![]() |
HADİ BAKALIM Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar Ne var...Ne var... Uçurmuş herkes oda kim oluyor Sen kimsin kim bunlar En büyük kim Hadi bakalım kolay gelsin Bir acayip zor yarış Bana ne aman ben anlamam Pek hesaplı ince is Sen seni bil sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Sonra öcüler yer seni Sen seni bil sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Dikkaaaat !!! Ah içimizde ne aç hevesler Arada hicaz arada caz nefesler Bir yanımız her duruma müsait Ne kadar uyarsa o kadar ister |
TUTSAK İhaneti sende gördüm Sende şiddeti gördüm aşkı gördüm Yanarak içinden geçtim aşkın Kor olmadan küle döndüm Dokun bana dokun n'olur Hasretinden öldüm Kopar zincirleri yeniden gel Durmadan gel hep gel Ben sana tutsak sen bana yasak Gel günahlarla korkularla gel Ben savunmasız çırıl çıplak Sen hesaplarla sorgularla gel Geçiyor günler çok üzgünüm Geçiyor aksamlar sessiz Geceyi yırtar yalnızlığım Güneşi yakarım sensiz |
NE KAVGAM BİTTİ NE SEVDAM Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi Yosun tutmuş duvarlara yazılmış günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin butun aşklarıma Çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden acar Ümidimin boynu bükülür sonra deniz bir defa tasar Bin defa tasar... |
GÜLÜMSE Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse... Tut ki karnım acıktı anneme kustum Tüm şehir bana kustu... Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse... Sazlarım vardı ırmaklarım vardı Çakıl taşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun Başkasın... |
GÜLLERİM SOLDU Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu sonram yoktu Soyundum sevinç giyindim Sevinmek sanki bir suçtu Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim... |
VAZGEÇTİM Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku bu ten bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma anıdır simdi |
HER ŞEYİ YAK Beni yak kendini yak her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığında yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile buyuyorum |
NAMUS Aradım yıllardır seni her yerde Bir turlu karşıma çıkmadın namus Nihayet niyete rastladım amma Utançtan yüzüme bakmadın namus Yaklaşıp yanına dedim nerdesin Dedin ki yorulma gelmiyor sesin Gayretleri boşa gitti herkesin Kimseyi yanına sokmadın namus Fazilet dediğin meğer masalmış Namuslu görünmek kimlere kalmış Zenginmiş fakirmiş halkmış kralmış Gördüm ki kimseyi takmadın namus Hadi hadi yandan Ben senden ne saray ne ev istedim Seni sevenleri sen sev istedim Kıvılcım aradım alev istedim Bir tek mumu bile yakmadın namus Azizken gözümde sudan ekmekten Yoruldum uslu dur yapma demekten Yüz yıllardır namussuzluk etmekten Bir türlü uslanıp bıkmadın namus |
SENİ KİMLER ALDI Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün öpüşün iç çekişin gelir |
SUDE Day dahi ya hum Nurunda nurunda nurunda nurunda Dahi yahi ya Gele gele gel yar gel Ha bu ya da feste sebeha Ha bu ya da feste sebeha Dasdisdos Sude sude su |
MASUM DEĞİLİZ Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
ADEM OLAN ANLAR Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım Bu yüzden insan içine karışamadım Bana mı sordunuz adımı koyarken Bir küstüm bir daha barışamadım Uyumlu faniler bana uyumsuz derler Delirttiniz beni ey ehven-i şerler Uzlaşırsam namerdim ateşe verseler Garanti muhabbetlere yılışamadım Ha desen olmaz A- ha desen olmaz Birine uysa öbürüne uymaz Yalelli yalelli yalelli o zaman Yalelli yalelli yalelli o zaman Sürüden ayrılanları kurtlar yer Arkanı sağlama al ey akıllı beşer Ben çatlarım kurallara uyarsam eğer Ruhumu şeytanla bölüşemedim Herkesin münasip birer dayısı var İnsanoğlu bu iyisi ayısı var Benim zarar bildiğim elaleme kâr Adamını bulup da uyuşamadım Ben seni de sevmedim adem Doğruyu duymak istiyorsun madem Alt tarafı bir elma yedik beraber Zehir zıkkım oldu bize bal badem |
DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ Yağmur yağar akasyalar ıslanır Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun bu yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur İşlemez karanlıkta Garipliğine yan yan yürek yan Gitti giden gitti giden Sana büyük caddelerin birinde rastlasdam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine Konuşmasak ah anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır hayır düşünmesem Senin hiç hiç hiç haberin olmasa |
KALBİM EGE’DE KALDI Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye yakamoz bastım Tek şahidim aydı aman aman Bir elimde defne bir elimde sevdan Kalbim Ege’de kaldı Aman efendim ayrılık ölümden beter Aman efendim yeter bu hasretlik yeter Aman efendim bana bir merhaba gönder Canım efendim canım efendim Kadehimi vurdum Karşıyaka’ya Efeler kalktı şerefe Sevgimi attım dostlar tuttu Bir ağıt yaktık kadere |
DERT FASLI Terk edildim yine kaldım açıkta Ben yine deli divane Ayıplayanın başına gelir inşallah Ah çekerim yane yane Bir Allah bilir bir de ben bilirim Gerisi boş gerisi hikaye Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar Derdim elaleme bahane Oyna oyna halime oyna kör talihime Oyna oyna vah ile oyna baht-ı kareme Zevk edindim keyf edindim Bende sevda kıyamet Yağmalayın yüreğim feda olsun Siz sağ ben selamet |
TENNA Tenenenna tenna tenna Tenennene nennen tenenen Tene nen tenenna Bu bahçe bu nemli toprak Bu yasemen kokusu Bu mehtaplı gece Parıldamakta devam edecek Ben basıp gidince de Çünkü o ben gelmeden Ben geldikten sonra da Bana bağlı olmadan vardı Ve bende bu aslın Sureti çıktı sadece Tenenenna tenna tenna Tenennene nennen tenenen Tene nen tenenna |
DUA Ne hükümran kalır ne zulüm ne de kin Öz değil dostlar öz değil bu biçim Kulların kullara ettiğini Etmiyor en zalim harın ateşi Bugün dua ettim hepimiz için Yüce Tanrı bizleri affetsin Ne para ne pul ne iktidar ne de güç Bu değil gerçek bu değil gerçek Bu kavga bir hayırsız düş Uyanır neslim uyanır elbet Bugün dua ettim hepimiz için Yüce Tanrı bizleri affetsin |
GÖZLERİNE GÖZ DEĞMİŞ Ah gözlerine göz değmiş belli Dudaklarında günah tadı var Suçluluk kokusu sinmiş tenine Ben yine aynı hep affedici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici İnsafa gel bir bak şu garibe Gafletinden uyan eller gidici Ben beni bilirim gel gör anlatamam Gir bak içerde hem bahar hem güz Dünya malında komşu bağında Billa gözüm yok dururum dümdüz Ah yollarına kul kurban olurum Yüz çevirme benden mahvolurum Allah aşkına sev yoksa ben ölürüm Kalbim nöbette bak gece gündüz |
HOMİNİ PUFİDİ TUMBA Oturalım arkadaşlar dinlenelim artık biraz Esneyelim uzun uzun ne manasız şey çalışmak Hayat hoş gerisi boş haydi yeşil kırlara koş Sana ne dünya halinden sen az kudur habire coş Homini de gırtlak pufidi kandil tumba yatak Konuşalım arkadaşlar mangalda kül kalmasın Atalım tutalım biraz ya yutarlar ya yutarsın Sallayalım arkadaşlar ki duyanlar şaşakalsın Yalandan kim ölmüş sanki mevlam seni çayıra salsın Ağlayalım arkadaşlar arada bir rahat batsın Dört yanımız tavernalar iki çalkalar rahatlarsın |
AŞKLARI DA VURURLAR Gel Bana kalbini göster ne olur sen değilsin bu sudaki aksin Hadi gel kader değil bu hepimize öğretilmiş öfkeler Ne olur teslim olma Bu kızgın bu kalp kıran eller bir zaman bebektiler Hadi gel Aslını göster suretin çok zalim Çok mu üzdüler seni Sahiplenme senin değil bu dikenler Sözlerin hançer Yareler açar yareler gülüm Sür gözlerimin namlusuna Sür beni aşktan olsun ölümüm Aşkları da vururlar Şarkıya şiir olur Adanır sonsuz anısına Kanayan o sevdamın Eyvah şiirler azalmış günümüz perişan Yanıyor içimizdeki koskoca orman |
SENİ YERLER Sen bizim mahalleye Geldin geleli canım Bizde ne akıl kaldı Ne de fikir bittik O endam eda Nedir öyle hey yavrum Kırk yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık Ben sokak kedisi gibi Sürtünüp yerde Komşunun kızı Kampta sporda stepte Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü Gizlisi saklısı kalmadı Topumuz niyette Ye ye ye çıtır çıtır Ye ye ye kıtır kıtır Ye ye ye ye ye Hey seni yerler yerler Seni ham yapar bu zilliler Yaylanmadan yürü Yoksa günah bizden gider Bu kadar cilvelisi Olur mu be erkeğin Delikanlı mısın kız mısın Anlıyalım artık hop usta Sen başımıza bela mısın |
YARASI SAKLIM Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Gülün minesi soldu Yaralı kuşum hazan güneşim Güz ayazında kor ateşim Bir sözün uçur göğüm gül açsın Yadeller aldı bizi Haberini Sal kara bahtlım Beni yanına al yarası saklım Üzerime hatıran yağıyor Bu yokluk yaktı bizi |
BİLE BİLE Bir arada olabilmek ne mümkün Bir arada kalabilmek İmkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz değişen ben miyim İnanılmaz bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek inan işten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini Sonradan kor sonradan kor Ayrılıklar an be an Akıp gider zaman sana Aldırmadan |
KAÇIN KURASI Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni çıtır çıtır yemeli Anam babam aman Kaçın kurası bu Ne baş belası bu Gönül kirası ahh Aman bize nasip olur inşallah Boyuna da posuna bin maşallah Senden gelecek cefalara Nazlara sözlere sazlara eyvallah |
LE LE LE Gözümün içine baka baka Oynaşıyor ellerle Cehennemde yanarsın sen Bu dudu dillerle Kanından mı sütünden mi Sülalenden mi bilmem Yarışırsın çapkınlıkta Deli ellerle Nerelere gideyim Nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Le le le le la aaa Le le le le la aaa Le le le le la aaa Le le le le la havle Seni bana dediler de Ben inanmadım Ateşlerde korlarda Böyle yanmadım Ne günah ettim ne ah aldım Ne de ruhumu sattım Kader böyle Para pul mal yok avuçta elde |
YALNIZLIK SENFONİSİ Anladım sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çünkü olan yıkılıp yıkılıp Yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma Pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü Ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet |
DÜŞ BAHÇELERİ Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş Telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ellerim Yakala saçından tut hayatı Çevir yüzüne öp öp Duruyorum vaktin seherinde Değiştirdim takvimleri gece yok Yüreğimin kuşları konmuş Telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok |
İKİ GÖZÜM Yok mu senin insafın yok mu Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lûtfet Bu ne çok hasret Gel barışalım artık Can özüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık |
ZALİM Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadettn kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız mecnuna Yüce Mevlâya sığındım Seyret perişan halimi Bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş Beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum Terki diyarda zalim senin Allahın yok mu Yarin gözü yüksekte Benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nispette be ey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda Lapa lapa kar zalim senin Allahın yok mu |
ONURSUZ OLMASIN AŞK Bak yüreğime bak Ateşimi gör, içimi hisset Hadi hazırım yeter ki Onursuz olmasın aşk Gel sokağıma gel Penceremi aç , yatağıma gel Hadi hazırım yeter ki Onursuz olmasın aşk Ölürüm yoluna ölürüm de Yine boyun eğmem Yakarım dünyayı uğruna Ama sana eğilmem Öyle sınırsız öyle derin Öyle çok severim ki Korkarsın Kuruyup çöle dönsem de Pare pare olsam da yenilmem |
O SENSİN O sensin, o sensin Süzülür sabahlar Uyanır hatıralar Gelir İyonya'dan İzmir'in sokaklarına Yasemin kokusuyla Geçmişin dokusuyla Ayrılık korkusuyla Sarılır boynuna Çağırır usulca Unutulmuş mutlu çocukluğum Gülümser ilk aşkım Hemen hafifler burukluğum Ben oralarda doğdum Köklerim o topraklarda Tarihin sırları ile ölmek isterim orada* * Acılar, yaslar Gizlenir kuytuda Sonra günahlar Uzanır uykulara Mehtap yol vermez Karanlık pusulara * * Aşklar emniyette Aşklar Artemis'te Gece kavuşurken Güne güneşle O sensin, o sensin. |
ALLAHIN VARSA Yaz bitti yine mevsim sonbahar Kim çeker kim bekler bu kadar Sofrandaki kırıntılar kadar Bile mi olamadim?* * * Bu akşam adres defterinde S harfinin olduğu yerde Bulup ya çiz ya yak adımı Ya da sessizlik koy yerine Allahın varsa Vicdansız * * Rüyama, şarkıma, şiirime girdin Sanki kendi bahçelerin misali, arsız Be vefasız Sana martılar getirdim Ama acımıyor yüreğim * * Elde sazlar, sarı yazlar, oğlanlar, kızlar Yudumlanır salkım gölgesinde nağmeler, nazlar Şahit yıldızlar "Doğur" dedin bana "kurabiye gibi çocuklar" * Gittiğin o gece ardından İki kadın uyanıp ağlayacak Biri annen, diğeri ben Benim biraz ahım kalacak |
KASIM YAĞMURLARI Artık sen eski sen değilsin Uzaksın, esirgeyen, sakınan sensin Omuzlarımda dünyanın bütün acıları Islatıyor beni ağır kasım yağmurları Ben ne haldeyim görmüyorsun, Sen acılara değmiyorsun Duydum ki başkasına cömertsin Yabancı kucaklarda sıcaksın Eğildi kederinden buğday başakları Matemim var söndürün ışıkları Kim yaşar böyle yasla aşkları Kim böyle durur ihanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Yalancı, beni de aldattın* * * Yıllar üzerimden geçer Hergün öncesinden daha beter Çalmıyor artık kapımı tanıdık yüzler Kırlangıç gitti, bitmiyor güzler Ne bahar kokuyor ne sümbüller Sormaz oldu hatrımı artık ümitler Kim böyle sabır üstüne sabır ekler Yalancı, beni de aldattın. |
HIDRELLEZ Bahar oldu aman Al kese astım gül dalına Adadım yarin adına İki göz oda Dağ yeşil, dallar yeşil Uyandılar bayrama Her gönül şen Bir benim bahtım kara Kokuyor buram buram Fulyalar vakit tamam Bir bana uğramadı Bu bahar bayram Ağlama hıdrellez Ağlama be bana Acı ektim yerine Sevda yeşerecek Başka bahara Ne yolu var ne izi Tanıdık değil yüzü Dileğim Allah’tan Aşk sözün özü Sevdiğim yok eşim yok Ağardı bir gün daha Ey benim şans yıldızım Gülümse bana |
DÜĞÜN Parada pulda gözüm yok inan baba Eloğlu kıyar gülünün fidanına Olur a dara düşerim ihtimal Gülüne su ver, unutma Olur a dara düşerim, ihtimal Baba, kapıyı kapatma Kınalı gelin uçuyor yuvadan Günü saati biliyor yaradan Duvağım, telim, kırmızı kemerim Dileğim bir kız, bir oğlan Vurun davullar güm be de güm güm Geçer mi geçer ah sayılı gün Hem ağlarım hem giderim Bahtıma ne çıkarsa kabulüm |
ERKEKLER Yalnızlık Allah’a mahsus Yalnız yatmak mı, ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker, sökmezse şansına küs Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Erkekler Oooof içim sıkılıyor Oooof pabucum sıkıyor Burda hayat şöyle böyle Yaşıyoruz zar zor öyle Şimdilik sensiz olmadı Tüh, taş yerini bulmadı Sen nasılsın iyi misin Ne var ne yok hasta mısın Yoksa benim gibi boşta mısın |
GÜL Sürgün verirdim senin yüreğinde Körpe bir güldüm elinde Kopardın çok zamansız Evcil değildim ben Soldum ergenken Veren Allah alır Gülün hatırı kalır Artık erkeğim değilsin Başka kadının var Ayak seslerini, sık nefeslerini Akşam ayıp heveslerini Bazen ağzımda bulurum Dudak izlerini Oysa sen benim hakkım değilsin Başımda göçebe kuşlar Yalandı aslında suçlar Sana göre değildim, çok kısa sevindim Dilsiz bu taşlar Yalandı aslında bütün suçlar |
HELÂL ETTİM HAKKIMI Gözü kör, dili taş duvar Konuşmaz istasyonlar Trenler çığlık çığlık Ayrılık katar katar Bir bahar akşamıydı Beni burda koydun yar Söz verip de almadın Sarı ayva kızıl nar Yemin ettim bin kere Kutsal kitap üstüne Ben ölemedim bir türlü Vurgun vurgun üstüne Tutamadım ahdını Düğün bayram ettiler Baban yazdı bahtımı Bizi kurban seçtiler Ben başka yastıktayım Sen ele kuşak çözdün Ne ben mahremim ne sen Kavlimizi sen bozdun Bahtiyar ol gözüm yok Rabbim verir sabrını Bu hesap böyle bitsin Helâl ettim hakkımı |
Tutuklu Söz-Müzik:Sezen Aksu Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ne Senden Öncesi Ne Senden Sonrasi Ayrilik Aman Ölümden Yaman Geçmiyor Zaman Geçmiyor Ne Anam, Babam Ne Hoş Hatiram Yetmiyor Canim Yetmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Sakladim Gözlerimi Sustum Hep Sözlerimi Yandim Yar Közlerimi Aah... Savur Savur Bitmiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor Ben Sende Tutuklu Kaldim Kendi Hayatimdan Çaldim Yedi Cihan Dolandim Bana Misin Demiyor |
Kaderim Söz-Müzik: Sezen Aksu Az Gittim Uz Gittim Eğri Gittim Düz Gittim Yar Sen, Sen Diye Bittim Uçurum Gözlerinde Açik Saçik Sözlerinde İhanet Yüzlerinde Yittim Kaderim Kastin Mi Var Ya Sen Gel Ya Beni Aldir Yeminin Ahtin Mi Var Hasetten Yüreğim Hardir Ya Bu Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür Ya Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür... Kaderim Kastin Mi Var Ya Sen Gel Ya Beni Aldir Yeminin Ahtin Mi Var Hasetten Yüreğim Hardir Ya Bu Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür Ya Ateşi Söndür Ya Beni Öldür Ya Da Bu Kalbi Bu Bedenden Sür... |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |