![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zuahahahhahah puahahahahahahh akşamdan beri angut.comdayım valla altıma ediyodum gülmekten komedi ya bakın neler diyolar: -------------------------------------- Pendikspor´dan başka hazırlık maçı yapacak takım bulamadık mı ?[/url] Başlık bu angut.comda ![]() ![]() ----------------------------------- Yönetim İstifa! ---------------------------------- !Adı sanı duyulmamış Şilili bir futbolcuyu denemek uğruna oyuncak ettiler koca Fenerbahçemizi! ![]() zuahahahah Geceyi uykusuz geçirdim. Saat 3´te kalkıp samandırayı basacaktım vasıta bulamadım ----------------------------------- puahahahahh (hehehe komedi.. ) dikkat konuşan fenerli ------------------------------------- Artık sıradan bir durum oldu Pendiğin bizi yenmesi ![]() zuahahahah buna koparım arkadaş ![]() ![]() -------------------------------------- Türkiyede iki büyük var. biri fenerbahçe diğeri pendikspor ![]() enayi -------------------------------------- Arada bir canımız yenilmek istedikçe bir belediye takımı veya Pendikle oynayalım ![]() -------------------------------------- Ligde galibiyet galibiyet galibiyet başka bir şey yok‚ hele derbi diye övdükleri maçlar ise bir felaket ![]() yaş ortalaması:13 olması lazım bu arkadaşın -------------------------------------- bizi turkiyede yenebilen tek takim pendik spor ahahahahah buna popomla gülerim işte ![]() --------------------------------------- abi kac mac yapsak yenildik su pendikspora ![]() ![]() KENDİLERİ İLE DALGA GEÇİYO EZİKLER --------------------------------------- Yahu yine mi yenildik? Nedir lan bu pendikten çektiğimiz!!! ![]() ahahahahahahahah --------------------------------------- puahha süper ya yine yenilmişiz heralde bizi pendik kadar yenen takım yok helal valla adamlar çözmüş heralde bizi yorumsuz... ------------------------------------- GECENİN BİR VAKTİ GÜLMEK Mİ İSTİYORSUN O ZAMAN GİR ANGUT COMA GÜL İSTEDİĞİN KADAR...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (07-02-2008 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | weysel sen beni gülmekten burda öldürdün ALLAH ta seni gülmketen öldürsün ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni transfer Maldonado'nun takıma alışmasını sağlamak amacıyla oynanan özel maçta Fenerbahçe, Pendikspor'a yine yenildi. MAÇIN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN Yeni transfer Maldonado’nun takıma alışmasını sağlamak amacıyla oynanan özel maçta Fenerbahçe, Pendikspor’a yine yenildi. Kanarya, 1999 yılında Türkiye Kupası’nda eşleştiği rakibine 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmiş, bu müsabaka tarihe, “Pendik faciası” olarak geçmişti. Samandıra Tesisleri’nde oynanan maçta, Şilili oyuncunun yanısıra, sakatlıklarını atlatan kaleci Serdar ile Deniz de forma giydi. Serdar, Önder, Yasin (Uğur), Can, Vederson, Ali Bilgin, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım kadrosuyla mücadele eden Fenerbahçe’de forma giymeyen oyuncular ise tesislerde çalıştı. İlk yarıda Yasin ile Pendik’ten Hayati’nin birer şutları direkten dönerken, ikinci yarıda bu furyaya Ender, Aytaç, umut ve Kemal katıldı. Sarı-Lacivertli ekibin pozisyon yaratmakta zorlandığı maçın 83. dakikasında Mehmet Narin, Pendikspor’u 1-0 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Pendikliler, 9 yıl sonra Fenerbahçe’yi bir kez daha mağlup etmenin sevincini yaşarken, Kanarya’da üzüntü vardı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |