![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
NİCK : SESENOUMA Adı : SERKAN Soyadı : SEVEN Doğum yeri : ANKARA Doğum tarihi : 1988 Mesleği : ÖĞRENCİ Tahsilin : DAHA LİSE BİTMEDİ... Burç: KOÇ Evlimisin / Bekarmı : BEKAR Bulunduğu Şehir : ANKARA Kişisel özelliğin : KOMİK,KARAKTERLİ,GÜVENİLİR... Kendini bir cümle ile tarif etsen : OKYANUSUN ORTASINDA KEŞFEDİLMEMİŞ BİR ADAYIM... Hobilerin : FUTBOL,PC,PS2,TV,BESİKTASFORUM,SİNEMA... Fobilerin : YOK Yaptığın sporlar : PROFESYONEL FUTBOL Fawori filmin : ŞUAN DA SINAV... Fawori değişlerin: BABA NAPTIN YAA? ![]() Fawori tv programların: BEYAZ,AVRUPA YAKASI,THE O.C. Ne tür muzık dinlersin: HER TÜRLÜ... Fawori grupların ve muzik: CEZA,50 CENT,DUMAN,SNOP DOG,SEZEN AKSU,EDİP AKBAYRAM,FERİDUN DÜZAĞAÇ,MFÖ... Fawori sporcun (genel) : 21 NUMARA FORMASIYLA PASCAL NOUMA!!! Avrupada favori takımın/futbolcun : MANCHESTER UNİTED CRİSTİANO RONALDO Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : DELGADO Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : SİYAH-BEYAZ/ÖLÜM-YAŞAM Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : NEWARİA,FERRO... Forumda kimlerle tanışmak istersin: NEWARİA,FERRO,DERYA DAPRİNCESS Forumu nerden duydunuz : KARTAL HABER'DEN Neden beşiktaşforum ? : FORZA'YLA BİRLİKTE BEŞİKTAŞIMIZI EN İYİ TEMSİL EDEN FORUM OLDUĞU İÇİN... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: ANAKRADA OLDUĞUM İÇİN ARADA SIRADA GELİYORUM GELDİĞİM ZMAN KAPALIDAYIM... Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku öyle doğdum... Boşluğu doldurun :Forumda ödüllü yarışamlar ve çekilişler olsa daha iyi olurdu Konu SESENOUMA tarafından (08-01-2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | NİCK : aragornata Adı : Atakan Soyadı : ***** Doğum yeri : Manisa Doğum tarihi : 07.06.1984 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Üniversite (inşallah bitecek ) Burç: İkizler Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Manisa Kişisel özelliğin : Konuşmaktansa dinlemeyi seven, sevdiklerimi beni sevdiklerinden daha çok sevmeye çalışan, Kendini bir cümle ile tarif etsen : Yardımsever Hobilerin : Futbol, Müzik, PC de oyun, Fobilerin : Karanlıkta yalnız kalmak Yaptığın sporlar : Futbol, Basket ve imkan olursa Yüzmek Fawori filmin : Yüzüklerin Efendisi, Baba, Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Avrupa Yakası, Beyaz Show, Güncel kaliteli haber programları, Ne tür muzık dinlersin: Soft Rock ( özelikle Pink Floyd), Blues, Jazz Fawori grupların ve muzik: Pink Floyd Fawori sporcun (genel) : Micheal Jordan, Avrupada favori takımın/futbolcun : Real Madrid / Raul Gonzalez Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Rico Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Toprak Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : Kartal Haber Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Tottenham maçına gelebildim yeni açıktaydım. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku ben Beşiktaşlı doğdum. Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| NİCK : imparator Adı : Mehmet Soyadı : Öztürk Doğum yeri : İnegöl Doğum tarihi : 10.11.1982 Mesleği : Ön Muhasebe Tahsilin : Lise Mezunu Burç: Akrep Evlimisin / Bekarmı : Evli Bulunduğu Şehir : Bursa / İNEGÖL Kişisel özelliğin : Duygusal Kendini bir cümle ile tarif etsen : Pascal Nouma Siyahi Beşiktaşlı Hobilerin : Futbol İzlemek ve Oynamak - Müzik Dinlemek Fobilerin : Ezikler ve onların Medyası Yaptığın sporlar : Futbol Fawori filmin : Matrix Fawori değişlerin: Ay İğrenç Bir Grup Yaaa.Pazardan Alışveriş Yaparken Görmüşler Fawori tv programların: Ihlamurlar Altında - Beyaz Show - Binbir Gece - Yağmurdan Sonra Ne tür muzık dinlersin: Pop ve Nostalji Fawori grupların ve muzik: İzel - Çelik - Ercan Fawori sporcun (genel) : Pascal Nouma Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona - Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ricardinho Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Admin ve Mod Arkadaşlarım Kartal 17 - Onurgülcemal Forumda kimlerle tanışmak istersin: Farketmez Bütün Gerçek Beşiktaşlılarla Tanışmak İsterim Forumu nerden duydunuz : Arkadaş Vasıtasıyla Neden beşiktaşforum ? : Çok Kaliteli Çok Süper Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Yok Gelemiyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... kanıma işlemiş Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu. ( yok herşey çok güzel böyle ) | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NİCK :ufuk_1903_bjk Adı : ufuk Soyadı : ***** Doğum yeri : istanbul Doğum tarihi : *** Mesleği : öğrenci Tahsilin : okuyoruzya iste Burç: ikizler Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : istanbul Kişisel özelliğin : tarih severim Kendini bir cümle ile tarif etsen : hayata pozitif bakan birisi Hobilerin : pc oyunu oynamak besiktasforumda takılmak ![]() Fobilerin : nothing Yaptığın sporlar : futbol Fawori filmin : ne olursa izlerim abi ![]() ![]() ![]() Fawori değişlerin: ** Fawori tv programların: beyaz show Ne tür muzık dinlersin: rap Fawori grupların ve muzik:**** Fawori sporcun (genel) : henry ,fabio aurelio ,avier zanetti ,sergio ramos Avrupada favori takımın/futbolcun :inter/adriano Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : mert nobre Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : SeViNmEk iÇiN sEvMeDiK Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :x_dream_boy_x Forumda kimlerle tanışmak istersin: ödül abi ![]() Forumu nerden duydunuz :abim burda(x_dream_boy_x) Neden beşiktaşforum ? : en iyi forum burası Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: simdilik hayır Boşluğu doldurun : besiktaslı olmamın bir tarifi olams Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu(forum eksiksiz) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | [quote=x_dream_boy_x;174982] NİCK :dogan_cordoba Adı :Doğan Soyadı :DURSUN Doğum yeri :Balıkesır/Bandırma Doğum tarihi :01.11.1985 Mesleği :Öğrenci Tahsilin :Universitede halen okumaktayımm... ![]() Burç:Akrep Evlimisin / Bekarmı :Bekarrr... Bulunduğu Şehir :Çanakkale/Biga Kişisel özelliğin :Çabuk sinirlenmek Kendini bir cümle ile tarif etsen :Bazen agresif,bazen duygusal ama Sonuna kadar KARAKARTALL... ![]() Hobilerin :Beşiktaş,Müzik,tv.... Fobilerin :Yalan ve Yılan... ![]() Yaptığın sporlar :Futbol oynuyorum(Kaleci ),futboldan zaman kalırsa basketbol... Fawori filmin :Kuzuların sessizliği Fawori değişlerin: Fawori tv programların:Beyaz Show, makina,yalancı yarim... Ne tür muzık dinlersin:Genelde hareketli utrde muzik dinlerimm...(Pop,rock) Fawori grupların ve muzik:Kargo,Duman...Pop ve rock dedim yaa... ![]() Fawori sporcun (genel) :Gheorge Hagi Avrupada favori takımın/futbolcun :Juventus/Alessandro Del Piero Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Ricardinho,Plase Gökhan Zan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Biz Seni Sevinmek İçin SEVMEDİK... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Onurgulcemal,tthott,....şimdilik aklıma gelenler bunlar... Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkeslennn ![]() Forumu nerden duydunuz :Kartalhaber.com dan Neden beşiktaşforum ? :Çünkü beşiktaslıyımm Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Gelemiorumm ama fb macına gelicemm...Yer bulabilirsem kapalıyaa... ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku taraftarına (yani kendime) bayılıorumm ![]() ![]() Boşluğu doldurun :Forumda daha farklı aktiviteler olsa mesela her hafta oylama sonucunda uyeler maça göturulse daha iyi olurdu... ![]() YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİMM... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NİCK :dilannnnn Adı :dilan Soyadı :kurt Doğum yeri :izmir Doğum tarihi :24.03.1992 Mesleği :öğrenci Tahsilin :lisedeyim şimdilik Burç:koç Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :izmir Kişisel özelliğin :sivridilliyim galiba. Kendini bir cümle ile tarif etsen :biraz ilginç biriyim ben ya. Hobilerin :....... Fobilerin :düşmekten korkuyorum,gökgürültüsü Yaptığın sporlar :profesyonel olarak yok,ama basketbol oynamayı severim Fawori filmin :harry potter,spider man,gol... Fawori değişlerin:huh Fawori tv programların:acemi cadı ![]() Ne tür muzık dinlersin:herşeyi dinlerim valla. Fawori grupların ve muzik:bissürü... Fawori sporcun (genel) :RONALDİNHO Avrupada favori takımın/futbolcun :barcelona fc. Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :nobre Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Sevinmek için Sevmedik. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :hepsi iyi işte. Forumda kimlerle tanışmak istersin:farketmez.hepsi beşiktaşlı. Forumu nerden duydunuz :google Neden beşiktaşforum ? :bilmem. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gelemiyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku içimden öyle geliyor. Boşluğu doldurun :Forum hep iyi ya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | NİCK :Besiktasim_1903 Adı : Özgür Soyadı : Kaya Doğum yeri : Düzce Doğum tarihi : 19.10.1987 Mesleği : Bilgisayar Teknisyenliği Tahsilin : Teknik Lise Elektronik Burç: Terazi Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Düzce Kişisel özelliğin : **** Kendini bir cümle ile tarif etsen : Bu Kadar Basit Degilim..! Hobilerin : Muzik Internet Bilgisayar Sinema Fobilerin : Deprem... Yaptığın sporlar : Futbol Yüzme Fawori filmin : Brave Heart - Truva Fawori değişlerin: **** Fawori tv programların: Siyasal Programlar Ne tür muzık dinlersin: Slow Fawori grupların ve muzik: **** Fawori sporcun (genel) : Ricardinho Ronaldinho Messi Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona - Messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ricardinho Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Kartal Gol Gol Gol Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Onur Berkhan Ferro Özgür Nuran Recep Mehtap Özlem Ödül Abi Meriç Bülent Abi Aytek Forumda kimlerle tanışmak istersin: iLhanMansizla Bi Muhabbet Edemedik Çok Açık Sözlü Bi Kardeşimiz ![]() ![]() Forumu nerden duydunuz : www.kartalhaber.com Reklam Banneri Neden beşiktaşforum ? : Daha İyisi Varmı Kardeşim Number One ![]() Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Yeni Açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku beşiktaşlı doğdum Boşluğu doldurun :Herşey Mükemmel
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... Konu Besiktasim_1903 tarafından (08-02-2007 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Adı :emrah Soyadı :akdogan Doğum yeri :elazığ Doğum tarihi :02-10-1981 Mesleği :bankacı Tahsilin :önlisans Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara Kişisel özelliğin :sabırlı Kendini bir cümle ile tarif etsen :gerçekleri görebilenim Hobilerin :bowling Fobilerin :kızlar ![]() Yaptığın sporlar :yok Fawori filmin :forest gump Fawori değişlerin:****** Fawori tv programların:avrupa yakası Ne tür muzık dinlersin:her türlü,ankara havası hariç Fawori grupların ve muzik:mattafix Fawori sporcun (genel) :metin tekin Avrupada favori takımın/futbolcun :valencia Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :gökhan zan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :armamızdaki ayyıldız bütün yıldızlara bedel... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :***** Forumda kimlerle tanışmak istersin:***** Forumu nerden duydunuz :you tube da gezerken gördüm Neden beşiktaşforum ? :seviyeli bir ortam Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:yeni açık ankaradan bazen gelirim. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku babamdan kalan en büyük mirasım. Boşluğu doldurun ******
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
NİCK : ikargi Adı : İbrahim Soyadı : Kargı Doğum yeri : İstanbul Doğum tarihi : 05 Şubat 1980 Mesleği : Network (Bilg Programcılığı) Tahsilin : Üniversite Burç: Kova Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : .... Kendini bir cümle ile tarif etsen : Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar Hobilerin : Beşiktaş, İnternet surf, pc oyunlar, yürüyüş Fobilerin : Pek fobim yok, kendini beğenmiş ezikler Yaptığın sporlar : Basketbol oynamayı severim uzun zamandır oynayamıyorum. Halısaha futbol fırsat buldukça Fawori filmin : Cesuryürek Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Avrupa Yakası Ne tür muzık dinlersin: Pek çok tür hemen hemen hertürden beğendiklerim vardır Fawori grupların ve muzik: Funda Arar, Fawori sporcun (genel) : Baki Mercimek Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona / Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ricardinho (eskilerden İlhan Mansız ) Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Bir gün herkes Beşiktaş'lı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :{ThE DieSeL...}} , 19BJK03 Forumda kimlerle tanışmak istersin: Ayrım yapmadım ama genelde aktif olan üyelerle daha çok Forumu nerden duydunuz : Sanırım kartalhaber Neden beşiktaşforum ? : Diğer forumlara girmedim, ilk girdiğim Besiktasforum oldu diğerlerine bakmaya ihtiyaç duymadım Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Eski açık, genelde yeni açık Boşluğu doldurun : Doğuştan Beşiktaşlıyım.. Boşluğu doldurun : Forumda daha fazla etkinlik olsa daha iyi olurdu. Maçlara daha kalabalık katılımla gidilse
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | NİCK : MeTaLliCaBeneR Adı : Bener Soyadı : Mulla Doğum yeri : Prizren(Kosova) Doğum tarihi : 1989 Mesleği : Ögrenci Tahsilin : Lise Burç: Basak Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Prizren Kişisel özelliğin : Optimist Kendini bir cümle ile tarif etsen : Alcak Gonulluyum ![]() Hobilerin : Futbol,Basketbol,Formula1,Rock(metal) Fobilerin : Yok Yaptığın sporlar : Amator olarak futbol Fawori filmin : The Mummy Returns,Troy Fawori değişlerin: Ne demis atalarimiz ![]() Fawori tv programların: Kime diyorum ben,Beyaz Show,Nba Studyo Ne tür muzık dinlersin: ROCK(METAL) Fawori grupların ve muzik: Metallica,Korn,Linkin Park, Soad,Sepultura,Green Day,Slipknot,Trivium,Cannibal Corpse,Chimaria,Mudwayne,Cilekes,Pentagram... Fawori sporcun (genel) : Carlos Arroyo,Wayne Rooney Avrupada favori takımın/futbolcun : Manchester United Wayne Rooney Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Anlatilmaz yasanir Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : ILHAN-MANSIZ,Bjk4ever,Ferro1903,Aytek54,Gulcemal Forumda kimlerle tanışmak istersin: Tanismak istedigim neredeyse tum forum uyeleriyle tanistim beni tanimak isteyenlerle tanismak isterim bundan sonra Forumu nerden duydunuz : KARTAL HABER'DEN Neden beşiktaşforum ? : Cunku taraftar gruplarina bagli degil... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Malesef gelemiyorum ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaş sen bizim herseyimzsin Boşluğu doldurun :Birgun herkez Rapper olacak kalan 364 gun Rocker ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |