Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Dünyadan Spor Gelişmeleri > Türkiye Ligleri > Turkcell Super Lig

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-01-2007, 12:28   #1
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Giray Bulak'ın görevine son verildi

Giray Bulak'ın görevine son verildi

Sakaryaspor, devre arasında göreve getirdiği teknik direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdı. Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan Ekici, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Giray Bulak'ın görevine son verildiğini bildirdi.
Ekici, açıklamasında şunları kaydetti: ''Sakaryaspor Kulübü yönetimi, 20 Aralık 2007 tarihinden bugüne kadar geçen süreçte ve yaşanmış olan hadiseler ışığında 2006-2007 sezonu ikinci devresindeki hedefine Giray Bulak ve ekibiyle ulaşamayacağı kanaatine varmış olup bugün itibarıyla yollarını ayırmıştır. Bulak ve ekibine bu kısa dönem zarfında kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Takımımızın yeni teknik direktörünü kısa süre içinde belirleyeceğiz.''


18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2007, 12:33   #2
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sakaryaspor'da neler oluyor?

Süper Lig'de 17. sırada bulunan ve kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor'da kazan kaynıyor. Devre arasında göreve getirilen teknik direktör Giray Bulak'ın henüz resmi bir maç bile yapmadan karşılıklı sözleşmesinin feshedilmesi Sakaryaspor camiasında neler oluyor sorularını gündeme getirdi.

Superspor.com olarak Sakarya yerel medyasından görüştüğümüz Metin Çerlik ve Oktay Sarı, Yeşil-Siyahlı kulüpte yaşanan perde arkası gelişmeleri ve Giray Bulak'ın istifası ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptılar.

Ergün Özkan da bıraktı...
Giray Bulak'ın istifasının ardından, son olarak da Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özkan da görevinden istifa etti.

İşte Yönetim ile Giray Bulak arasında yaşanan görüş ayrıklıkları;

- Transferler

Giray Bulak kümede kalabilmek için takıma takviye istedi. İstediği oyuncular doğu bloku ülkelerinde oynayan disiplinli, sisteme uyabilecek futbolculardı. Çünkü Bulak, Arjantin ve Brezilyalı futbolcuları disiplinsiz buluyor ve pek sıcak bakmıyordu. Ancak yönetim bu transferde ağır davrandı. Ya da bilerek gerçekleştirmedi. Daha ucuz bulabilecekleri Latin Amerika kökenli futbolculara yöneldi. Bu da iki tarafta görüş ayrılığa neden oldu.

- Basına verilen açıklamalar

Bulak hoca, transferlerin gecikmesi ve istediği oyuncuların alınmaması üzerine basına ve medyaya Sakarya Yönetimi'ni eleştiren sitem dolu açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar Yönetim ile Bulak arasını iyice açtı.

- Ekonomik nedenler

Sakaryaspor'un en gözde futbolcusu olan kaleci Martinez'e verilen çeklerin karşılıksız çıkması ve birçok futbolcunun paralarını alamaması nedeniyle Antalya kampı oldukça gergin geçti. Bu da Giray Bulak'ın takımı istediği gibi hazırlayamamasına ve Yönetim ile olan gerginliğin tırmanmasına neden oldu.

- Futbolcuların kaçması

Congolu tecrübeli oyuncu Marcel M'Bayo'nun Antalya kampına gelmemesi, Erdinç'in sözleşmesini feshedip Trabzonspor'a gitmesi takım içinde yaşanan sorunların artık bardağı taşıran son noktasıydı.

- Turnuva krizi

Yönetim ve Giray Bulak arasında yaşanan diğer görüş ayrılığı ise Antalya kampında oynanan hazırlık maçları idi. Yönetim Bilyoner'in düzenlediği 'paralı' turnuvalara katılmayı arzu ediyordu ancak Bulak bu turnuvadaki rakiplerin güçsüz olduğunu belirterek takımı daha dişli ve güçlü ekiplerle hazırlık maçı yaptırmak istiyordu.

Şimdi ne olacak?

Giray Bulak ile Sakaryaspor'un yollarının ayrılmasından sonra camiiada konuşulan isimlerin başında daha önce Sakaryaspor'da başarılı işlere imza atmış olan Şaban Yıldırım ve Hikmet Sevil var. Sakarya kökenli bu isimlerin Sakaryaspor'u bu kaostan kurtarıp kurtaramayacağı ise meçhul. Sakaryaspor taraftarları ve camia yaşanan bu kaostan her zamanki gibi en fazla endişe duyan kesim.

Kılıç: "Karşılıklı olarak feshedildi"

Bulak ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışını sıklandıran ekipte takımın Futbol Şube Sorumlusu Fevzi Kılıç, Superspor.com'a açıklamalarda bulundu.

Kılıç Giray Bulak olan sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini ve Bulak'ın görevine tek taraflı son verilmediğini söyledi. Takımın yeni hocası konusunda arayışlarının sürdüğünü belirten Kılıç, transfer komitesinin yakında bir açıklama yapacağını belirtti.
Giray Bulak'ın Sakaryaspor ile olan anlaşması sezon sonuna kadar devam ediyordu. Öte yandan Sakaryaspor'un teknik direktörlüğü için Sivasspor'un eski hocası Werner Lorant'ın adı geçiyor.
Önemli Not: Giray Bulak'ın istifa etmeden önce Superspor.com Antalya ekibe yaptığı son röportaj saat 14:00'de yayında olacak.


18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2007, 13:03   #3
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Lorant Sakarya'da
A. Sebat karşısında 2-0 öne geçen ama üstünlüğünü koruyamayan yeşil-siyahlılarda teknik patron Giray Bulak istifa etti, Lorant geliyor.


2. Yarı yoruldular
Sakarya, Antalya'da çalışmalarını sürdürürken, dünü A. Sebatspor ile oynadığı maçla geçirdi. İlk yarıda başarılı bir oyun ortaya koyan yeşil-siyahlılar, 12'de Şenol ve 43'te Evren'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Ancak Sebat 78 ve 90'da Akın'ın attığı gollerle maçı 2-2 bitirdi.

Giray Bulak jet gibi! Click the image to open in full size.
Maçtan sonra, devre arasında takımın başına gelen Sakaryaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yöneticilerle görüştü ve görevinden istifa etti. Bulak, "Transfer edilecek futbolcularla bana sorulmadan görüşülüyor" dedi. Yönetim hemen Erciyes'ten ayrılan Werner Lorant ile anlaştı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2007, 14:55   #4
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Giray Bulak Superspor.com'a konuştu

Süper Lig'de zor günler geçerin Sakaryaspor'da, devre arasında göreve getirilen teknik direktör Giray Bulak'ın henüz resmi bir maç bile yapmadan karşılıklı sözleşmesinin feshedilmesiyle gözler Yeşil-Beyazlı camiaaya çevrildi. İki şube sorumlusunundan biri olan Ergün Özkan'ın da istifa etmesiyle şehirde ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Kulüpte yaşanan kaosun henüz gün yüzüne çıkmadığı geçen hafta teknik direktör Giray Bulak, Antalya'da bulunan Superspor.com ekibine ilginç açıklamalarda bulunmuştu.
İşte Giray Bulak'ın görevdeyken Superspor.com Antalya ekibi ile yaptığı son röportaj;
- Göreve başlayalı yeni oldu. Sakarya nasıl gidiyor hocam?
Bizim kadro eksikliğimiz var, hem sayısal anlamda hemde yeterlilik anlamında. Onun sıkıntısını yaşıyoruz.
- Kadronuz kısıtlı ama çok parlayan oyuncular da oldu ilk yarıda. Martinez'i artık sağır sultan duydu. Cangele Boca Juniors tecrübesi olan bir oyuncu. Cangele ile ilgili bir problem mi var? Basına öyle yansıdı.
Disiplin yönünden biraz eksik. Capurro ve Martinez buraya ayın 4'ünde geldi. Cangele ise daha sonra. Bunlar takım içinde çözülecek basit sorunlar. Bunu problem olarak kabul etmiyoruz.
- O zaman sizin aranızda kişisel bir problem yok?
Kesinlikle yok.
- M'Bayo gelmedi galiba Antalya'ya, ayrıldı mı?
Ayrılmak istiyor. Biz de kendisine müsade ettik kulüp bulabilirse olabilir dedik.
- Takviye olacak mı?
Yapacağız, yapacağız.
- Şu ana kadar imza atan kimse var mı sizde?
Şu ana kadar Evren'i aldık Şekerspor'dan, Şenol Yavaş'ı aldık Malatyaspor'dan. Cem yanık'ı aldık Ankaraspor'dan. Sadece bunlar.
- Sakarya'nın size bakışı nasıl?
Futbol kültürü olan bir şehir. Hocası, taraftarı olan bir şehir. Futbolu iyi bilen iyi yorumlayan bir şehir. Ama böyle şehirlerde çalışmak da zordur. Örnek vermek gerekirse, araba sürmeyi biliyorsunuz ön koltukta oturmuşsunuz, şöföre müdahele edersiniz tabi. Yani onun gibi bişey.
- Sakaryaspor sizin kaçıncı takımınız 10 oldu mu?
Sakaryaspor ile 14 takım oldu.
- Hocam Sakaryaspor'a ne kadar süreliğine imza attınız. Planlarınızda o dahilde mi? Yani Sakaryaspor'u ligde bırakıyım mı? Uzun vadeli planlar yapıyormusunuz?
Sezon sonuna kadar anlaştım. Ama uzun vadeli planlarda yapabilirim. Ama öncelikli hedefimiz Sakaryaspor'u ligde bırakmak. Eğer ligde kalırsak başka şeyleri bunun üzerine inşa edebiliriz.
- Mesela ilerde Avrupa'yı hedefleyen bir Sakarya.
Click the image to open in full size.O ekonomiye bağlı, o kadroyu yapabilir miyiz bilemiyorum.
- Kamp organizasyonu sizden önce mi yapılmıştı?
Evet benden önce yapılmıştı. Bende aynen uyguluyorum.
- Peki memnun musunuz?
Antalya'da herşey daha bir düzenli oluyor gibi sanki. İddaa da girdi. Takımlar maddi anlamda desteklendi. İddaa'dan gelen paralarla kamplar karşılanıyor.
- Eskiden biz sezon başı kamplarına Avrupa'ya giderdik. Orada maçlar oynardık, Avrupa'daki Türkler maçlarımızı izlediği için o kamplar bedavaya gelirdi. Üstüne parada kazanırdık. Ama artık Avrupa'daki Türkler maçlarımızı izlemeye gelip o parayı bize bırakmıyorlar. Ama şimdi devre arası kampları hakkaten kulüplere büyük kaynak sağladı.
Boluspor buradaki turnuvada birinci oldu. 180 milyar kazandı. Bir turnuvaya daha katıldı onu da kazanırsa 300 milyar para kazanacak. Biz de burada 5 tane hazırlık maçı oynacağız. 3'ünü iddaa turnuvasına ayırdım. Buradan alacağımız 70-80 milyarla beraber kamp masrafını karşılayacağımızı düşündüm. Dolayısıyla hem iyi şartlarda hem de para harcamadan çalışmış olacaksınız. Bu bizim için şimdilik yeterli tabi.
- Sakarya İstanbul'a yakın. Finansal potansiyel yok mu? bir Kayseri modeli Sakarya'da uygulanamaz mı?
Sakarya depremde çok hırpalandı. İşinden ve aşından arttırdığını ancak bilet parası olarak veriyor. Bir bağış açısından katkı sağlayamıyor. Artık oradaki esnafta zor durumda.
- Tatangaları nasıl buluyorsunuz?
Muhteşem. Eğitimli taraftarlardır. Bir çoğu üniversite mezunu onların.

Click the image to open in full size.

"F.BAHÇE'Yİ YEN SONRA ERCİYES'LE BERABERE KAL!"
- Sakaryaspor büyük maçlarda iyi sonuçlar aldı. Fenerbahçe'yi yenmesi, ilk haftalardaki başarıları.. Ondan sonra bir düşüşe geçti. Bunu analiz edebildiniz mi? Takımdaki problem neden kaynaklanıyor?
Tabi büyük maçlarda konsantrasyon farklı oluyor. Bu bütün ülkenin sıkıntısı. Şimdi Fenerbahçe'yi yenin sonra da Erciyes'le berabere kalın. Erciyesspor maçı 6 puanlık maç. Ama Fenerbahçe maçı sadece 3 puanlık bir maç. Bir de ligin başında alındı bu sonuç. Sonuna doğru büyük bir düşüş yaşandı. Epey bir süre puan alınmadı. Onun için ben hep şunu söylüyorum; öncelikle kendi ayarımızdaki takımları yenecek bir takım kurmamız lazım. Performanslarını yüzde yüz sahaya yansıtacak oyunculara ihtiyacımız var.
- Denizlispor'u çalıştırdığınız dönemlerde 3 büyüklerin korkulu rüyası olmuştunuz. Yine olacak mı? Biz ikinci yarıda öyle bir Sakarya mı izleyeceğiz.
Kesinlikle bunu izleyeceksiniz. Çünkü taktik anlamda şu anki çalışmalarımız aşağı yukarı yüzde 40 seviyesinde. Bunu geliştirdiğimizde, yani bunu kafamızdaki taktik anlamda takım oturduğunda büyük takımları taktik anlamda da yeneriz.
- Hocam taktik anlamda hangi sistemi tercih ediyorsunuz? Tandem, 3- 5- 2. Takıma göre bir düzen mi, yoksa kafanızdakilerimi uygulanırsanız?
Sezon başı transferleri ben yapmış olsaydım o anlayışıma göre oyuncuyu ve takım anlayışını seçmiş olurdum. Ama şimdi belli bir takım üzerine geldim. Ama yine de kendi oyun planımı seçebilecek uygulayabilecek oyuncuları almaya çalışıyorum. 5- 6 tane takıma oyuncu katacağız. Bu da takımın yüzde 60'ı yapar. O anlamda kendi oyun anlayışımı yansıtacağımı düşünüyorum. Ama elimizdeki oyunculardan performanslarını yükselenler olursa onlara görev veririm.
"ZAMANI GELİNCE HERKES MUSTAFA'YI KONUŞACAK"
- Siz genelde altyapıdaki gençlere önem veriyorsunuz. Sakaryaspor'da böyle bir potansiyel var mı?
Click the image to open in full size.Şu anda 10 genç bizle beraber çalışıyor. Kampa da getirdik. Aslında birinci kamp döneminde onlara bakıp geri gönderecektim. Ama gönlüm el vermedi. İçlerinde çok yetenekli oyuncular var. Hatta dün akşam 3 tanesinin gelmesi lazımdı. Sis nedeniyle gelemediler. Keşke çok puanımız olsa da onları kullanabilsek.
- Var mı hocam aralarında yıldız adayları?
Mesele Türkiye'nin çok çabuk tanıyabileceği ve gündeme oturabilecek bir santrafor Mustafa var. Zamanı gelince onu herkes tanıyacak.
- Ajanslarda başkanın bir açıklaması çıkmıştı. 2 forvet bir stoper alacağız diye. İmzalar daha atılmadı.
Yok atılmadı.
- Neden yok. Finansal konulardan mı yoksa istediğiniz tarz oyuncuyu mu bulamadınız?
Önce Noel yaşadık. Bayramı ve yılbaşını da yaşadık. Avrupalı daha yeni yeni dönüyor tatilden. O yüzden o dönem içerisinde biz çalışamadık.
- Kaç yabancı kontenjanınız var şu anda?
Üç. M'Bayo ayrılırsa üç. Tabi o üç yabancı hakkımızı da kullanmak istiyoruz. Bu arada bir yerli oyuncu angajmanımız var. Onu da hallettik.
- Okan Koç'u istediğiniz ve ret cevabı aldığınız iddiaları var. Öyle bir şey var mı?
Hayır, hiç öyle bişey yok.
- Siz daha çok mücadeleci ve agrasif tarzda oyun oynatan bir hocasınız. Bu yüzden Güney Amerikalı oyunculardan daha çok, Doğu Avrupa ve Kuzey liglerinden oyuncularımı tercih ediyorsunuz.
Kesinlikle. Ben genelde Kuzey Avrupa'dan ve Orta Avrupa'dan oyuncu istiyorum. Çünkü onların iş disiplini daha farklı oluyor. 3 tane Güney Amerikalı oyuncumuz var. Ama ben 3 tane Orta Avrupalı katmak istiyorum. Katarsak da yenileniriz diye düşünüyorum.
- 3 tane oyuncu Sakaryaspor'un ligde kalması için yeterli olur mu?
Ben ligde yenilmeyen bir takım olacağımızı söylüyorum.
- Bunu Sakaryaspor ile 20 gün geçirdikten sonra mı söylüyorsunuz?
Evet.
- Trabzonlusunuz ve Trabzonsporlusunuz. Fenerbahçe maçlarında ekstra bir motivasyon yaşanıyor mu? Siz Denizli'deyken de öyle bir kargaşa yaşanmıştı.
Trabzonsporluyum doğru. Aksine Fenerbahçeyi'de çok severim. Ama maalesef sanki direnmek bu takımlara karşı başarılı olmak bu takımlara karşı gelmek anlamı taşıyor. Eğer Türkiye'de bir takım çalıştırıyorsanız, Fener'i, Galatasaray'ı Beşiktaş'ı yenmeyeceksiniz. Yenmek için mücadele etmeyeceksiniz veya onun heyecanını sahada yaşamayacaksınız. Doğru mu? Bunun takdirini size bırakıyorum.
- Ümit Özat'la tekrar barışmanız söz konusu oldu mu?
Hayır.
"TRABZONSPOR'DA YARIM KALAN BİR İŞİM VAR"
Click the image to open in full size.- Hocam niye eski günlerinden uzak Trabzonspor?
Trabzonspor çok aceleci davranıyor. Tamam doğru 1983'ten beri şampiyon olamıyor. Ama her gelen insan bu takımı şampiyon yapacağız diye geliyor ve çok zorlamalar yapıyor. Kadroda zorlamalar yapıyor, şehirde zorlamalar yapıyor, tribünde zorlamalar yapıyor. Bana göre daha sakin olmak lazım. Bunu 2-3 yıla yaymak lazım. Yayılırsa bu pek tabi olabilecek birşey. Ama biz çok fazla aklı ön plana çıkartmıyoruz.
- Sizin Trabzonspor'un başına geçmek gibi uzun veya orta vadeli bir planınız var mı?
Kesinlikle var. Sadece bu değil benim bütün arzum kendi şehrimde, kendi takımımda yarım kalan bir işim var orda. Biliyorsunuz ben Trabzonspor'dan istifa ettim. İki tarafta benimle çalışmak istedi aslında. Ama ben çalışmak istemedim. Zamanı gelecek Trabzonspor'da tabi ki çalışacağım.
- Trabzonspor dışında üç büyüklerden teklif gelse, 'Çalıştırırım veya çalıştırmam' gibi net bir kararınız var mı hocam?
4 büyüklerden hangisinden teklif gelse çalıştırırım. Ben profesyonel bir insanım. Avrupa'dan da teklif gelse oraya giderim. Çünkü ben hatta son zamanlarda şunu söylüyorum; Türkiye'de mutlaka 4 büyüklerde çalışılacak diye bir şey yok. İngiltere liginde çalışamadıktan sonra ha Sakarya'da çalışmışım, ha Galatasaray'da çalışmışım. Hiç bir farkı yok benim için. Ben hedefimi öyle koyan bir insanım. O bakımdan 4 büyükleri çalıştıran insanlar bizden çok daha yetenekli insanlar değil. Bu şans meselesidir. Bir gün bunu yakalarsınız.
- Hocam futbolda şansa inanıyor musunuz?
Mutlaka. Futbol bir geometrik oyundur, fizik oyunudur, fizyolojiyle, anatomiyle, psikolojiyle, sosyolojiyle ilintili bir oyundur. Futbol ilmin yanında olan bir oyundur. Dolayısıyla bunun dışında bir de şans oyunudur. Futbolda istatistikler çok geçerli olmayabilir. O bakımdan çok bilinmeyenli bir oyundur. Sağda çok ufak bir parça toprak yerden kalkmıştır. Topu yuvarlarsınız ona çarpar aut olur. Ve herşey değişir.
- Anadolu kulüplerinde iyi hocalar var. Oynattığı futbolla takımına kişilik veren hocalar var. Çok sık teknik adam değişiyor. Biz dahi takip etmekte zorlanıyoruz. Biz hocalarımızın kötü olmadığının farkındayız. Yönetimler mi çok amatör hocam. Anadolu kulüplerinde ana problem bu mu sizce?
Yöneticiler Türk hocalarını ve Türk futbolcularını tanımıyor. Samimi olarak söylüyorum. Antrenörleri, futbolcuları gazetelerden, televizyonlardan tanıyorlar. Yani birebir bir antrenörü takip altına alalım yok. Uzun vadeli çalışmalar düşünülmediği veya makro planlar yapılmadığı için kesinlikle antrenör takibi yapılmıyor. Beni alabilecek bir takım en az 2-3 ay gelir benim antremanlarımı izler, oyuncularla ve yöneticilerle diyaloğumu izler ve bana talip olur. Ama Türkiye'de maalesef böyle yapılmıyor.
Türkiye'de bir yönetim bir hocayla çalışıyor, onunla sorunlu ayrılıyor. Ama aynı şehrin başka bir yönetim gurubu geliyor ve aynı hocayla çalışıyor. O şehirde olmasına rağmen o şehri tanımayan yöneticiler var. Avrupa'da niye antrenörler hakkında az yanılgı oluyor. Başkanları, yöneticileri o transferleri yapmıyor. Kulübün profesyonel insanları o transferi yaptığı için geleni tanıyor.
"4 BÜYÜKLERE YABANCI BAŞKAN İSTİYORUZ"
Click the image to open in full size.- 3 büyüklerde yabancı hocalar var. Gerets, Zico, Tigana. Genel olarak tepkiniz nedir? Nasıl buluyorsunuz onları. Sizce daha öne çıkan var mı?
Ben meslektaşlarımı milliyeti ve cinsiyeti ne olursa olsun ayırmam. Ama bize de haksızlık yapılmasına müsaade etmem. Onuda kabul etmem. 4 büyüklerde genelde yerli antrenör çalışmıyor. Demek ki bu haksızlık. Biz de deriz ki, 4 büyüklere yabancı başkan isteriz.
- Dünya futbolunda en beğendiğiniz ve örnek aldığınız biri var mıydı?
Çok fazla hocaları tanımıyoruz, sadece televizyondan görüyoruz. Karakter açısından nedir bilemiyorum. İsim vermek için kendimi çok yeterli görmem ve isim de vermem. Çünkü başkasına haksızlık olur. Bugün Ahmet iyidir desem, Mehmet'i tanımadığım için çok yeterlidir kırılabilir. İsim vermek istemiyorum ama izlediğim bir İngiltere ligi. Çok beğeniyorum. Ordaki taktik anlayışı seviyorum.
- Bu sene şampiyonlukta kimi şanslı görüyorsunuz?
G.Saray ve F.Bahçe, Beşiktaş'a göre çok daha şanslı. Takım olarak G.Saray daha efektif oyunculardan kurulu.



Röportaj: Emre UĞURLU
Foto: Serhat TAŞ



18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2007, 17:31   #5
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

erken bir veda olmus
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Online   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 09:00   #6
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sakarya’ya üç aday Click the image to open in full size.Tatangalar’ın Giray Bulak’tan boşalan teknik direktörlük görevi için ilk tercihi Lorant. 19.01.2007Görüşmeler başladı
Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi büyük sıkıntılar yaşayan Sakarya, Giray Bulak’ı gönderdikten sonra hoca arayışlarına başladı... İstediği transferlerin yapılmamasına ve oyuncuların taksitlerinin ödenmemesine tepki gösteren Bulak’ı, resmi maça bile çıkarmadan görevine son veren Tatangalar, Werner Lorant için düğmeye bastı. Yeşil-Siyahlılar, Erciyes’ten gönderilen Alman hocayı transfer etmek için kolları sıvadı.

B planı hazır!
Fenerbahçe ve Sivasspor’da da görev yapan Lorant’ın, Sakarya’nın ilk tercihi olduğu öğrenilirken, tecrübeli hocayla görüşmelerin başladığı belirtildi. Tatangalar’ın, Alman çalıştırıcıdan olumsuz yanıt alması halinde ise alternatifleri hazır. Yeşil-Siyahlılar, geçen sezon Malatya ile küme düşen Ümit Kayıhan ya da Ümit Milli Takım’da görev yapan Reha Kapsal’a teklif götürecek.

M.Ali SABUNCU
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 14:54   #7
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Özkan istifasını anlattı

Sakaryaspor'dan istifa eden Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özkan, yönetimin kendi bilgisi dışında iş yaptığı için istifa ettiğini belirterek, "Benim dönemimde kaleci Martinez'e 3 büyüklerden teklif gelmedi" dedi.
Superspor.com'un telefonda sorularını yanıtlayan Ergün Özkan, mevcut yönetimin kendisinden habersiz görüşmeler yapması üzerine istifa ettiğini belirtti. Sakaryaspor'da son gelinen durumdan büyük rahatsızlık duyduğunu vurgulayan Özkan, "Böyle bir ortamda benim dışımda gelişen hadiselerin olduğunu görmek beni üzdü. Bazı yöneticiler bilgim dışında görüşme ve taahhütlerde bulunmuşlardı. Daha fazla aynı ortamda çalışmam kendi ilkelerime zarar verirdi. Bende Sakaryaspor'a ve kendime zarar vermemek için ayrılmayı uygun buldum" dedi.
"Kulüp iyi yönetilmiyor"

Sakaryaspor yönetiminde bulunduğu sırada takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan Özkan, "Maalesef kulüp iyi yönetilmiyor. Umarım yönetim gerekli dersleri alır ve bu takımı Süper Lig'de bırakır" diye konuştu. Kendisinin döneminde de kulübün az miktarda para problemi yaşadığını dikkat çeken Özkan, "Sakaryasporlu futbolcular transfer taksitlerini zamanında alamıyordu. Ancak büyütülecek bir para krizi içerisinde değildik. Giray Bulak'ın istifasıyla ilgili süreçte onaylamadığım işlerin yapılması dolayısıyla istifa ettim" diye konuştu.
Özkan, kaleci Martinez'in transferiyle ilgili olarak ise sadece Trabzonspor'un kapılarını çaldığını ve ifade ederek, "3 büyüklerden Martinez'le ilgili bir teklif almadık. Trabzonspor'un teklifini de uygun bulmadığımızdan reddettik. Yönetimdeyken Kolombiyalı kalecinin takımda kalmasıyla ilgili görüş ağırlıktaydı" şeklinde konuştu.

19.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 16:48   #8
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"Gelecek hafta açıklayacağız"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, takımın yeni teknik direktörünü gelecek hafta içinde açıklayacaklarını belirterek, kısa vadede hedeflerinin, takımın ligde kalmasını sağlamak olduğunu kaydetti. Hacıeyüpoğlu, yaptığı yazlı açıklamada, derin bir sevgiyle bağlı oldukları Sakaryaspor'u ligin ikinci devresinde başarılı kılmak için, gece gündüz çalıştıklarını kaydederek, bazı çevreler tarafından camiada kaos ortamı varmış izlenimi yaratılmaya çalışıldığını savundu.
Göreve başladığı tarihten itibaren tüm konuları yönetimde tartışıp, ortak aklı kullanarak kararlar aldıklarını ve uygulamaya koyduklarını ifade eden Hacıeyüpoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:
''Bu kararları alırken taraftarımızın, basınımızın, kamuoyunun doğru ve yön gösterici eleştirilerinden azami derecede faydalanıyoruz. İnanıyoruz ki, bu kararlar çerçevesinde takımımız kesinlikle kısa vadede amacına ulaşacaktır. Kısa vadede hedefimiz takımımızın ikinci yarıda ligde kalmasını sağlamaktır. Bu çerçevede takımımızın teknik direktörünü önümüzdeki hafta açıklayacağız. Ayrıca sizlerin ve kamuoyunun konsensüs içinde olduğu takımımızın, eksik bölgelerine hazır ve kaliteli yabancı oyuncuları, transfer sezonu bitmeden transfer edeceğiz. İnanıyoruz ki yapacağımız transferlerle, kesinlikle takımımız başarılı olacaktır.''

-''KURUMSAL KİMLİĞİ OTURMUŞ BİR SAKARYASPOR''-

Uzun vadede vizyonlarının ve hedeflerinin ligde köklü ve kalıcı bir takım yaratmak ve Sakaryalı gençlerden yararlanmak olduğunu bildiren Hacıeyüpoğlu, bununla ilgili çalışmaları başlatmış olduklarını kaydederek, açıklamasında şunları belirtti:
''Bu hedefi yakalamak için gerekli alt yapı tesis projemizi gerçekleştirdiğimizde, ilimizin yetiştirdiği profesyonellerimizle yönetilen bir kulüp, ayrıca ilimizin yetiştirdiği teknik adamlarımızla çalıştırılan bir futbol takımı olacağız. Böylece en kısa zamanda kurumsal kimliği oturmuş, bir Sakaryaspor ile hepimiz iftihar edeceğiz.''

-''PROBLEMİN İÇİNDE YER ALANLAR ÇÖZÜMÜN İÇİNDE YER ALMAYANLARDIR''-

Taraftara da çağrıda bulunan Hacıeyüpoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
''Sevgili Tatangalar, biz Sakaryasporlular Derneğini sadece takımımıza destek veren bir taraftar topluluğu olarak görmüyoruz, çalışmalarınızı yakından ve ilgiyle takip ediyoruz. Sizler ülkenin ve şehrin sosyal meseleleri ile alakalı önemli bir sivil toplum örgütüsünüz. Bu anlayış ve sağ duyunuzla desteğinizi hep yanımızda hissedeceğiz ve bundan da güç almaya devam edeceğiz. Yeri gelmişken 12. gücümüz siz taraftarımızın Konya maçında iklim ve çevre koşulları ne olursa olsun stadı doldurmasını ve karnaval yerine çevirmesini bekliyoruz. Lige iyi ve hızlı başlangıç yapabilmek için bu maç çok önemli. Problemin içinde yer alanlar çözümün içinde yer almayanlardır.''
Diğer yandan, Sakaryaspor Derneği'nden yapılan açıklamada, yarın kulüpteki gelişmelerle ilgili basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

19.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 16:01 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580