06-12-2007, 03:43
|
#1 |
Tecrübe Puanı: 18  | Eroica @ Çaçaron Bar (8 Aralık) | | Eroica son zamanlardaki başarılı performanslarıyla Bursa'nın en iyi amatör gruplarından biri oldu..ve emin adımlarla yoluna devam ediyor! Her canlı performanslarından sonra olumlu eleştiriler alan Eroica'nın üyeleri çok sevinçli,mutlu.. Üstteki haberi bir rock müzik paylaşım sitesinde gördüm ve çok mutlu oldum..Bizden bahsetmişler Evet abilerim,ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim,renkda şlarım! Lütfen beni 8 Aralık'taki konserde yalnız bırakmayın..Çok güzel bir konser daha vereceğiz inşallah! Amatörlükten yavaş yavaş kurtulma çabalarımız var..profesyonel çalışmalara başladık! albüm yolda..önümüzdeki sene çıkartacağız inşallah! Lütfen arkadaşlar..yolunuz düşerse 8 Aralık'ta Bursa'ya,konserimize bekliyorum..ayrıca Bursa'da olanları kesin bekliyorum zaten! Tarzınız değilse bile toplanıp gelin lütfen..Desteğinize ihtiyacım var Kartallarım =) 8 Aralık Cumartesi , Saat : 14.00 Eroica @ Çaçaron Bar Giriş : 6 YTL + istediğiniz bir içecek yanında..
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! |
| |