![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | valla bu sene çok iyi oynadığı maçlarda oldu çok kötü oynadığı maçlarda.. neticede serbest kalmış tercihini kullanmış saygı duymak gerekir. iyimi oldu kötümü oldu bunu zaman gösterir ordaki maçlarını gördüğümüzde.ama şunu unutmamak gerek burda hakaret eden arkadaşlar için söylemek istiyorum bu fenere geseye giden ne ilk nede sondur aynı şekilde onlardan bize gelenler içinde.. emre aşıklar okan buruklar veya onlardaki ayhanlar gökhanlar vs.. bunlar herzaman olacak bu yüzden aşırı tepki göstermeye gerek yok diye düşünüyorum. umarım yönetim stoper için kalıplı iyi bir transfer yapar.haricinde diyecek pek birşey yok
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | besiktasi salatasarayla 1.5 tl icin degistirmek bizlere de hakaretir adam besiktas taraftarin sevgisini satti hem de kendi istegiyle sanirim okumadin ilk sayfada olan haberi
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu adamlar futbolcu parasınıda böyle kazanıyorlar profesyonel futbol hayatı olsa olsa 13-14 sene oluyor.bu adam geleceğinide düşünmek zorunda kaldı ki senin yönetimin elinde opsiyon olmasına rağmen uzatmamış sözleşmesini onu geç görüşmeye bile çağırmamış ondan sonra kalkıp futbolcuya laf etmek yok bizi sattı demek falan fazla iddalı laflar.kalmadı öyle eskisi gibi yok boş mukavele imzalarım tipli futbolcular.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hep suçlu oyuncu,hep suçlu gittiği takım. yönetim sütten çıkmış akkaşık dimi. tümer i hepimiz vatan haini ilan ettik,adam değilmiş dedik. peki sözleşmesini uzatmayan yönetimin hiç mi suçu yok,aynı g.zan da öyle oldu işte. allah kısa zamanda bizi bu demirören ve saz ekibinden kurtarır inşallah. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gitmesi tam isabet olmuş..Unuttunuz mu kaç maçta bizi yaktığını, doğru dürüst oynadığı da yok zaten.Yönetimle yaptığı görüşmeden 1.5 milyon euro'nun altında fiyata sözleşme yenilemem demiş.Boşverin gitsin, bedavaysa bedava.Bizi yaktığı maçlar buradan japonya'ya yol olur.3 senedir İnönü'de ezikbahçe maçlarını satan o değilmi.Kharkiv maçında rakip forvetlere refakatçilik eden o değil mi.Zaten ben daha sezon başında burada yazmıştım gitmesi lazım diye. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |