![]() |
Hazan Söz-Müzik: Sezen Aksu Yoruldum Alinmaktan Kirilmaktan Yillar Yili Peşinde Kovuldum Cennetten Cehennemden Öldüm Öldüm Dirildim İçimde Sen Her Su Veren Ele Açan Kolay Çiçek Bende Hazan, Bende Hüzün, Dert Bende Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Yoruldum Alinmaktan Kirilmaktan Yillar Yili Peşinde Kovuldum Cennetten Cehennemden Öldüm Öldüm Dirildim İçimde Sen Her Su Veren Ele Açan Kolay Çiçek Bende Hazan, Bende Hüzün, Dert Bende Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna |
Erkek Güzeli Söz-Müzik: Sezen Aksu Gözlerim Gözlerine Kitlenir Doyamam Seyretmelere Seni Özlerim Bir Kaç Saat Fazla Gelir Yağizim Yiğidim Erkek Güzeli Gel De Eğ, Eğ Şu Asi Başini Kaçirma Gel Şu Olgun Yaşimi Anladim Korkunu Telaşini Görünce Çakmak Çakmak Yeşillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Gözlerim Gözlerine Kitlenir Doyamam Seyretmelere Seni Özlerim Bir Kaç Saat Fazla Gelir Yağizim Yiğidim Erkek Güzeli Gel De Eğ, Eğ Şu Asi Başini Kaçirma Gel Şu Olgun Yaşimi Anladim Korkunu Telaşini Görünce Çakmak Çakmak Yeşillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Ben Yazdim Ben Bozdum Kaç Sevdayi Gezdim Aşkin Aslini Sezdim Hadi Gel Al Sonuna Kadar Sonuna Kadar, Sonuna Kadar Al Al... ...Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim |
Kusura Bakma Söz-Müzik: Sezen Aksu Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk... Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi... Benim De Gözüm Artik Açildi Her Yanima Kismet Saçildi İstemem Ne Aşk Ne Karakter Dünya Para Üstüne Döner Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Yok Deme Bana Sen De Ben Gibisin İsteseler Canini Verirsin Yok Deme Bana Sen De Ben Gibisin İsteseler Canini Verirsin Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi... Benim De Gözüm Artik Açildi Her Yanima Kismet Saçildi İstemem Ne Aşk Ne Karakter Dünya Para Üstüne Döner Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul |
Ruhuma Asla Söz-Müzik: Sezen Aksu Yetmez Tacini Tahtini Bahtini Versen Yetmez Yetmez Varini Yoğunu Çoğunu Sersen Yetmez Eğmez Başini Bu Yürek Ölse Çula Çaputa Eğmez Ruhum Aşkin Esiri Başka Esaret Sevmez Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Yetmez Tacini Tahtini Bahtini Versen Yetmez Yetmez Varini Yoğunu Çoğunu Sersen Yetmez Eğmez Başini Bu Yürek Ölse Çula Çaputa Eğmez Ruhum Aşkin Esiri Başka Esaret Sevmez Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim |
Adi Bende Sakli Söz: Meral Okay-Sezen Aksu Müzik: Yorghos Stavrianos Bölünür Sanciyla Uykular Siğinak Değil En Kuytular Gökte Ay Öndört Ben Dolunay Son Hatirami Sinene Sar Bu Kadarina Raziyim Yar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli |
Ben Sevdalı Sen Belalı Söz-Müzik: Selami Şahin Sen Beni, Sen, Sen Unutmuş Gibisin Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Sen, Sen Beni Unutmuş Gibisin Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Yaktiğin Ateşi Söndüremedim Sen Hala Çilginsin Hala Belali Oof Hala Belali... Çekmeye Raziyim Kaprislerini İstersen Zincire Vur Ellerimi Ne Olur Birtanem Anla Halimi Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin Ben Hala Tutkunum Hala Yarali Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin Ben Hala Tutkunum Hala Yarali Yaktiğin Ateşi Söndüremedim Sen Hala Çilginsin Hala Belali Hala Belali... Bu Sevda Bir Anda Bitebilir Mi Gerçekler Yalana Dönebilir Mi Ne Olur Bir Tanem Anla Halimi Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Ben Hala Deliyim Hala Sevdali |
Şimal Yildizi Söz: Sezen Aksu-Meral Okay Müzik: Sezen Aksu Sen Kalbimin Zarif Efendisi Hayatimin Kiymetlisi Hey Uzun Yol Arkadaşim Şimal Yildizim, Nerdesin Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Yaralandim Kayitsiz Şartsiz Adanmaktan Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Paralandim İmkansiza Bağlanmaktan Git Sereyim Yoluna Yeni Serüvenleri Yakalim Gitsin Bütün Nedenleri Haydi Git Sereyim Yoluna Yeni Serüvenleri Yakalim Gitsin Bütün Nedenleri Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Yaralandim Kayitsiz Şartsiz Adanmaktan Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Paralandim İmkansiza Bağlanmaktan |
Yola Çikmali Söz-Müzik: Sezen Aksu Söylersem Anlar Misiniz Ben Çikamadim İçinden İzlenip Fişlenmeler Maksat Kolaylik Arada Ağlar Misiniz Siz De Yerli Yersiz Gizlenip Saklanmalar El Mecburiyetten Ah Kelimeler Dünyasi Züğürdün Rüyasi İçinizden Hanginiz Cesursa Öne Çiksin Hemen Ama Bence Kaçin Düello Bu Kaçin Manasiz Yariştirilip Yariştirilip Yatiştirilirsiniz Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Ne İsem Ne Kadar İsem Kabullendim Gitti Hani Yetebilseydim Değiştirirdim Vitrini Azicikmişim Anladim Görüp Hissettikçe Suyun, Ağacin, Toprağin Bilgeliğini Ah Kelimeler Dünyasi Züğürdün Rüyasi İçinizden Hanginiz Cesursa Öne Çiksin Hemen Ama Bence Kaçin Düello Bu Kaçin Manasiz Yariştirilip Yariştirilip Yatiştirilirsiniz Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen |
İnce Mevzu Söz: Mustafa Sandal-Sezen Aksu Müzik: Mustafa Sandal Köprüye Baktim Yapan Yapmiş Geçemedim Altindan Üstünden Mevzuya Baktim İnce Kalmiş Hadi Dolana Dolana Başa Döndüm Mü Ben Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... Hocayi Da Buldum Öğrendim Koyamadim Dersimin Adini Ben Kocayi Da Buldum Evlendim Ama Olamadim Evimin Kadini Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... 2 Kere 2 Etti Dört 4 Kere 4 Çarp 16 Böldüm 16'yi Ortadan 8'i De Buldum E Daha Ne 8'den Düştüm -5 3 Tam Kaldi Elimde Çikarttim, Böldüm, Topladim Tutmadi Hesap Kitap Bende İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... |
Sarı Odalar Ben Seni Çok Sevdim Oğlum Söz-Müzik:Sezen Aksu Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey |
Oh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bize var mı yan bakan Delikanlılık öldü mü İmaj yeniledik sadece be babam Sen şu adaptasyonu gördün mü Dibe vuruyor her şey ta dibe Analizi sentezi var bir de Doğudan batıdan kop da gel Do it Do it Do it Just do it hade Oh oh suyundan da Oh oh şuyundan da Oh oh buyundan da Koy koy koy koy Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Kahpe Kader A benim avanak arızalı arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet aradın buldun pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım Yalnız geldik yalnız gidiyoruz anladım Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya Kader kahpe kader Ağlarını ördün mü Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı öldün mü Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Keskin Bıçak Geldim yarım Kaldım yarım Neydi ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan Sevdim yarım Derken bugün olmazsa olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde kaldı o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadık Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Rumeli Havası Koparıp bir gül takmıştınız o gün Göğsüme gizli bahçenizden pembe Demiştiniz ne füsunkar durdu Pembe gül sütten daha ak teninizden Ben o gün yandım işte Sabaha doğru üçte Çok zaman oldu siz evliydiniz Ben kaldım o yüreğimin vurgun yediği terk edilişte Gelip gitti ah beni buldu Sevdanın en karası Baharlarla sonbaharlar güzler yazlar arası İhtimal ya fikrinize düşersem Tutturun bir Rumeli Havası Söz: Sezen Aksu Müzik: Cihan Sezer |
Gidiyorum Bu Şehirden Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Söz-Müzik: Sezen Aksu |
O-kudum-da (Okudumda) Tozu dumanı romanı Azı çoğu yozu yalanı Mazlumu gazlayanı Mücrimi pohpohlayan Gördüm papazını faydasız köyün Gördüm acısını kurnazını Bilgiyi saymazını Yeniliğe aymazını Sarı liraya ete kemiğe şana şöhrete doymazını Çamurda kaymazını Ateşte yanmazını Köleliği beyliği hanlığı Adam gibi adamlığı Gelip geçici sultanlığı Kanunsuz kahramanlığı Namussuz imanlıyı Her yöne yanlıyı Doğuştan zanlıyı Elleri kanlıyı Candaki canlıyı Okudum da Söz: Aysel Gürel Müzik: Arto Tunçboyacı |
Yine mi Çiçek (The Invisible Man) Kır masayı Madam Despina Kirli beyaz muşamba örtüleri ser Çek sediri asmanın altına Yanında bir ince Müzeyyen Abla Yine mi güzeliz yine mi çiçek Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağ olsun Amanın yine mi güzeliz yine mi çiçek Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Gece çok genç arzular şelale Haber etsek o yare Gelse Bomonti'den Şereflendirse bizi Olsak teyyare Söz: Meral Okay Müzik: Ara Dinkjian |
Hoş Geldin (The Long Goodbye) Hiç ummazdım Oldu Sonbaharda Hediye gibi geldin Hoş geldin Safa geldin Son ihtimalim Bir sana kalmış halim Hoş geldin Seyirlik değil ömürlük olsun Dilerim bu defa bu son olsun Seyirlik değil ömürlük olsun Bir yastıkta nasip olsun Gel koynuma gel Oyunuma gel Akşam gözlü esmer Söz: Sezen Aksu Müzik: Ara Dinkjian |
Sarı Odalar Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Yalancı Dünya Hem okudum hem yazdım Bir düz oturdum bir azdım Anladım ki birazdım dünyada Bir duydum bir duymadım Kendi sesime uymadım Yani ateşle oynadım dünyada Bana ne bana ne U dönüş yaptım İmajımı yaktım Şak şak şak Ama ne ama ne Çok şahane bir çalım attım Şak şak şak Yalancı dünya Boğazıma kadar battım Yalancı dünya Ama ben de seni sattım Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Hayat Sana Teşekkür Ederim Oyuncak bebekleri sevmedim çok Evcilik oynamayı Alkışı sevdim Bıçak sırtlarında dolaşmayı Tehlikeli sularda seyredip pupa yelken Geçici emniyetlere ulaşmayı Kadınları erkekleri romanları Hele başkaldıranları Acılarım oldu herkes gibi elbet Herkese kısmet olmayan sevinçlerim Unutulmayı da göze aldım evet Hayat sana teşekkür ederim Söz-Müzik: Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım Söz/Müzik: Sezen Aksu |
Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanın da kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş Düzenleme: Kıvanch K. Nefesliler: GMG Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman E. Gitar ve Solo: NEV (Nevzat Doğansoy) İstanbul İstanbul Olalı Söz/Müzik: Sezen Aksu |
Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Akustik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grub |
Savaşma Seviş Benle Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu, Kıvanch K. Say bakalım yılları bir hesaba vur Hangi anı anında yaşadın Diyebilir misin ki tek doğru budur Bir düşün kaç kere ev bark döşedin Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Bana söz verme yemin verme Kelimeler aklın oyunudur İster kabul et ister etme Bu çarpıntı aşkın doğumudur Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle Düzenleme: Kıvanch K. Ud: Hüseyin Bitmez Elektro Keman: Özcan Şenyaylar Söz/Müzik: Şehrazat |
Oh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bize var mı yan bakan Delikanlılık öldü mü İmaj yeniledik sadece be babam Sen şu adaptasyonu gördün mü Dibe vuruyor her şey ta dibe Analizi sentezi var bir de Doğudan batıdan kop da gel Do it Do it Do it Just do it hade Oh oh suyundan da Oh oh şuyundan da Oh oh buyundan da Koy koy koy koy Söz-Müzik: Sezen Aksu Kahpe Kader |
A benim avanak arızalı arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet aradın buldun pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım Yalnız geldik yalnız gidiyoruz anladım Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya Kader kahpe kader Ağlarını ördün mü Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı öldün mü Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Bas: Levent Yüksel Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Klarnet: Gökhan Ketenci Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Arto Tunçboyacı |
Nihayet Söz/Müzik: Sezen Aksu Uyandım bembeyaz bir sabahtı Son yıllardaki en sert ayazdı Sıcacıktın taze kahve tadında Havalandı kalbim kuş kanadında Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim Uzandım, örttüm bağrını usulca Öptüm olgun erik gibi ağzını Yürekten bir dua kondurdum alnına Tadını çıkar dedim kalbime Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim Düzenleme: Kıvanch K. Çello Solo: Timur Atasever Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu Vialo Solo: Tarkan Topyanak Percussion: Cem Erman Klarnet: Göksun Çavdar Ud: Hüseyin Bitmez |
Seni İstiyorum Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Müzik: Onno Tunç Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Bir an geldi ki zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasretini okşayarak Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Keyboard&Programming: Kıvanch K. Bas: Eylem Pelit Davul: Mert Türkmen Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Arto Tunçboyacı |
Dansöz Dünya Söz/Müzik: Sezen Aksu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Darbuka, El Zili, Hollo: Ahmet Mısırlı Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu |
Tanrı İstemezse Söz: Ali Avaz Müzik: Mustafa Sayan Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Bas: Levent Yüksel Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu, Seyfi Şener Grubu Darbuka, Basdarbuka, Bendir: Ahmet Mısırlı Gitar, Ud: Erdinç Şenyaylar Tef, Hollo: Alpay Dinletir Percussion: Cem Erman |
Güngörmemişler Söz/Müzik: Sezen Aksu Tedavülden kalktı aşk Üç ihtilal üç kuşak Fiiliyattan geçtim Düşünmek bile yasak Girmeyelim bu konulara Bizden geçti şşşt susak Yedi onda dört, onda beş Önümüz deprem yan basak Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Kelimeler fistan giymiş Salınıyor ağır aksak Atı alan Üsküdar'ı geçmiş Saadet bizden uzak Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari Of Her birimize değdi fesat Dünya işleri kesat Yuvarlanıp gidiyoruz Halimiz eh işte vasat Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize denk geldi Bize denk geldi Bize denk geldi Maalesef! Düzenleme: Kıvanch K. Akustik Gitar: Ant Şimşek Klarnet: Göksun Çavdar Davul: Alpay Dinletir |
Şen Şarkı Söz/Müzik: Sezen Aksu Of oof, of oof Of oof, of oof Aşkım günaydın de yeni güne Yay gibi gerginsin çözül biraz Bitmez dünyanın derdi ertele Kurulmanın hiç bir faydası yok, relax Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Aşkım herşeyi yokuşa sürme Olursa olur olmazsa olmaz bu şans Herkesin durduğu yer dünyanın merkezi Empati sempati yani tolerans Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Elektrik Gitar: Ant Şimşek Akordion: Erdem Yörük |
Deli Gönlüm Söz: Ülkü Aker Müzik: Onno Tunç Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar neredeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Keyboard&Programming: Kıvanch K. Bas: Eylem Pelit Davul: Mert Türkmen Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Trombon: Aytuğ Yargıç Gitar: Erdem Sökmen |
Kıran Kırana Söz/Müzik: Sezen Aksu Unutma, unutma Sen yine sardunyalara su ver ben yokken Unutma, unutma Gazeteleri oku kahvaltı ederken Unutma, unutma Haberleri dinle her saat başı lütfen Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Unutma bahardır kışın sonu Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Elektrik Gitar: Ant Şimşek Akordion: Erdem Yörük |
Ablam Aşktan Öldü Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Son nefesini verdi mucize Sevgililer buluşamadı Hayat o'rda o kıyıda Masalın berisinde kaldı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Aşktan ölmenin bin yıllık tarihini Ablam yeniden ama yeniden yazdı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Akustik Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Ney: Eyüp Hamiş Ud, Cümbüş: Hüseyin Bitmez Çello: Timur Atasever Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu |
Dansöz Dünya (Kıvanch K. Version) Söz/Müzik: Sezen Aksu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Düzenleme: Kıvanch K. Elektro Keman: Özcan Şenyaylar Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Darbuka, El Zili, Hollo: Ahmet Mısırlı Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu |
Bahane Bahaneydi bu rüzgâr Güneş bal ve kehribar Bahaneydi bu buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum sırdaşım Aynaya baktım yüzünü unuttukça Gelmiş bulundum Kalmış bulundum Bu dağ burda durdukça Eskidendi, Çok Eskiden Hani erken inerdi karanlık Hani yağmur yağardı inceden Hani okuldan, işten dönerken Işıklar yanardı evlerde Mevsimler kimseyi dinlemezken Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Şimdi ay usul, yıldızlar eski Hatıralar gökyüzü gibi Gitmiyor üzerimizden Geçen geçti Geçen geçti Hadi geceyi söndür kalbim Şimdi uykusuzluk vakti Gençlik de geceler gibi eskidendi Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Hani çerçeveler boş Hani körkütük sarhoş gençliğimizden Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken Eskidendi, eskidendi, çok eskiden Hani herkes arkadaş Hani oyunlar sürerken Kimse bize ihanet etmemiş Biz kimseyi aldatmamışken Hani biz kimseye küsmemiş Hani hiç kimse ölmemişken Eskidendi, eskidendi |
Perişanım Şimdi Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu |
Pişman Olduğun Zaman Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |