![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Antalya Kartal'ın eski yıldızını kaptı ![]() Süper Lig'de alt sıralarda kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı çözecek ismi buldu... Eski Beşiktaşlı golcü bugün imzayı attı... ![]() Beşiktaş'ın ve milli takımın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Antalyaspor ile 6 aylığına qnlaşma imzaladı. Antalyaspor kulübünde düzenlenen imza töreninde Ahmet Dursun, kendisini 6 aylığına Antalyasporlu yapan imzayı asbaşkan Abdurrahman Yılmaz ile birlikte attı. Antalyaspor Asbaşkanı(Abdurrahman Yılmaz, Türk futboluna büyük katkıları olan Ahmet Dursun'u takımlarına kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ''Ahmet Dursun'un transferi hem Antalyaspor hem de kendisi için yararlı olacaktır. Kendisine güveniyoruz'' dedi. Antalyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Dursun ise, ''Transferim biraz geç oldu ama arayı kapatırız. Yeni takımımda en iyisini yapıp Antalyaspor'un birinci ligde kalmasına katkıda bulunacağıma inanıyorum. Antalya çok güzel bir yer. Antalya benim için cazip bir şehir. Bu nedenle Antalyaspor'a gelmeyi tercih ettim'' diye konuştu. Antalyaspor ile 6 aylığına anlaşma yapan Ahmet Dursun maç başı ücret alacak. En son Etimesgut Şekerspor'da forma giyen Ahmet Dursun'un bonservisi kendisinde olduğu bildirildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ahmet dursunn...Sen en buyuk hatayı beşiktaştan ayrılarak yaptınn...Japonya ya giderek bu hatayı tekrarladın...Ardından tekrar donduğun turkıyede ise kendine takım bulamadın...O sıralarda beşiktas sana gel dese koşa koşa gelecektin ama şunu unutma beşiktaş a yanlış yapan bir daha bu takıma donemezz...Yazık ediosun kendınee...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | "Ayrılmamın sebebi Ziya Doğan" Transferin son gününde Trabzonspor'dan alınan milli futbolcu Fatih Akyel Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Akyel, Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kendisine talip olduklarını belirterek, "Ancak ben Gençlerbirliği'ni tercih ettim. Çünkü futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmayı düşünüyorum" dedi. Milli futbolcu, Trabzonspor'dan, teknik direktör Ziya Doğan'ın baskılı tutumu nedeniyle ayrıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Trabzonspor'dan ayrılmama Ziya Doğan sebep oldu. Ziya hocayla anlaşamamamızın sebebi askeri eğitim gibi baskıcı yöntem izlemesiydi. Bu tutum bana ağır geldi. Özel hayatla ilgili birtakım yasaklar getiriyordu. Ben de kendisine (sizinle çalışamayacağım) dedim. Zaten kendisi de beni kadro dışı bıraktmıştı. Ziya hoca yüzünden Trabzonspor ile sözleşmemi karşılıklı olarak feshetmek zorunda kaldım" Akyel, bir gün Ziya Doğan'ın Gençlerbirliği'nin başına gelmesi durumunda buradan da ayrılacağını bildirdi. "TEKRAR MİLLİ FORMA GİYMEK İSTİYORUM" Futbolu 5 yıl daha oynamayı düşündüğünü dile getiren Akyel, büyük bir aksilik olmadığı takdirde futbol yaşamını Gençlerbirliği forması altında tamamlamayı düşündüğünü söyledi. Akyel, Gençlerbirliği'ndeki hedeflerini ise şöyle anlattı: "Gençlerbirliği'nde iyi futbol oynayıp, başarılı olmak istiyorum. Gençlerbirliği'ni en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Her futbolcunun hayali gibi benim de tekrar milli takım formasını giyme hayalim var. İnşallah bu hayalimi de bu takımda gerçekleştireceğim."
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Jevric de mi geliyor? Trabzonspor transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Devre arasında Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerine bağlayan Trabzonspor'un şimdi de Ankaraspor'un kalecisi Jevric'e yöneldiği öğrenildi. LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Ankaraspor'un serbest bıraktığı Jevric Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Trabzonspor yönetiminin ise Jevric'e karşılık Jefferson'ı önerdiği belirtildi.
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde, Sakaryaspor, ara transferin son gününde 3'ü yabancı toplam 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.. Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde, yerli oyunculardan Kayseri Erciyesspor'dan Yalçın Ayhan, Şekerspor'dan Evren Turhan, Kocaelispor'dan Özgür Karakaya, Ankaraspor'dan Cem Yanık ve altyapıdan Gazanfer Aydın ile yabancı transferler Arjantin'in Lanus takımından Claudio Graf, Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Vennes'den Dominik Verling Carlos, ve Krylia Sovetov takımından Ganalı Baba Adamu, kendilerini yeşil-siyahlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attılar. Yerli oyunculardan Yalçın Ayhan, Evren Turhan ve Cem Yanık, sezon sonuna dek kiralık olarak, Özgür Karakaya 1.5 yıllık, Gazanfer Aydın ise 3 yıllığına yeşil-siyahlı takıma katılırken, yabancılardan Graf 3, Baba Adamu ve Carlos ise 1.5 yıllık sözleşme imzaladılar. Sözleşme imzalayan tüm futbolcularla tek tek el sıkışan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, transferlerle daha da güçlendiklerini söyledi. Transferin son gününde 7 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını kaydeden Hacıeyüpoğlu, yabancı futbolcuların kısa sürede takıma uyum sağlayacağına inandığını bildirdi. GRAF: ''SAKARYASPOR'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM" Sakaryaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Arjantinli Graf ise, kendisinden beklenenleri bildiğini ve kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını dile getirerek, ''Sakaryaspor'a geldiğim için çok sevinçliyim. Sakaryaspor'un pozisyon olarak nerede bulunduğunu öğrendim. Benden beklenenleri biliyorum. İnşallah herkesi sevindiririm. Öncelikle insan olarak, arkadaş olarak çok iyi takım olmamız gerekiyor. Çok çalışarak iyi yerlere gelmemiz gerekiyor'' diye konuştu. Brezilya asıllı Verling ise Almanya Üçüncü Ligi'nden Türkiye Birinci Lig'e gelmesinin kendisi için çok büyük adım olduğunu bildirdi. Sakaryaspor'da büyük işler yapacağına inandığını kaydeden Verling, şunları kaydetti: ''Sakaryaspor'a gelmek benim için büyük adım oldu. Almanya Üçüncü Ligi'nden Türkiye Birinci Ligi'ne yükselmek benim için büyük bir adım oldu. Bana güvenenleri boşa çıkartmayacağım. Sakaryaspor'da büyük işler yapacağım. Bunun için buradayım. Sakaryaspor'a gelmeden önce Almanya'daki Türk arkadaşlarımdan bilgi aldım. Sakaryaspor'da yetişen futbolcuları duydum. Sakaryaspor'da takım arkadaşlarımla birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyorum." Evren Turan da takım arkadaşlarıyla büyük bir mücadele içine gireceklerini, camia olarak kenetlenip takımı ligde tutacaklarını savundu. TAKIMDAN AYRILANLAR Öte yandan ara transfer döneminde Erdinç Yavuz, Ergün Teber, Gökhan Çalışal, Okan Yılmaz, Rasim Vardar, Alişen Kandil, Marcel M'Bayo ve Jose Clayton'un yeşil-siyahlı takımdan ayrıldıkları, Özgür Sürekçi, Musa Sinan Yılmazer ve Mustafa Pektemek'in ise sezon sonuna dek Sarıyer'e kiralık olarak verildiği belirtildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 3 büyükler ilk kez boş geçti 2 Şubat 2007 Profesyonel futbol liglerinde, 1 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemi dün sona ererken, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ilk kez bir ara transfer döneminde futbolcu almadı. Diğer takımların son gün yaptığı transferler ise şöyle: SAKARYASPOR: Erciyesspor’dan Yalçın Ayhan, E.Şekerspor’dan Evren Turhan, Kocaelispor’dan Özgür Karakaya, Ankaraspor’dan Cem Yanık, alt yapıdan Gazanfer Aydın, Arjantinli Claudio Graf, Brezilyalı Verling Carlos ve Ganalı Baba Adamu’yla sözleşme imzaladı. GAZİANTEPSPOR: E.Şekersporlu Tamer Tuna’yı 1.5 yıllığına transfer etti. ANTALYA: Ahmet Dursun’la 6 aylığına sözleşme imzaladı. GENÇLERBİRLİĞİ: Trabzonspor’dan Fatih Akyel’i 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. KAYSERİSPOR: Eskişehirspor’dan Ümit Aydın’ı transfer etti. ANKARASPOR: Macar İlles Sitku’yu aldı. SİVASSPOR: Avustralya ekibi Perth Glory’dan Simon Colosimo’yu renklerine bağladı, Ali Eren Beşerler’i Turgutluspor’a verdi
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |