![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Sporun Oscarları sahiplerini buluyor.. Zaman, 2006 yılına damgasını vuran başarılı isimlere ödüllerini takdim ediyor. 5 ayrı kategoride nefes kesen yarış sonunda Zaman okurlarının, Şeref Kürsüsü'ne çıkardığı başarılı sporcu, spor adamı, futbolcu, antrenör ve takımlara seçkin konukların katılacağı gecede ödülleri takdim edilecek 19 Şubat'ta Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlenecek olan ve her yıl büyük ilgiyle yankı uyandıran geceye spor, siyaset ve sanat dünyasından seçkin konuklar katılacak. ÖDÜL LİSTESİ Yılın Sporcusu: İbrahim Kutluay, Neslihan Demir, Hasibe Erkoç Yılın Spor Adamı: Özhan Canaydın, Mahmut Demir Yılın Teknik Direktörü: Eric Gerets, Bogdan Tanjevic, Ertuğrul Sağlam Yılın Futbolcusu: Gökhan Ünal, Hakan Şükür, İbrahim Üzülmez Yılın Takımı: G.Saray, A Milli Erkek Basketbol Takımı, Amasya Şekerspor Güreş Takımı ONUR KONUKLARI: Mehmet Ali Şahin, Faruk Özak, Şenez Erzik, Karl Heinz Feldkamp, Sepp Piontek, Fatih Terim, ve dünya spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı ünlü bir sima.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |