou yok su bu... ben sahsen inanmiyorum ya hayirlisi.... |
Bencede kendimizi çok inandırmayalım gelir veya gelmez.Zorla getirecek halimiz yok istemeyene de yalvarmayız.Aslolan Beşiktaş'tır. |
bu yönetime güvenmek imkansız |
http://im.htspor.com/2010/05/20/5164...jpg?1274370449 Aylardır süren Quaresma-Beşiktaş flörtünde bu kez sona doğru yaklaşıldı. Daha önce Portekizli oyuncu ve İnterli idarecilerle masaya oturan ancak fiyatta mutabık kalaman Siyah-Beyazlı yöneticilerin bir kez daha çıkarma yapacağı öğrenildi. Futbol Komitesi başkanı Serdar Adalı'nın Portekizli oyuncu için menajeri ve İtalyan ekibinin temsilcileriyle masaya oturacağı ve bu kez transfere nokta koymayı hedefledikleri kaydedildi. Tarafların İspanya'da aynı zamanda şampiyonlar Ligi Finali'ni de izleyecek olan Adalı ve beraberindekilerin Quaresma'yı da yine ikna etmeye çalıştıkları belirtildi. Portekizli yıldızın Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakmamasının transferin önündeki en büyük etken olarak gören idarecilerin Quaresma'ya büyük jestlerde bulunacağı ve ilk görüşmede önerdikleri parayı da hatırı sayılır oranda arttıracakları öğrenildi. |
Haziranın İllk Haftası Quaresma Bizde ! Ufak Tefek Pürüzler Ve Bizim Kontenjan Olayı Can SIkıyor Onun Haricinde Bir Sorun Kalmadı . |
valla gelmesini çok istiyorum fakat yönetimin sağı solu belli değilki:( |
gelmez |
Alıntı:
|
YÖNETİM QUARESMA`YA UÇTU Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya`ya gitti. Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya`ya gitti. Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid`de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu`nun dün akşam İsparnya`ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid`e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma`yı, Beşiktaş`a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor. Dha |
hayal kurmayın!!!!!!!!!!!!!! GELMEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
Yarın Şampiyonlar Ligi Finali Var Quaresma İle Son GÖrüşme Yapılacak Son Teklif Verilecek Ya Alıp gelecekler Yada Defter Kapanacak Quaresmaya Hak Vermek Lazım Çünkü Kariyerine yön Vericek Etkilicek Bir Karar Kolay Veremiyor Adalı İkna Ettiği An Haziranın İlk Haftasına Kadar Açıklanır . Aksi Halde Diğer Alternatiflere Gidilecek O Alternatifleri Öğrenirsem Yazarım . İnsallah ALternatiflere Gerek Kalmaz Quaresmayı alır Gelirler |
Quaresma Gelirse 21 Numara mı Giysin 7 mi? Evet arkadaşlar ben 21 numarayı giymesini istiyorum ya siz? |
ne giymek istiyorsa onu giysin bana ne bundan!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
Gelirse, 11 'i giysin. |
Alıntı:
olmayacak dua ya amin demenin ne gereği var allah (cc) aşkına adam daha transfer olmadı şimdiden giyeceği forma numarasını tartışıyoruz. S.A.Ç.M.A.L.I.K. |
Alıntı:
Burada Herkesin Görüşü Önemli , 1 Kişinin Görüşü Değil. |
Nihayetinde burası bir forumdur, insanların gönüllerinden geçen bir şeyi tartışabilirler. Ayrıca Quaresma transferi bir hayal değildir, yönetimde ilgilendiğini borsaya bildirmiştir. O yüzden bu tepkiyi bende yersiz buldum. Forma numarası 7 veya 10 olsun.. |
on numara futbolcuya "10" yakisir aslinda ama gelsin yeterki numara farketmez benim icin ama 9numarayi giymesin bu numarada birseyler var :D |
`Ya Quaresma,Ya Ben´ http://im.htspor.com/2010/05/22/5169...jpg?1274518195 Tatil öncesi oyuncularının sürekli kapısını aşındırmasından bunalan Mustafa Denizli, başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya “Çocuklara söz verdim. Eğer paralarını yatırmadan Quaresma’yı alırsanız ben yokum” diyerek, transferi için ödemeleri şart koştu. Tecrübeli hocanın kararlı tutumu karşısında panikleyen Demirören ve Adalı, hemen ceplerinden 3.5 milyon Euro ödeyerek Denizli’yi istifadan döndürdü. Bu hamleyle Portekizli yıldız Quaresma’nın transferi için ‘gizli engel’ de aşılmış oldu. Beşiktaş’ta lig bitti, sıkıntı başladı. Hatta öyle olaylar oldu ki teknik direktör Mustafa Denizli istifanın eşiğinden döndü. Tatil öncesi futbolcuların paralarını istemesiyle büyük sıkıntı yaşayan Denizli, Bursaspor karşılaşması sonrası başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ile bir zirve yapmıştı. Başkanın evinde gerçekleşen görüşmede oldukça hararetli ve sıcak saatler yaşandığı öğrenildi. Moralinin bozuk olduğunu dile getirilen Denizli’nin “Başkan, takım içinde para konusunda büyük huzursuzluk var. Ben kendilerine söz verdim. Eğer oyuncuların parasını ödemeyip Quaresma’yı alırsanız, ben yokum. Ya ben ya Quaresma. Ancak paralar ödenirse sorun yok” demesi, başkan ve Serdal Adalı’yı şok etti. ÖDEME YAPILDI, MUSTAFA HOCA RAHATLADI Yıldırım Demirören, teknik adama “Hocam söz veriyorum. Serdal Bey ile ben 2 gün içinde ödemelerin bir kısmını yapacağız. Kalan alacaklar ise haziran ayında verilecek. Siz hiç merak etmeyin. Bu tür lafları da bir daha lütfen duymayalım. Paralar yatınca sizi de haberdar edeceğiz” cevabını verdi. Başkan Demirören ve Adalı kendi ceplerinden 2 gün sonra 3.5 milyon Euro’yu yatırınca kriz son buldu ve Denizli ayrılmaktan vazgeçti. ADALI'NIN KEYFİ KAÇTI! Quaresma konusunda Mustafa Denizli ile futbol komitesi arasındaki görüş ayrılığı, başkanla yapılan zirvede yeni bir boyut daha kazandı. Komite başkanı Serdal Adalı’nın Mustafa Denizli’nin “Ya ben ya Quaresma” sözüne çok bozulduğu öğrenildi. Hatta yöneticilerin yeni hoca konusunda zemin yoklamasına bile geçtiği ifade edildi. HTSPOR / ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT |
geLsinde numarası 100 oLsun farkmaz : ) |
@blackeaglecamaro1903 Madem saçma geliyor , saçma bulduğun konulara girmezsin olur biter. |
inşallah gelirde hayırlısıyla ama 21 i giymesini tercih ederim.Çünkü 7 numaralı formaya artık başka gözlerle bakıyoruz.Bir türlü o forma bizi coşturamıyor. |
Alıntı:
|
keşke ödeme yapmasaydınızda mustafa hoca istifa etseydi |
Haber doğruysa aslında denizli haklı bir hareket yapmış.Ancak üslubu sert kaçmış.Ha gönül isterdi denizli istifa etsin sonra ödensin paraları... |
Alıntı:
Herkesin Görüşüne Saygı Gösterelim. |
Aynen bende Mehmet gibi yaşında hürmeten cevap vermeyeceğim ama ben burada taraftarımız onu kaç numaralı formayla görmek ister diye sordum demedim ki Quaresma bizim dediğimiz formayı giysin ha ayrıca gelmez diyorsun geldiği gün sırf sana özel bi topicde açıcam. Neyse konu iyice dağıldı. |
Denizli'nin bu sitemi hoşuma gitti tabi haber doğruysa ama zaten bu ödemeler yapıldı , bu medya ne yapmaya çalışıyor :@ |
31 numara giysin |
Mustafa hoca nın son zamanlardaki bu açıklamaları doğruysa gerçekten çok güzel bir yol çizmeye başladığını herkes görüyordur umarım böyle devam ederse bu hocayı desteklememek de bize yakışmaz diye düşünüyorum bakalım haberlerin doğruluğunu göreceğiz. |
gelirse diye düşünerek tabii ki 7 numara derim :D |
7 daha çok yakışır :D |
İmza atmadan sevinmemeyi ne zaman öğreneceğiz? rq7 de bi tarafımızda patlarsa hiç şaşırmayın. Ps: şimdi bir kesim arkadaş hemen Beşiktaşlılığımı sorgulayacaktır, hemen söyleyeyim en az sizin kadar Beşiktaşlıyım; sadece bu başkan bozuntusu olduğu sürece güven(e)miyorum. |
madem q7 diyoruz 7 numarayi giysin |
siyah beyaz formayi giysinde ( bir igne ucu kadar umudum yok ya ) hangi numara olursa olsun hatta 1 numarayida giyebilir cünkü türkiyeye gelmis en büyük yildiz olacak |
Türkiye`de Saat: 06:18 . |