![]() |
madem borctan korkuyorlardi niye tekrar aday oldular? murat aksunun sucu neydi? gercekci olmakmi? |
bizim yönetim siyasete atılsın ilk seçimde tek parti hükümeti kurarlar...siyasetçiler gibi seçimden önce boş vaatleri salla dur sonra bunlar söylenmemiş gibi yok yan yattı çamura battı de işlerden sıyrıl...bela bile okumuyorum herkes hakettiği gibi yönetilir biz de galiba bunu hakediyoruz |
bjkli durusu diyip duruyolar verdikleri sözleri tutumuyolar..sahtekar yönetim |
Alıntı:
|
Büyük kulüp hala böyle para işlerinde borçta ya ayıp. |
107 yillik koca cinarin düstügü hallere bakin... Yaziklar olsun... |
Ben taraftarım. Borçları kulübün gerçek sahipleri düşünsün. |
sen önce elindeki q7lerin kıymetini bil sonra q7yi düşün batuhan gitti denizli kına yaksın artık |
ezikler ve cinconlar bizi şampiyonlukta solladılar zaten.sollamayada devam ederler. bu yönetimden son 7 senede bir halt olmadı yine olmıyacak. |
Borcu olmyan tek kulüp yokki Arkadaşlar ülkelerin bile borçları var kaldıki kulüpler.Ayrıca borç hiç bir zaman bitmez bittiğide görülmedi bugüne kadar o yüzden transfer olmaz diyenler aslında şunu demek istiyorlar kötü ve ucuz transferlere hazırlıklı olun mesajı veriyorlar yine istek ve arzuları karşılayamayacaklar şimdiden zemin yapıyorlar mevcut kadrodaki yabancılar can sıkıyor kolay kolay gönderemiyecekler falan filan.Borç bahane. |
BOrç zaten vardı yd olduğu sürece biteceğini sanmıyorm elinde ki yabancılar satamayınca fesh etmek zorunda kalıcak tazmınat ödüyecek. bu vaatlere inanıp yd'ye oy verenler şimdi düşünsün dicem ama adamlar paralarını alıyolar zaten. büyük transfer yapmak için borca katlanıcaksın. real madrid örneği biraz saçma olucak ama ronalda veya kaka yı alırken çok yükü borç altına girdi tamam itibar olarak yada forma satışı olarak çıkardı ben sadece kredi örneğini verdim. |
Quaresma gelecek diye eziklerin medyasının ödü patlıyor! Günlerdir takip ediyorum, Quaresma ciddi ciddi tartışılmaya başladı medyada. Maalesef buna bizim bazı taraftarlarımızda katıldı. Yahu bu adamın nesini tartışıyoruz? Ayıptır ya. Bilmeden araştırmadan yargıladılar ve cezayı kestiler. Yok hayatı düzensizmiş. Yok böyle birşey. Hep yedek kalıyormuş. Barcelona, Chelsea, İnter. Evet bu takımlarda yedek kaldı. Bana Türkiyeden bir yabancı söyleyin ki bu takımlarda yedek bile kalabiliyor mu? Bırakın yedek kalmayı, bu kulüplerin antreman sahalarına bile giremezler. Yere göğe koyamadıkları alex, Parmada yarım sezon zor oynadı. Bu eziklerin ve medyalarının ödleri patlıyor, uykuları kaçıyor Quaresma gelecek diye. Lütfen bizde bunların gazına gelipte tadımızı kaçırmayalım. Quaresma bu ülkeye gelmiş en kariyerli futbolculardan birisidir. Ekstra bir adamdır. Üstün yeteneklidir. Ve Beşiktaşımıza çok ama çok faydalı olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın... |
Yazdıklarına Katılıyorum Ve Zaten Sorun Quaresmanın Yetenekleri Değil Sorun Quaresmanın Para Kazanmak İçinmi Beşiktaş'a Gelecek Olması Yoksa Yeniden Bir Çıkış Yakalamak İçinmi Gelecek Olması Çıkış Yakalamak İçin Gelirse Çok Güzel Günler Yaşar Beşiktaşta |
bekleyip giorecegiz ama bencede turkiyede cok iyi isler yapacaktir ve tekrar bir cikis yakalayacaktir |
quaresma herşeyden evel bir markadır.Adını avrupada duyurmak için önemli bir transferdir.Faydalı olur olmaz onu kimse bilemez adam gelip top oynamadan ama gelmesi Beşiktaş forması giymesi hele ki iyi performans göstermesi kendinden çok Beşiktaş ın ismine fayda sağlar.. bu yüzden kesinlikle yapılmalı bu transfer. 2 sınıf yabancılardan yeterince dilimiz yandı higuenler diattalar vs.. bunlara 3 er 4 er verileceğine tek seferde 8-10 verip dünya yıldızı getirirsin. |
artık geliyorsa gelsin |
gel ulan artık ! |
Bitsin artik bu transfer... |
bu medya böyledir işte.adam daha gelmeden hemen karalama kampanyası başlattılar.belki akıllanır burada kendini yeniden ispatlamak için.bilemeyiz ki. |
Alıntı:
ne demisler reklamin kötüsü olmaz. bide bizde iyi oynadini düsünürsek kar yapip bile satilir bu adam, iyi onamasa bile asla elimizde patlamaz cünkü adamin isimi var muhakak talibi cikar, o yüzden bence yanlis transfer asla olmaz. gelirse kendime ve ogluma formasini alacagim |
hayırlısıyla gelirse çok faydası olucaktır beşiktaşımıza:)çekemeyenler......:p |
Bizde çok futbol bilginleri olduğu için messi'yi de alsan tartışırlar.. Ama gelgelelim ki, - Borç yüzünden avrupa kupalarına gidemiyorduk. Batuhan'ın satılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. - 11 tane yabancı var elimizde. 1-2 tanesi hariç hiçbiri 100bin€ bile etmiyor Yani hem yabancı kontenjanını boşaltmalı hem de yüklü miktarda para bulmalı ki yönetim bu transfer olsun. Satacak birşeyi de kalmadı klubün.. |
Gelmedi mi bu adam daha |
Sıra Quaresma'da http://img2.blogcu.com/images/q/u/a/...o_quaresma.jpg Sezonu hayal kırıklığıyla tamamlayan Beşiktaş, gözünü transfere çevirdi. Özellikle yöneticilerin ve taraftarların ısrarla istediği Ricardo Quaresma için, Portekizli oyuncunun kulübü İnter’le bir kez daha görüşülecek. Başkan Yıldırım Demirören’in bizzat yürüteceği pazarlıklarda artık anlaşmanın sağlanması ve transfere son noktanın konulması planlanıyor. İnter’de fazla forma şansı bulamayan ve İtalya’dan ayrılmayı kafasına koyan Ricardo Quaresma’nın da Beşiktaş’ın ısrarcı teklifine sıcak baktığı kaydedildi. Denizli de sıcak bakıyor 9 milyon Euro bonservis bedeli isteyen İnter’e 8 milyon Euro önerildiği ve iki tarafın da anlaşmaya istekli oldukları dile getirildi. Kara Kartallar Quaresma’yı da ikna ettikten sonra, yabancı kontenjanını boşaltmak için kolları sıvayacak ve bu kez göndermeyi planladığı lejyonerleriyle masaya oturacak. Bu arada Quaresma konusunda teknik direktör Mustafa Denizli’nin de ikna olması, yönetimde büyük memnuniyet yarattı. |
alın da adam akıllı bi transferiniz olsun artık !!!!! |
Gelsin artık ya ne yapıp edip getirsinler bizde tarihe şahitlik yapalım.Ben İstanbulda kendini bulacağını hissediyorum.Portodaki performansını gösterecektir.Eğer haber doğruysa 8e 9a bakmadan alınmalı. |
Alinacaksa alinsin artik! |
bi getiremediler şu adamı ya avrupada imza atan atana ama bizde hala icraat yok .. |
cumartesi günü oynanacak olan şampiyonlar ligi finalinden sonra bence açıklanabilir... |
Kulübün kasası tam takır , eldekilerin transfer taksitleri uzun süredir ödenememiş , fazladan 4 tane yabancı var .yıldız futbolcuyu cezbedecek şampiyonlar ligi kapısı kapalı , yıldız futbolcunun birlikte çalışmak isteyeceği büyük bir hoca yok , yanyana oynamak isteyeceği bir tane yıldız topçu yok , basın hala Quaresma masalları anlatıyor !!! Yıldız mıldız beklemeyin arkadaşlar göreceksiniz bir ay bu masallar gider , sonra , - acelemiz yok - transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız - sokağa atacak paramız yok - kadromuz çok iyi gibi kıvırtmalar başlar , belki bonservisi elinde bir iki adam alınır , ve biz seneye de ikinci sınıf adamlardan kurulu ikinci sınıf bir takımı izleriz. |
türkiyeni yetistirdigi en büyük hoca sayin mustafa denizli ile queresma cosacaktir mustafa denizlinin genclere nekadar deger verdigini hepimiz biliyoruz gencler büyük hoca denizli ile yeniden doguyorlar, sayin büyük baskanimizda herzamanki gibi verdigi sözü yerine getirip q7 yi alacaktir |
Yeter artık alacaklarsa alsınlar sıktı. |
Quaresma:Türkiye çok uzak! Beşiktaş'ın transferde tek ilgilendiği isim olarak lanse edilen Interli Quaresma, siyah-beyazlılara gelmeyeceğini tekrarladı, Türkiye'de herhangi bir takımda yer almasının mümkün olmadığını ifade etti. Portekizli yıldızın, Mourinho'nun gitmesi durumunda takımda kalma umudunun artacağı duyuruldu. Ülkesinde yayınlanan Record gazetesi, Quaresma'nın, Teknik Direktör Mourinho'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağının netleşmesini beklediğini, Inter'den gitmesi halinde geleceğiyle ilgili kararı yeni teknik direktöre bırakacağını yazdı. Gazete, Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi halinde Querasma'nın Inter'de oynama şansının yüksek olduğuna dikkat çekerek, Portekizli yıldızın bu yüzden gelen tekliflere "Hayır" cevabı verdiğini iddia etti. Sporting Lizbon ile Besiktaş'ın, Mourinho'nun alacağı karara endekslendiğini de belirten Record, Querasma'nın Morinho ile ilgili karar ne olursa olsun geleceğinin Türkiye olmayacağını da sayfalarına taşıdı. Bu arada Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, cuma günü İspanya'ya giderek Madrid'de Şampiyonlar Ligi finalini seyredeceği öğrenildi. Adalı'nın, henüz kesinleşmese de Quaresma'nın menajerleriyle görüşmesi bekleniyor. Mehmet Çiftçi-Milliyet |
dikkat! imza milliyet...ciddiye almayın |
Quaresma'dan Müjde Var - ''İtalyan Basını'' Portekizli futbolcu Inter`den ayrılmak istediğini açıkladı. http://resim.haber1903.com/Manset/Gq...intermilan.jpg Beşiktaş`ın transfer gündemindeki ilk isim olan Portekizli futbolcu Quaresma İtalyan Corriere dello Sport Gazetesine konuştu. Geride kalan sezonda Inter formasını çok fazla giyemeyen ve sadece 432 dakika sahada kalabilen başarılı futbolcu, takımdan ayrımanın kariyeri için daha iyi olabileceğini söyledi. 2013 yılına dek İtalyan kulübü ile sözleşmesinin olmasının takımdan ayrılmasını zorlaştırdığına değinen yıldız futbolcu, `Eğer burada forma giyemeyeceksem, ayrılmam daha doğru olur. Bu Mourinho`nun suçu değil. O harika bir teknik direktör. Geleceğimin Portekiz`de de olduğunu düşünmüyorum. Ülkeme geri dönmeyeceğim` dedi. İtalya ve İspanya Ligleri`nin Avrupa`nın en iyi ligleri olduğuna değinen Quaresma, `Bu liglerde bir takımda oynamayı isterim. S.Lizbon Benfica kulüpleri ile adım geçiyor. Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı. Q7 Beşiktaş`a transferi ile ilgili herhangi bir yorum yapmadı. Haber1903 |
gelsede olur gelmesede BEŞİKTAŞ ımın ilacı olacağına pek inanmıyorum |
Ayrılmak İstiyor'da , Herif Türkiye'yi İstemiyor. |
galiba ya italyada kalmak istiyor yada ispanyadan bir teklif bekliyor, ama besiktas hakinda yorum yapmamasi ilginc |
portekizden gelen teklifleri yalanlayıp beşiktaş hakkında konuşmaması gerçekten ilginç.belkide kendine italya,ispanyada kulüp bulamazsa her şartta isteyen beşiktaşa giderim büyük konuşmiyim psikolojisi midir? |
Beşiktaş'ı Konuşmuyor Çünkü Son Bir Hamle Kaldı O Bekleniyor Bakalım Ne Olacak |
Türkiye`de Saat: 11:14 . |