![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
ne iş yapıyon hocam sen? - ressamım. - boyuyosun yani. - eee, evet. - benim babam da boyacı. bak meslekdaş çıktınız. gürsel çavuş derler. askerde çavuşmuş da babam. tanır mısın? - yok. ben badana yapmıyorum efendim. resim çiziyorum diyeyim. - haaaaa. vay pikassooooo, naber lan. - efendim? - ha ha ha, yok bişii. benim birader de osman amcanın lokantaya ceylanlı şelaleli şeyler çizdiydi. ama para etmiyo sizin meslek. üç kuruş bi şey aldı. - ben sürrealist çalışıyorum. güzel sanatlar mezunuyum. - ya olsun, üzme kendini. bi iş bakarız sana. elin fırça tutuyo nasolsa. pedere bi söylerim ben. - saol. - hangi bölümde okuyorsun? - amerikan kültürü ve edebiyatı. - amerika'nın kültürü mü varmış? 200 yıllık ülke. -doğru aslında- - sen ne mezunusun asker - su ürünleri mühendisliği komutanım - hee balıkçısın yani - tam anlamıyla değil, şimdi şöyle oluyor komutanım...... - tamam tamam uzatma bundan sonra misafirhanedeki akvaryumu sen temizleyeceksin.... - emredersiniz komutanım ( !?*# ) : işletme, uluslararası iliskiler, ekonomi gibi bolumleri bitirip değişik sektorlerde iş hayatına atılanlar için de geçerlidir bu yorumlar. -nerede calısıon sen? +turkcell . - hadi ya... benim faturalarda bi oynama yaparsın artık. ee hacı neydi bölüm senin - hukuk - avukat olcan yanii - evet büyük bir ihtimalle - avukatlarda çok serefsiz bea cevap mı verirsin sabaha mı bırakırsın? maliye bölümü mezunlarının vergi dairesindeki memurlar ile karıştırılması da bu tür bir yoruma girer. + ne okuyorsun evladım ? - maliye okuyorum. + vergi dairesinde bize de kıyak yaparsın artık. - oldu, hemen. (gachayım) bu yorumlar jeoloji mühendisliği için pek değişmez.hep deprem odaklıdır... - hangi bölümde okuyosun? - jeoloji mühendisliği... - depremci olcan yani... - hı hı evet... (allah belanı versin dümbük herif...) - hangi bölümde okuyorsun çocuğum? - jeoloji mühendisliği teyze... - sizin böyle daha çok deprem konulu di mi? - evet teyze... hiç öyle zemin mekaniği, kaya mekaniği, mineraloji, petrografi, hidrojeoloji, sedimantoloji, paleontoloji falan gibi şeyler yok bizde... her gün okula gidip, hocalarla ne zaman deprem olacak onu tartışıyoruz... ![]() askerde komutanlarin askerlerin sivil hayattaki meslekleri üzerine yorumlari ayri bir konudur! acemilik bitmistir, dagitima gidilmistir; komutan - sen ne mezunusun? asker - iletisim komutanim... k.- al su televizyon kumadasini a.- emredersiniz komutanim... (eee!!!) komutan - peki sen? asker - insaat, komutanim... k.- (yanindaki bascavusa döner) duvarlari sivayacak birini bulduk. b.c.- evet komutanim. a.- ...!!! ....... ![]() genelde mesleği küçümsemeye yönelik yorumlardır. (eve kömür alınacaktır.) kömürcü- ne okuyosunuz gençler. w- çevre mühendisliği. kömürcü- bizim burası çok temizdir, bakmayın öyle tozlu ortalık ama bi temizlesek bal dök yala, hahaha* w- biz temizlikle ilgilenmiyoruz. bu kömürlerin kükürt oranları % kaç. görünüşe göre çok yüksek.*yeni çıkan çevre mevzuatından haberiniz varmı? bir şikayet etsek kapatırlar burayı... kömürcü- hadi ya. ee şey, bize uygun diye geliyor. bilmiyoruz biz. memeeeet, abilerimin kömürlerini yükle hemen kamyona. taşıma parası da benden gençler. ![]() -ne işe yarıyor şimdi bu * -bir sürü hesaplama yaptırabilirim, senin iki günde çözemeyeceğin denklemleri saniyenin onda birinde çözebilir, bir sürü bilgiye erişebilirsin vs. vs. -sen şimdi benim kim olduğumu falan bulabiliyor musun bunda? sabıka, gbt falan. -yok. nereden bulayım * * -haaa. filmlerde oluyor ya, adını giriyor, sülalesi seceresi çıkıyor. ben de seni öyle bir şey sandım. -Senin ananı......(içinden tabiiii) ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | - sen ne mezunusun asker - su ürünleri mühendisliği komutanım - hee balıkçısın yani - tam anlamıyla değil, şimdi şöyle oluyor komutanım...... - tamam tamam uzatma bundan sonra misafirhanedeki akvaryumu sen temizleyeceksin.... - emredersiniz komutanım puhahahahahaaaaaa koptum buna yaaa... eyvallah kardeş çok süper olmuş....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |