|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-03-2007, 04:40 | #1 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 |
ALONG boyunca Example: When we go camping ,don't forget to bring along the binoculars so we can look for wildlife. Carry on along this street until you get to the traffic lights. ROUND çevresine, etrafına,arkaya ,ters yöne, geriye Example: The wheel is still spinning round We sat round the fire THROUGH içinden, arasından Example: Since we got along so well, we have decided to form a study group,so we can help each other get through this class. Did you see that news report about the hikers who were lost in the mountains for more than a week? Icould not believe everything they went through . Their story was absolutely incredible. THROUGHOUT her tarafı, her tarafında, baştan başa Example: The house is beautifully decorated throughout. Thanks giving is celebrated throughot the U,S She was calm throughout the interview DOWN aşağısında, aşağıda Example: down the mountain BELOW altında Example: the river flowing below two floors below
__________________ | ||
|
19-01-2008, 11:37 | #2 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 42 | teşekkürler
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
29-01-2008, 11:02 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | two floors below
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
02-02-2008, 10:17 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | seviyorum ingilizceyi. pratik yapmak ve bildiklerimi unutmamak için her sabah düzenli çalışıyorum
02-02-2008, 11:11 | #6 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 | semra hanım sizi çalışkanlığınızdan ötürü ödüllendireceğiz,bu sezonun en başarılı öğrencisi seçildiniz.ödülünüz Alen ve ben tarafından uygun bir zamanda size takdim edilecektir
__________________ | ||
04-02-2008, 11:48 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | meriç bey teşekkür ederim ama ben ödül istemiyorum. ödülümü aldım ben bu forumdan zaten...
16-02-2008, 15:12 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 42 | teşekkürler
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |