![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gölleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Beni Kategorize Etme Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Beni Unutma Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Herhangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm birkaç andan başka Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep birşeyler Sen de kendi payından bir hatıra seç ne olur O ben olayım beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha birçok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasında Sebep diye bir küçük mutluluk Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma Beni unutma, unutma, beni unutma
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Benimle Ol Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Beyza Hey kimse yok mu orda Anne benim kızın Bak yüzüme Dokun hadi saçlarıma Kimseyi acıtmak istemezdim aslında Ne olur inanma Onlar için daha fazla acı çektim Bölündüm defalarca Onların bebeklerini de kırdılar Gözlerini oydular Durdurmak istedim Anne beni çok yanlış anladılar Kimseyi acıtmak istemezdim aslında Ne olur inanma Onlar için daha fazla acı çektim Bölündüm defalarca Onların bebeklerini de kırdılar Gözlerini oydular Durdurmak istedim Anne beni çok yanlış anladılar
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bırak Beni Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak... Bırak... Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok istedim, unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini, kokunu, yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi Unutmadım oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak... Bırak... Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen __________________
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bile Bile Bir arada olabilmek ne mümkün Bir arada kalabilmek İmkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa her şeyi İnanılmaz değişen ben miyim İnanılmaz bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek inan işten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini Sonradan kor,sonradan kor Ayrılıklar an be an Akıp gider zaman sana aldırmadan...
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Acı Kahvenin Gün olur da bir dost ararsan eğer Açıktır kapım sana çekinmeden gel Sözlerimde inan ne sitem Ne de kırgınlık bulamazsın Bir gün yolun düşerse eğer Beni bıraktığın gün gibi Yine dost bulacaksın Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım Bir acı kahvenin kırk yıl Hatırı vardır derler Az mı içtim ellerinden Unutmadım o günleri gel Buraya yolun düşerse eğer Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım __________________
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Çocuk Sevdim Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen bir an gülümsedi çocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemi de buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk biraz adam biraz hiçti Ellerinde yaşlı zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılıp küstü
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Kuş Uçur Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/yerli-sarki-sozleri/10282-yerli-sarki-sozlerini/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Yerli ark Szleri [Arşiv] - Sayfa 2 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 14-03-2008 18:25 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |