![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| KORKARIM Korkarım tanışacağız sizinle Birkaç film seyredeceğiz belki de Ellerim tanışacak ellerinizle Seveceksiniz beni uzun uzun İçimde telaş olacak aşkınız Bir başka bakacağım günlere Dünler dahi değişecek gözümde Seveceğim sizi hem de çok Korkarım alışacağız birbirimize Hangi yemeği sevdiğinizi bileceğim Siz televizyona bakarken Ben saçlarımı öreceğim Konuşmadan oturacağız aynı evde Midem kasılmayacak artık sizi beklerken Seveceksiniz beni, hem de çok Ama işte, daha az bir keyifle Korkarım gideceksiniz sonra siz Biraz ferah ruhunuz, biraz üzgün Uykunun o ipek sığınağında gelecek nefesiniz Özleyeceğim sizi, hem de çok Benden bir ses bekleyecek, aramayacaksınız Hem özleyeceğiz, hem uzakta dinleneceğiz Ve işte böyle biz artık biz olmayacağız Korkarım tanışacağız, sevişeceğiz, ayrılacağız | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| DÜNYA HALİ Herkesin bir işi var Herkes kararlı Herkesin acelesi var Zaman sınırlı Herkesin bir adı var Herkes kimlikli Herkesin amacı var Görev belirli Kimi yolundan sapmış vakit harcıyor Kimi görevi unutmuş boş konuşuyor Kimi arada kalmış isyan ediyor Kimi yapmış başarmış akıl veriyor Dünya ağır adımlarla dönüp dursa da Zaman hiç kimseyi durup beklemez İnsan bütün hatalarından ders alsa da Hayat yeni hata yapmadan öğrenilmez Herkesin bir fikri var Herkes meraklı Herkesin meselesi var Çözüm sınırlı Herkesin bir lafı var Herkes hevesli Herkesin korkusu var Sebep belirli | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| DAYAN Ben nereden bileyim bana sorma Aklım kendime zor yetiyor Hal ve gidiş sıfırın altında İnsan kendini zor tutuyor Ben nereden bileyim bana sorma Kimileri talihi kuş sanıyor Fazla güvenme döner diye dünya Kalleş durdu mu tam duruyor Dayan dayan Kul tuzaktan kurtulmaz Uyan uyan Gül uzaktan koklanmaz Ben nereden bileyim beni kırma Kimileri kendine taç takıyor Fazla güvenme döner diye dünya Kalleş durdu mu tam duruyor | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| ELBETTE Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| ARADA BİR Arada bir , bir yanım kaçsam diyor uzağa Katsam diyor önüme canımı yorganımı Arada bir bir yanım düşsem diyor tuzağa Geçsem dünyanın derdini varsam cennetime diyor Ama of öbür yanım var ya öbür yanım Amman öbür yanım cahil diğer yarım Kurtulmak kolay mı derdinden Sıyrılmak kolay mı derdinden Arada bir bir yanım yıksam diyor şu dağı Görsem diyor ardını yarimi yarınımı Arada bir bir yanım küstüm diyor o yana Senden dost olur mu korkarsan kaybettin diyor Arada bir bir yanım boşver diyor acıya Elbet diyor olacak derdi de dermanı da | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| SÖZ VERMİŞTİN Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek günü geldikçe Her bir bahane avutur elbet Her bir günahın eceli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| UNUT SEVME Aşka gönül vermem aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Böyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gözyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her güzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni gitmeyecek mi Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gözyaşı dolu | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| MERAK EDİYORUM Merak ediyorum Ne yapacaksın benden sonraki hayatında O alaycı gözlerin Eğlenerek bakacak mı başkasına Aklın bendeyken hala Merak ediyorum Rastlaşacak mıyız günün birinde Herhangi bir yerde O çağlayan ruhun Sakin tavırların ardına Gizlenecek mi yine Yıllar geçtikçe Sıradan mı olacaksın Yoksa yenilmeyip zamana Sevdiğim gibi mi kalacaksın Merak ediyorum Çok merak ediyorum | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| SAÇMA Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.............................açmaz , saçma Bir gece olsa, samanyolu hatta Yıldız bile kaysa....................kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil Kendine iyi bak deme , denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına Herşeyi alma, bir küçük eşya Bırak bana yeter...................... Yetmez , saçma Dön gel uzatma, hayat bu unutma Zaman bile dursa.................durmaz, saçma Son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| OLMAZ Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |