|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
18-02-2008, 19:13 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
MHK BAŞKANI SARVAN OLDU! Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni dönem yeni isimleri de beraberinde getiriyor! Hasan Doğan'ın başkanlığındaki Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na da eski hakemlerden Oğuz Sarvan'ı getirdi. Tahkim Kurulu başkanı ise Adnan Türkkan oldu şu ana kadar forumda arama yaptırdığım halde bu haberle ilgili bir yazı göremedim. Uyamayalım beyler Bu Oğuz sarvan denen kişi tescilli fenerlidir.Bu adam sayseinde fener az maç kaznamamış az canımızı yakmamıştır.Ayrıca Beşiktaş klubu bu adamla hala mahkemeliktir. Federasyonda fener ağırlıklı yönetim,MHK de fenerli hakem ve üyeleri azize isyediğini yaptı ve artık bu adamlar sayesinde onlar gidene kadar fener hep şampiyon alacaktır. Başkan uyusun bakalım.MHK başkanlığı seçiminde beşiktaş yönetimi hiç etkin rol oynamamış hep pasif kalmıştır. REZALET DURUMU KABULLENEN VE AZİZEYE BOYUN EĞEN DEMİRÖREN VE EKİBİNE BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN YÖNETİCİYİZ DİYE BOY GÖSTERİYORLAR HALA ANKARASPOR GİBİ BASİT VE KOLAY MAÇI GALİBİYETLE KAPATINCA TRİBÜNDEN AMİGO GİBİ EL KOL HAREKETİ YAPAN VE TARAFTARIN BİRİNİ BÜYÜK BAŞARIYMIŞ GİBİ YAKALATAN ADAM ASLA BAŞKAN OLAMAZ. | ||
|
19-02-2008, 02:55 | #3 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | federasyon baskani secilen adamda besiktas kongre uyesi ne yapcaz simdi boyle o feneri burasi gsli surda bjkli var dersek adam daha goreve baslamadan bunnari soylemeye baslarsak zaten adamlar olaya 1 0 maglup basliyor demektir ilk basta gorelim bekleyelim acelesi yok ben iyi olacagina inaniyorum Konu once_biz_vardik1903 tarafından (19-02-2008 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
19-02-2008, 18:53 | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
diyeceksiniz elimizden ne gelir.doğru sizin benim elimden bir şey gelmez,fakat beşiktaş klüb yöneticilerin elinde buna engel olabilecek yaptırım uygulayabilecek güç vardı, kullanmadılar resmen uyudular. adnan polat neden birden ortaya çıkarak ,hakemlerle ilgili şaibelere başladı sanıyorsunuz.O oğuz sarvanı iyi tanırı,gs nin puan musluğunun tıkanacağını uydurma penaltılar alamayacağını ,hatta gs aleyhine kararlar çıkacağını iyi bildiğinden ortalığı karıştırmaya çalışmakta. demirören ve olayın cidiidyetini kavrayamayan uykucular için herşey normal,(fenerin artıkları ile iadere etmeyi başarı sayanlar için) fenerden artacak puanlarla elde edilecek ikinciliği başarı olarak görebilirler. ayrıca yukarıda alıntısını yaptığım arkadaşım; Hasan doğan beşiktaşlı tamam fakat onun geçmişinde şaibe ve onun hakkında kötü söylemler yok.oğuz sarvan için fenerliler haricinde iyi şeyler söyleyen yok.Geçmişi şaibe dolu.İkisini nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunki . Tamam ouz sarvan ak kaşık olsa yada hasan doğan gibi mazisi temiz olsa; sen yerden göğe kadar haklı olurdun,bende zaten bu ana başlığı açmazdım. | |||
19-02-2008, 19:35 | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Azız sonunda hallettı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
19-02-2008, 22:00 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | futbol federasyonu gibi haken komiteside fenerden nasibini aldı..hayır gelmiyecek bir olay ama yinede hayırlısı olsun..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
20-02-2008, 01:01 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | vatana millete hayırlı uğurlu olsun | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |