![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Guest   
					Mesajlar: n/a
				  |     Malzemeler   -1 adet yarım ekmek. -1 adet kangal sucuk. -1 adet bardak. -1 adet soğuk meşrubat  .-1 adet bıçak. -1 adet ızgara(çalışanından). -1 adet tepsi -1 adet tabak. -ketçap,mayonez(opsiyonel). -ve elektrik. EVEEEEEEEEET efendim sucuğumuzun zarını çıkartıyoruz.sonra bıçağı alıp elimize resimdeki gibi kesiyoruz ve hazır ediyoruz. ![]() ızgaramızıda açıyoruz içine aliminyum zımbırtıdan yerleştiriyoruz ki yağlar kirletmesin aleti. ![]() bunları yaptıktan sonra sucuğumuzu dikkatlice yerleştiriyoruz. ![]() ızgarayı güzelcena kapatıyoruz ![]() ve fişe takıyoruz. ![]() ızgaramızın deliğinden bakıyoruz ve yandığını görüyoruz ![]() sonra sıra ekmeği hazırlamaya geliyor ekmeği elimize aldığımız gibi sucukları yerleştircek şekilde arasını açıyoruz.(tavsiyem bunu yarım ekmeğe uygulayın) ![]() ekmeği kestikten sonra sucukları bekliyoruz.eğer çok acıktıysanız sağda solda bulduğunuz soslu fıstık neyin varsa atıştırıyoruz. ![]()  |  ||
      |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
  
		LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/mutfak/38628-sucuk-ekmek-yapma-ogretisi/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 19-03-2008 14:28 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
 
  |    |  
![]()  |  ![]()  |