![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
(1) - Antonio Reyes - Atletico Madrid - 23 yas www.joseantonioreyes.com (2) - Tal Ben Haim - Chelsea - 25 yas (3) - Aaron Lennon - Tottenham - 20 yas (4) - Theodore Walcott - Arsenal - 18 - Theo Walcott Arsenal (5) - Kevin Doyle - Reading - 24 yas
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk_emre88 isimli arkadaşın söylediği ve ismlerini yazdığı oyuncuları almak çok zor. Oyuncu almakla büyük takım olunmaz, ayrıca o ismi yazılan oyuncuların hiç biri Beşiktaş a çok ekstra değer sağlamaz. Gelen o oyuncularda belli bir çarkın içinde öğütülür gider. Arsene Wenger işine yarayan bir genci bırakır mı? Bende yazarım oraya Diaby i alsınlar diye. Fransa Ümit milli takımının kaptanı, Arsenal de oynuyor ve P. Viera nın varisi olarak görülüyor, ama alacak bütçe ne yazık ki bizde yok. Hedef ulaşılabilecek düzeyde olmalı. Yoksa sadece umut pompalamak olur, hayal kurmak olur. Ben Beşiktaş yönetimini yerinde olsam avrupada genç 2.00 ın üzerinde forvet ararım. 3-4 tanede var o kriterlere uyan. 18-19 yaşlarında. Koşabilen. Driblingi olan. Bu oyunculardan en kötüsü bie hücumda rakiplere karşı eşleşme sorunu yaratacaktır. Bu oyuncuları biraz eğitirlerse, iyi ve yoğun bir idman programı ile bu oyuncular çok iş göreceklerdir ve 7-8 milyon € ya 3-4 adam almak yerine (Kendilerine verilecek 1 yıllık para dahil), 6 Milyon € maliyetli iyi ve 30 yaş altında bir oyuncu alırım, 1 oyuncuyu da Bobo da olduğu gibi satın alma opsiyonlu kiralarım. Birde yukarıda bahsettiğiğm gibi 2.00 ın üzerinde, isimsiz ama potansiyeli olan bir santrafor alırım. 2,00 ın üzerindeki santrafor, büyük bir risk olacaktır ancak Türkiye gibi savunma yapmayı bilmeyen bir ülkede rahatlıkla bu risk alınabilir. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | doyle'ı bilmem ama diğer 4 adamda 10-15'er milyon dolardan daha ucuz değiller. bizde bu para olsaydı ztn bu sene süper kadro çoktan kurulurdu. bu 4 adamı almak için sadece bonservislerine 50-60 milyon dolar ödenir o da en rakam olarak! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi bunlar niye beşiktaşa ondan önemlisi niye türkiyeye gelsinler.Ne zorları var adamların!Rahatmı batıyor sanki onlara...Dediğin adamların 4ü premier ligde 1i ise la ligada top oynuyor.Bonservislerini söylemeye gerek yok zaten.The_Black bonservis konusunu açıklamış zaten... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar zaten kendilerini ispatlamis oyuncular herhangi bi takima gitmelerine gerek yokki,özellikle Reyes zaten Dünya´da piyasa yapmis... Piyasa degerleri REYES: 12 milyon Euro BEN HAIM: 4,5 milyon Euro LENNON: 10,5 milyon Euro WALCOTT:6,5 milyon Euro DOYLE:5,5 milyon Euro Kaynak:transfermarkt.de
__________________ | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | lennonu alırım ben... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |