![]() |
İnönü'de Şölen Var ! http://resim.haber1903.com/Manset/Gbeiktataraftar.jpg Bir dönem taraftarların her sezon öncesi sabırsızlıkla beklediği, ancak uzun süredir kulüpler tarafından gerçekleştirilmeyen açılış törenleri, Beşiktaş’ta yeniden başlayacak. İdman sahalarının şehir dışına alınması nedeniyle taraftarla takım arasındaki özlemin daha da artmasını istemeyen siyah-beyazlı yönetimin 2010-11 sezonu öncesi İnönü Stadı’nda muhteşem bir açılış töreni için kolları sıvadıkları bildirildi. Hem istişare heyetlerinin, hem de kongre üyelerinin tavsiyelerini dikkate alan siyah beyazlı-yönetimin bu projeyi masaya yatırdıkları vurgulandı. Beşiktaş Yönetimi’nin, transferin gerçekleşmesi durumunda, Quaresma’yı ve transferleri taraftara tanıtıp, yeni formaları da sergilemeyi düşünüyor. Beşiktaş Yönetimi tarafından onaylanması halinde Haziran ayında gerçekleştirilecek açılış töreninde bazı sanatçıların konser vereceği, bunun yanı sıra havai fişek ve ışık şovlarıyla İnönü Stadı’nda unutulmaz bir gece yaşatılacağı bildirildi. |
30 Bin Taraftar Garanti http://resim.haber1903.com/Manset/Galen_radyo1903.jpg 1903radyo.com`da yayınlanan Alen-i programında açıklamalar yapan Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, taraftarın altyapıdan gelecek futbolculara hazır olduğunu söyledi. Türkiye`deki dört büyük kulübün yıllardır astronomik rakamlar harcayarak yaptığı transferlere değinen tribünlerin sevilen ismi, artık bu sistem değişmeli. Aşırı borçlanma yüzünden kulübümüz çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Yıllardır yapılan bu harcamalar başarı anlamında da birşey getirmiş değil, eğer yöneticiler aşırı borçlanmadan kurtulmak istiyorsa yıllar önce olduğu gibi yine bu sisteme dönüp başarı yakalayabilir. Böylece gereksiz transfer harcamalarından kurtulmuş olurlar, biz bunun için taraftarlar olarak gerekli desteği vermeye hazırız, iddia ediyorum sadece altyapı`dan oyuncular ile yollarına devam etsinler İnönü`de 30 bin taraftara oynarlar`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. |
Biz o gelmiş bu gelmiş Alen çağarmış Harun çağarmış diye gitmiyoruz ki stada biz Beşiktaş aşkı ile gidiyoruz. Takıma kimse alınmasın takım ligden düşsün stad yine full çeker. Ancak biz altyapıya dönüyoruz diye mesaj verip seneye yine abuk sabuk paralar harcanmasın yani taraftar aptal yerine konulmasın. |
Gerçektende önceki açılışlar çok eğlenceli oluyordu umarım bu sene de yapılır |
Ya sonuçta adam bu şekilde para kazanıyor bu onun mesleği tabi ki pazarlık yapacak bunda kızılacak sıkılacak birşey yok. Herşey para değil kolay değil bütün düzenini bozup hiç alışık olmadığı bir kültürün içine girmek sonuöta köle almıyoruz verdik parayı gel diyelim. Taraftarın bu gün geldiği durumdan hak verdiğimiz yöneticiler sorumludur. Aynı gün hayırlı olsun diyen bir yöneticiye daha birşey belli değil diye karşılık veren bir yönetime sahibiz. Bu sadece bu transferle alakalı bir durum değil her sene aynı senaryolar bir transfer yapıcaz 30 kere gidilir gelinir adam gibi bir açıklama yapılmıyor söylenenler sürekli muamma. |
Alıntı:
Ben de böyLe düşünüyorum. Daha İstanbuL'da yakLasık 20-25 gun geçicek daha sonra takımLa birLikte Almanya'ya gidiLecek. Takım kamp yaparken yönetim gurbetçi futboLcuLarLa görüşmeyi bitirecek imzayı attırıp direk kampa katıLması sağLanacak. Ayrıca Quaresma transferi aynı Ferrari gibi başkan gitçek koLundan tutup getircek. :) Neyse 2 gunumuz var. Alamasalarda yönetime tepki saçma oLur. Sen 2 sene önce 24 milyon euro gibi bir fiyata alınan adamı 7 milyona alıyorsun. futboLcu istemiyorsa yapıLacak bir şey yok. :) ------------------rüştü----------------- toroman---sivok---ferrari-------ismail ------------hamit-----ernst----------- nihat-----------delgado-----quaresma ------------------bobo---------------- keske şu kadroyu kursak. Bence Fink yerine iyi bir türk aLmaLıyız. Bunun Hamit'ten baska aLternatifi de sadece Nuri Sahin ama o da cok genc. Çünkü fink cok yeteneksiz. sırf mücadele yetse finke ne gerek var ekrem yeter. O yuzden biraz da becerisi olan bir adam almamız gerekir.. |
Alıntı:
|
Ben biraz daha degisik dusunuyorum.Q7 bence Besiktasi hazirda tutup baska teklifler bekliyor.O yuzdende BJK ile isleri uzatiyor.Transfer sezonunun henuz basi oldugu icin biraz daha bekleyip avrupada iddiali bir takimin yada daha buyuk liglerden bir takimin teklif yapmasini umut ediyor.Boyle bir teklif olmadigi icinde bize hayir demeyip bizi hazirda tutuyor. Sahsi fikrim mevcut kadro yapisiyla faydali olamayacagi yonunde.Faydali olacagini dusunsem bile boyle yapiyor diye oyuncuya kizamam.Yonetim bu transferi bitiremezse yonetimede kizamam.Yonetime kizacagim konu bu transferin parasinin kulupten cikmasi olur.Cunku secim sonrasi baskan 2 sponsorla 2 yildiz sozu vermisti. |
Alıntı:
Bu haber ilk çıktığından beri yazıyorum eğer bu transfer gerçekleşirse ve yönetim bunun üzerine yatarsa hata yapar. Eksiğimiz sadece Q7 değil ona göre hareket edilmeli. |
Yönetim kanadına tepkim ayrı abicim zaten şu ana kadar en ciddi transfer girişmimiz Queresma gibi görünüyor bir kaç tane genç oyuncu transferi haberi duydum onlar biraz umut veriyor bi de denizli gurbetçi falan istemiş 3 tane bu gibi haberlerle biraz mantığımı oturtmaya çalışıyorum ama bu queresma transferi konusunda mantığım artık olayların dışına çıktı. Senin dediğin gibi yönetimin hataları var oyuncuyla anlaşmadan sürekli açıklama yapıyorlar aynı mehmet topuz hatasına düşüyorlar. Hem oyuncu hem klüple anlaşma sağlanmadan basına böyle açıklamalar yapılmamalı gerçi ben görmedim ne dediklerini de sen diyosan doğrudur :D Bi Denizli nin gelmesini istediğini duydum. Atakan abi dediğin ihtimali eğer Queresma dünya kupasına gidecek olsa zaten ben de düşünüyordum ama bildiğim kadarıyla kadroda yok ki. Dünya kupası sonrası o kadar oyuncu pazarı içinde queresma kendisine 3.5 milyon verecek bir klübü nerden bulacak çok merak ediyorum. Yatan adama bizim Türklerden başka o kadar para vercek takımlar varsa onlar da katarda falan oluyor işte. Queresmayı suçladığım da yok benim aslında sadece olayı böyle yokuşa sürmesindeki mantıksızlığı çözmeye çalışıyorum hem kendisi kaybetcek hem bizi bu kadar oyalayalarak bize kaybettiriyor. Neyse bence transferde sonuca ulaşabilmek için son kritik haftamıza giriyoruz abicim gençler falan tamam da en azından 1-2 tane teknik seviyesi yüksek tecrübeli oyuncu lazım takıma tello delgado ile olmaz bu iş. |
Alıntı:
|
ya bi iş bukadar uzamaz ya gelmiyorsa başka adam mı yok |
Valla şu an zaten Serdar Adalı dan başkasının konuşması kadar mantıksız birşey yok Serdar Adalı o zaman taraftara basına falan yüklenceğine önce kendi yönetiminin bu hareketlerini engellemeli. |
sevmeye basladim ben bu istisare heyetlerini |
Ne oLursa oLsun yonetıme kızamayız. 24 milyon euro'ya aLınmıs adamı 7 miLyona 3 yıLda odemek sartıyLa aLındı adam geLmek istemezse de yapıLacak bir şey yok |
Mete Duren ve Ispanyadan Mehmet Ciftci oyuncunun BJK icin gonulsuz oldugunu soylediler.Yarin Baskan Ispanyaya gececek ve son bir gorusme yapacakmis. Ama pek umut yok. |
Bu günkü görüşmelerden sonuç çıkmadı. Q7 Beşiktaş ve Türkiyeye gelmek için gönülsüz. Yarın başkan son teklifini iletip bu işi noktalandıracakmış. NTv |
gelecek adam çoktan gelirdi geçmiş olsun bu adam gelmiyor. şimdi yönetimi görücez asıl bakalım alternatif planları neler .. yoksa varmı öyle bir şey |
Ha şuda olabilir bir ay da deco için uğraşılır son gün gidip bi prpiçi le anlaşılır hoca çıkıp 3 gün içerisinde alabileceğimiz tek adam buydu der sonra bizde saldır beşiktaşım oley yaparız 4 hafta sonra da milyonlar dolarlar istiyorsunuzz formanın hakknı vermiyorsunuzz.. yada ne zaman şampiyonluk diye bağırsaaakk kursaımızda kalıyorr.. |
QUARESMA TAMAM, FORMALARI HAZIRLANDI!.. - Canli Skor - iddaa sonuclari, Canli Sonuclar, Livescore, Livescores, Mac Sonuclari, Maca Dogru, macadogru.com - Canli Skor bide böyle bi haber var ama site ne kadar güvenilir bilinmez |
QUARESMA TAMAM, FORMALARI HAZIRLANDI!.. Beşiktaş´ın aylardır Quaresma transferi için gösterdiği çabalar karşılığını buldu. Daha lig bitmeden konuşulmaya başlanan ve yaklaşık 2 aydır siyah-beyazlı camiayı meşgul eden Quaresma transferinde mutlu sona ulaşıldı. Oyuncunun menajeri ile daha önce birçok kez görüşen ve Quaresma´nın kafasının karışık olduğu yanıtını alan yöneticiler sonunda tüm şartları sağladılar ve iş artık bir tek imzaya kaldı. Beşiktaş Kulübü´nün ise bu haberi dışarı sızdırmamaya çalışmasının sebebi de öğrendildi. Eldeki yabancılarını elden çıkarmak isteyen ve onları yok pahasına satmak istemeyen yönetim, pazarlık masasından güç kaybetmemek için Quaresma transferinin bittiğini açıklamıyor. QUARESMA´NIN FORMALARI HAZIRLANDI Hatta kulübün pazarlamadan sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy´un, Quaresma´nın giyeceği 7 numaralı formayı bastırdığı ve oyuncu Türkiye´ye indiği gün satışa sunmak için hazırda beklettiği de öğrenildi. Gelen son bilgilere göre ise Beşiktaş yönetimi bir aksilik çıkmazsa Quaresma transferini 10 Haziran´da duyurmayı planlıyor. MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER *Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. Eklenme Tarihi : 01-06-10 18:06:22 |
haberin kaynağı güvenilr değil arkadaşlar biz önceden duyurmuştuk diye haber yapmış olabilirler. pek itibar etmemek lazım |
Quaresma için Demirören devrede Beşiktaş, transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği Portekizli yıldız futbolcu Quaresma’yı ikna etmek için devreye Başkan Yıldırım Demirören girdi. Demirören, Quaresma ile Madrid’de son kez masaya oturacak. Beşiktaş, daha önce görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Quaresma transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlı yöneticiler, kulübü Inter ile anlaşmaya vardığı Ricardo Quaresma'yı ikna etmeye çalışıyor. Portekizli oyuncuyla bir araya gelen Beşiktaş transfer komitesi, görüşmelerden sonuç elde edemedi. Yöneticiler, yarın öğle saatlerine kadar oyuncunun menajerinden süre istedi. Yapılacak son toplantıda Başkan Yıldırım Demirören, Quaresma ile bire bir görüşecek. Demirören, Portekizli oyuncuya son teklifini sunarak olumlu ya da olumsuz transfere noktayı koyacak. DÜREN: FİYAT ARTIRARAK FUTBOLCUYU GETİRMEK DOĞRU DEĞİL" Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Transfer Komitesi'nden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yurt dışında bulunduklarını ve Querasma'nın menajeriyle görüştüklerini belirterek, "Başkanımız Yıldırım Demirören Madrid'e gidecek ve nihai görüşmeyi yapacak." dedi. Görüşmelerin neden bu kadar uzadığıyla ilgili bir soru üzerine de Düren, "Görüşmelerin uzaması, oyuncunun farklı beklentileri olabileceği anlamına gelebilir. Sadece fiyat artırarak oyuncuyu getirmek de çok doğru değil. Takımdaki dengeleri göz önünde bulundurmak zorundayız" diye konuştu. Quaresma için Demirören devrede- NTVSpor |
ilk defa bu becerksiz adama güwendm olcak galba dedm ama şuan gülüyorm o halime. we daha da komiği çıkıp utanmadan olursa q7 olmazsa almycaz dyo. dalgamı gecyosun be adam taraftarın sabrınımı deniyosun. bu kadarmı aciz olunur. 2tane yıldız sözü werdnz 1tan ble alamadan bze gordonları tabataları zapolarımı i<letceksnz.Sakın cıkıpta elimzde başka fırsat yoktu demeyn artık güldüryıosunz. Cıkarda inş yüzsüz gbi dersnz oyuncu için cok ugrastk ama istemedi dye .2ay be 2ay adam bu zamana kadar ikna olmadı da 3saattemi olcak. oyalamakdan başka birşey degil helal olsun gidin tabataya wern 8mlyn... |
gelmezsen gelme Quaresma .. benım ıcın sorun yok cunku cok baglanmadım Q7 Q7 diye . |
artık kesinleşsin yaw arap saçına döndü iş gelmekte istemiyorsa fazla ısrarın anlamı yok |
oyuncak gibi oLdu ya. Gelicekse geLsN Artık |
Net bir sonuç çıksada artık beklemesek.. Bu ne yaa |
Medya tiraj peşinde tiraj da bu ülkede abartma sanatıdır....Ben bu transferin bittiğini düşünüyorum bekleyelim görelim... Arti bizden baska teklif yapan yok ve o kadar parayi hayata baska bir takimdan alamaz o halde sonunda Besiktas formasiyla poz verecektir.. |
Quaresma insanı deli eder! Kartal, 1 aydır peşinden koştuğu Quaresma’yla sonunda yüz yüze görüştü. Portekizli yıldız, yıllık 5 milyon Euro’ya kadar çıkan yöneticilere Türkiye’de oynamak istemediğini söyledi! Transferi papatya falına dönen, Siyah-Beyazlılar’ın “Geliyor, gelmiyor” diye günlerdir konuştuğu Quaresma’yla, Beşiktaşlı yöneticiler sonunda buluştu. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu’yla beraber 1 aydır peşinden koştukları Portekizli yıldızla Madrid’de bir araya geldi.Menajeri Mendes’le birlikte buluşmaya katılan Quaresma’ya yöneticiler uzun süre dil döktü. Ancak ikili, “Nuh” deyip “Peygamber” demeyen Q7’yi bir türlü ikna edemedi. Görüşmede Serdal Adalı’nın futbolcuya “Senin için her türlü fedakârlığa hazırız. Taraftar da seni çok istiyor. Sen İstanbul’a gelince yer yerinden oynayacak. Beşiktaş’ta eski günlerine döneceksin” dediği öğrenildi. Adalı’ya teşekkür eden Q7’nin yanıtı ise şu oldu: Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyorum. Hedefimya İspanya ya da İngiltere’de oynamak.” İSTANBUL KANADI UMUTSUZ Buluşma bu şekilde sona ererken, taraflar akşam yine bir araya geldi. Adalı yıllık tekliflerini 5 milyon Euro’ya çıkardıklarını söyledi. İstanbul’da gelişmeleri takip eden yöneticiler Mete Düren ve Doğan Küçükemre ise “Çok ısrar ettik ancak Quaresma Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyor” diyerek transferin gerçekleşmesinin güç olduğunu kaydetti. Başkan Yıldırım Demirören de İspanya’daki yöneticileri arayarak “Benlik bir durum olursa haber verin geleyim. Sizin de orada kalmanıza gerek yoksa dönün” çağrısını yaptı. HTSPOR / Kartal YİĞİT |
Beşiktaş, transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği Portekizli yıldız futbolcu Quaresma'yı ikna edemedi. Siyah beyazlıların basın sözcüsü Mete Düren, Portekizli oyuncuyla ilgili transfer girişimlerini sonlandırdıklarını açıkladı. Beşiktaş Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Queresma defterini kapadı. Portekizli futbolcunun Türkiye'de oynamak istemediği, bu nedenle de siyah-beyazlı yöneticilerin bu transferle ilgili girişimlerini sonlandırdığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Queresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye'de oynamak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul'a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz'' diye konuştu. Geçmiş olsun.. Aylardır bize gelemek istemeyen bir adamın peşinden koştuk durduk.. Başkanımız bu sene bir transfer yapacağız o da olursa Queresma olacak demiş.. Ozaman transferi açmadan kapattık.. Zaten geçen sene 2 kupa kazanmış bir kadromuz var.. Bu sene 4. olmamız tam bir talihsizlik.. Hem Delgado'da gelecek transfere ne gerek var! |
ve QUARESMA TRANSFERİ OLUMSUZ SONUÇLANDI NTV Spor ve Ajanslar Güncelleme: 12:53 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba Beşiktaş Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma defterini kapadı. Portekizli futbolcunun Türkiye'de oynamak istemediği, bu nedenle de siyah-beyazlı yöneticilerin bu transferle ilgili girişimlerini sonlandırdığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Quaresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye'de oynamak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul'a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz'' diye konuştu. evet bir yd rezaleti daha 2 aydır gündemde olan oyuncunun türkiyeye gelmek istemediğini yeni öğreniyoruz.. bunlardan beklentisi yüksek olanlar bu size ders olsun ki bundan sonra hayal kırıklığına uğramayın |
transfer yapılmasın ama yinede eldeki gereksiz yabancılar gönderilsin. Yabancı değil yerli transferler ağarlık verilsin o halde. |
Yönetime teşekkürler, gerçekten ellerinden geleni yaptılar.Olsa Türkiye tarihinin en büyük transferi olacaktı ama adam gelmek istemedikten sonra zorla veya parayla olacak birşey değil ..burukluk var tabii içimizde, çok büyük gaz olacaktı..şimdi rakipler başlar konuşmaya ama hiç aldırmayın, onlar bu tarz 1.sınıf adamlarla aynı masaya bile oturamazlar.onların almaya çalıştıkları ile Q7 kıyas kabul etmez.. |
çok komik çok :D sadece halimize gülüyorm ya bukadarmı rezllik olur kardeşim quaresma quaresma dye beynini yıkadınız herkesin 2ay dr ikna edemednz bi adamı bde utanmadan çıkıp dyosun ki eger q7olmazsa transfer yapmycaz.yazıklar olsun şimdi tek bşey sölüyorm transfer yapma da göriim ben seni hadi bakalım geldiinden beri seyrciyi kanser etmekten başka bişeye yaramayan delgado ya brak takımı da bak bakalım neler oluyo... |
belliydi biz quaresmalara layık değiliz biz diatta lara higuainlere gordonlara layığız haklılar... |
YD ve yönetim istifanızı borsaya bildirinde rahatlayalım. Yine hüsran, yine hüsran. Madem beceremeyecektiniz, madem Quaresma istemiyordu. Niye taraftarı oyaladınız? Niye insanlara uykusuz geceler yaşattınız? Adam gelmek istemeyebilir, bu çok doğaldır. Fakat bunu en başta adamla konuşursun sonra diğer prosedürleri yerine getirirsin. Siz gerçekten acizsiniz, değil Beşiktaş kulübünü daha bir briç kulübünü bile yönetemezsiniz. En mutlu günüm istifanızı borsaya bildirdiğiniz gün olacaktır.. |
benim için hiç sürpriz olmadı en ufak bi hayal kırıklığım yok sizde başkanın yd olduğunu hatırlayıp beklentiye gimeseydiniz |
Adam gelir gelmez ayrı mesele bu konuda yönetimi suçlanmıyorum ancak ,, Her zaman kesinleşen transfer de borsa bildirimi yapılıyordu. Daha adamla görüşmeden interle bile tam olarak anlaşmadan borsa bildirimi yapıldı bir ay öncesinden. Hakan Aksoy efendi çıkıp formalar hazırlanıcak dedi şu kadar forma çıkarıcaz sabahına dedi ertesi sabah hazır olucak dedi.. Bunlar hep profvokatif hem popülist açıklamalar, cengiz zülfikaroğlu çıktı açıklama yaptı taraftarımız hayırlı olsun dedi.. Akabinde Adalı çıktı henüz anlaşmadık dedi. Yönetimin süreç içerisinde Hakan Aksoy olsun Cengiz Zülfikaroğlu olsun borsa bildirimi olsun bir çok süreçte yönetimsel hatası oldu. Tek doğru açıklamayı her aşamada Mete Düren yaptı ... ama diğerleri hep ortalığı karıştırdılar.. Böyle olunca millette kesin anlaşıldı ama herhalde gizli tutuluyor tarih bekleniyor kontenjan bekleniyor gibi yorumlara yöneldi haklı olarak. Şimdi görüyoruz ki yönetimin q7 harici bir B planı yok ortada, istanbula dönüp rota çizmekten bahsediliyor. 2 Yönetici Q7 ile ilgilenirken 2 tane yöneticide alternatif belirlenecek olan isimlerin menajerleriyle yada kendileriyle görüşme yapamazmıydı bu kadar zor mu bu iş Beşiktaş kulübü 2-3 parçaya ayrılıp ayrı ayrı işleri bir arada götüremeyecek kadar aciz mi kaldı .. |
İki sezondur Beşiktaş`ın gündemine getirilen ve Beşiktaş yönetiminin transferi için uğraş verdiği Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, konusunda yaşanan son gelişmeler Beşiktaş`lı taraftarların çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu. Beşiktaş`ın iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Düren`in, `` Oyuncunun Türkiye`ye gelmek istememesi sebebiyle görüşmeleri sonlandırdık`` açıklaması şok etkisi yaratırken Başkan Yıldırım Demirören ve As Başkan Metin Keçeli`nin transfer komitesi tarafından `` henüz bize bildirilen birşey yok`` ifadeleri kafalarda soru işareti yarattı. Özellikle siyah beyazlı taraftarların uzun süredir görülmediği biçimde bu transfere yoğunlaşması transferi sıradan bir gündem olmaktan çıkarmış, neredeyse ``Olmazsa Olmaz`` hale getirmişti. İlk günden beri bu transfer için görüşmeleri yürüten Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu`ndan konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama gelmezken, resmi siteninde sessizliğini koruması gerginliği arttırdı. Beşiktaş yönetiminin bugün saat 16:00`da haftalık olağan basın toplantısının ardından bir açıklama yapması bekleniyor. - HABER1903 - |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |