![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vay beee, sampiyounlugumuzu kararttiniz ya yaziklar olsun sizin gibi yönetime, sanirim bazilari seviniyor gitmesine bunuda anliyamiyorum......azcik aklinizi calistiramiyormusunuz???? kimse gökhan zan i ilk 11 olarak görmüyor, ama söyleyin bana ondan daha iyi bir yedek(üstelik türk) bulabilirmisiniz???? hadi diyelim stoperden birisi sakatlandi, nolacak? anlamiyorum bide sampiyonlar ligin'de oynayacagiz........neden böyle bir yönetim bizim basimizda var???? ulan 6 sene bi sampiyon olduk, birakin da bi rahat sevinelim bide ayri olarak burda gökhan'in gitmesine sevinenleri kutlarim, ne güzelde bir futbol anlayasiniz var helal yönetim takimin genisligini git gide daraltiyorlar.....yaziklar olsun hepinize..... Konu Cagla tarafından (22-06-2009 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Herkesin aklı yerinde dostum merak etme. Beşikta yedek bekleyen oyuncuya senelik 2 milyon para verilmez. Gökhanın yaptığı işi erhanda yapar merak etme. hatta paftan bir oyuncuda amma abartınız şu gökhanı ha . adam gidince kıymete bindiya. Geçen sene herkes sövüyordu bu adama. Cam adam, sakat adam senin yüzünden gol yedik diye. Şimdi ne oldu cinconlara gitti diye bu sinir niye. Bugün alabiliceğim en iyi haber bu olabilirdi. oldu şükürler olsun sana yarabbim. Darısı delgadonun başına. Senelik 2100000 alan ve boş sezon geçiren bu adamıda bi şekilde yollasak hiç fena olmayacak valla. Ligtvde beşiktaşın sezon boyunca yediği goller var açta bir bak. yüzde 90 zan hatası var gollerde. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gelecegi merak ediyorum! Konu nouma1985 tarafından (22-06-2009 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | vaaaaaaaaaay anasını ya gökhan da gs ye gitti ya bravo vallaha inanamadım şaştım kaldım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şu transfer haberleri komik geliyordu.artık sinir bozucu olmaya başladı.yolun açık olsun cam adam.gitmesi iyi mi olmuş kötü mü karar veremedim.ama iyi bir yedek olurdu en kötü ihtimalle
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |