![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NİCK :wnkedsi Adı :Eylem Soyadı :Ulusoy Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :01.05.88 Mesleği :malesef öğrenci ![]() Tahsilin :okumaya devam Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara(kütahya da okuyorum) Kişisel özelliğin :dostluğa önem veren,arkadaş canlısı,sevecen,inatçı,deli,bazen gıcık ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen :çılgın!!! Hobilerin :müzik,dans,spor vs.vs. Fobilerin :... Yaptığın sporlar :önceden voleybol şuanda yok Fawori filmin :The Holiday Fawori değişlerin:o kadar çok ki sığmaz ![]() Fawori tv programların:Hatırla Sevgili Ne tür muzık dinlersin:her türlü ama özellikle THM Fawori grupların ve muzik:... Fawori sporcun (genel) :... Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :BOBO Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :... Forumda kimlerle tanışmak istersin:İstediklarimle tanıştım ama daha çok beşiktaşlıyla tanışmak daha iyi olur tabi. Forumu nerden duydunuz :nette dolanırken buldum ![]() Neden beşiktaşforum ? :Kaliteki olduğunu düşünüyorum(her açıdan) Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Sürekli değil.Geldiğimde kapalıda izliyorum. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku BAŞKA TAKIM YOK!!! Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | NİCK : PUSUCUKURT Adı : MUSTAFA Soyadı : KURT Doğum yeri : SAMSUN Doğum tarihi : 14 AĞUSTOS 1985 Mesleği : İNŞAAT MHUENDİSİ Tahsilin : ÜNİVERSİTE Burç: ASLAN Evlimisin / Bekarmı : BEKAR Bulunduğu Şehir : SAMSUN ANKARA İSTANBUL Kişisel özelliğin : ANLATAMAM Kendini bir cümle ile tarif etsen : RAHAT Hobilerin : FUTBUL YÜZME Fobilerin : YOK Yaptığın sporlar : FUTBOL YUZME TEAKVANDA PROFOSYONEL Fawori filmin : TRUVA Fawori değişlerin: YOK Fawori tv programların: YOK Ne tür muzık dinlersin: RAP Fawori grupların ve muzik: YOK Fawori sporcun (genel) : MİKA HAKİNEN Avrupada favori takımın/futbolcun : FİORENTİNA/ D'ALESSANDRO Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İBRAHİM TORAMAN Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : LADY------HANDAN Forumda kimlerle tanışmak istersin: İSTEİDĞMİLE TNAIŞIYORUM ZATEN Forumu nerden duydunuz : HİÇBİYERDEN Neden beşiktaşforum ? : BİRİ ÖZLEDİK SENİ DEYİ PDURUYODU ONU BULMAK İÇNİ KİMSE O Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: GELİRİM MARATONA Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... BEŞİKTAŞ HERŞEYİM Boşluğu doldurun :Forumda UYELE RİÇNİ ALBUM .olsa daha iyi olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NİCK : Ramesoon Adı : Ramazan Soyadı : Odabaş Doğum yeri : İzmit Doğum tarihi : 17.06.1984 Mesleği : Endüstriyel Tasarım,Müzisyen,Teknik ressam Tahsilin : Ön lisans Burç: İkizler Evlimisin / Bekarmı : Evli Bulunduğu Şehir : Kocaeli Kişisel özelliğin : Esprili,sıcakkanlı,neşeli Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin :Beşiktaş,Müzik,Gitar,Piano,Futbol Fobilerin : Yaptığın sporlar : Futbol,Basketbol,Tenis Fawori filmin : Deja-vu , Resident Evil Serisi,Doomsday,Şeytanın Avukatı ,Stigmata,Mystic River, Recep İvedik ![]() Fawori değişlerin :Bilgi bir ışık gibidir,Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. Fawori tv programların :Yarışma prog..Chuck,Heroes,Canım Ailem,South Park.. Ne tür muzık dinlersin : Metalcore,Death Metal Fawori grupların ve muzik: Killswitch Engage , All That Remains, Lamb Of God , Chimaira , As I lay Dying , Sevendust.. Fawori sporcun (genel) : Del Piero,Messi,Gerard,De Rossi Avrupada favori takımın/futbolcun : Juve/Del Piero Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ernst,Nobre,Rüştü,Bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan BEŞİKTAŞ ulan.. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Karetta2002,Kartalım,Semra,Alpler,Neorock,Veys,Emre,Akdora ,İbodaca,Shawnodese,Mazlum.. Forumda kimlerle tanışmak istersin: Bi çok arkadaşımla tanıştım.. Forumu nerden duydunuz : Nette Dolanırken,Facebookta Neden beşiktaşforum ? : Beşiktaş Burada Konuşulur.. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Uzun zamandır hayır Özellikle evlendikten sonra hiç gelemedim.. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Beşiktaşlı doğdum.. Konu RamesooN tarafından (19-02-2009 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | NİCK :AyTeK54 Adı :Aytekin Soyadı :--- Doğum yeri :Adapazarı !!! Doğum tarihi :--- Mesleği :Örenci Tahsilin :Daha Okuoz Burç:Koç Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :Adapazarı !!! Kişisel özelliğin :Kıskanç,inatçı Kendini bir cümle ile tarif etsen :--- Hobilerin :Basketbol,Müzik,sinema Fobilerin :--- Yaptığın sporlar :Basketbol Fawori filmin :Testere Fawori değişlerin:Baba nbr yaa Fawori tv programların:Beyaz show ,biri bana anlatsın Ne tür muzık dinlersin:Kulağıma hoş gelen herşeyi Fawori grupların ve muzik:Linkin park,Sebnem ferah,anastacia,placebo,eminem,evanescence Avrupada favori takımın/futbolcun :Barcelona,Gattuso Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :PASCAL NOUMA!!! Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :The Diesel,gülcemal,SüRGüN Forumda kimlerle tanışmak istersin:Sürgün,Ferro1903,asgroth,gülcemal Forumu nerden duydunuz :Kartalhaber Neden beşiktaşforum ? :geniş bi forum hertelden var Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Arada bi kapalı alt Boşluğu doldurun :Siyahın Asaleti Beyazın Saflığı Boşluğu doldurun :---
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu AyTeK54 tarafından (05-12-2006 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | NİCK ![]() Adı :Ayhan Soyadı :Özcan Doğum yeri :Almanya/berlin Doğum tarihi :15.09.1989 Mesleği :ögrenci Tahsilin ![]() Burç:basak Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :berlin Kişisel özelliğin :gururlu,gülen,gülderen,yani iyi bir kisiyim herkez begenir beni ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen :bir cümle ile anlatilacak kisi degilim ![]() Hobilerin :futbol oynamak ,arkadaslarla gezmek, Fobilerin :köpek,fare Yaptığın sporlar :futbol oyniyorum Fawori filmin :kesinlikle kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi irak Fawori değişlerin: Fawori tv programların:beyaz show,avrupa yakasi Ne tür muzık dinlersin:hangi musik hosuma giderse onu dinlerim Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun (genel) :muhamet ali,henry,ronaldo Avrupada favori takımın/futbolcun :manchester united henry ,ronaldo ve tabiki pancu Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :bobo Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :herkezinkini begeniyorum Forumda kimlerle tanışmak istersin:hepsiyle tanismak isterim.. Forumu nerden duydunuz :bjkhaber Neden beşiktaşforum ? :cünkü ben bir bir besiktasli olarak iyi bir forum ariyordum ve bundan daha iyisini bulamadim Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef almanyada oturuyom onun icin gidemiyom Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..bu takima asigim bu renklere bu taraftara besiktasin herseyini seviyom........ Boşluğu doldurun :simdilik gayet iyi bir forum
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | NİCK :gulcebalcioglu Adı :gülçe Soyadı :balcıoğlu Doğum yeri :samsun Doğum tarihi :27.08.88 Mesleği :öğrenciiii Tahsilin :şimdilik lise Burç:başak Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :samsun Kişisel özelliğin :dürüst,sakin bi insanım,yalandan ve emrivakilerden nefret ederm.. Kendini bir cümle ile tarif etsen :beşiktaşlıyız işte o kadar!!! Hobilerin :beşiktaşım Fobilerin :börtü,böcek,azize,v.b. Yaptığın sporlar : Fawori filmin :testere serisi Fawori değişlerin: Fawori tv programların:karakartal forum,beyaz show,avrupa yakası.. Ne tür muzık dinlersin:her türlü kafama göre Fawori grupların ve muzik:mor ve ötesi,şebnem ferah,kenan doğulu,demet akalın..her türlüsü kısaca.. ![]() Fawori sporcun (genel) :ronaldinho ![]() ![]() Avrupada favori takımın/futbolcun :barcelona-ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ibrahim toraman,kleberson,delgado,ricardinho... Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :herkese nasip olmaz beşiktaşlılık Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz :kendim buldum ![]() Neden beşiktaşforum ? :en iyisi ooo... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:şimdilik sadece tayfurun jübilesine gidebildim,çarşının arasında izledm maçı ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku doğru olanı bu!!! Boşluğu doldurun :Forumda her şey olması gerektiği gibi,emeği geçen herkese teşekkürler ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() Konu gulcebalcioglu tarafından (11-12-2006 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK : Disi_Kartal_Asu Adı : Asuman Soyadı : Dogar Doğum yeri : Belcika Doğum tarihi : 20/05/1989 Mesleği : ogrenci Tahsilin : OKUYORUZZZ Burç: Boga Evlimisin / Bekarmı : BEKAR Bulunduğu Şehir : belcika Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen : Gicik ![]() Hobilerin : besiktas,sinema, dans, muzik,... Fobilerin : yilan, böcek Yaptığın sporlar : dans Fawori filmin : Troy, Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Avrupa Yakasi, Makina, Beyaz,... Ne tür muzık dinlersin: Günüme bagli Fawori grupların ve muzik: Grup 84, Tual Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Burak Yilmaz Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Allah Af eder CARSI Affetmez Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : Rast Gele Buldum Neden beşiktaşforum ? : Her tür Bilgi var Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Hayir Malesef Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku BABAMDAN KALAN TEK MIRAS Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | NİCK : Nehir Adı : Nehir Soyadı : Birben Doğum yeri : Ankara Doğum tarihi : 1977 Mesleği : Bilgisayar İşletmeni Tahsilin : Lise Mezun Burç: Boğa Evlimisin / Bekarmı : Evli Bulunduğu Şehir : Ankara Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen :Bir cümleye sığmamki ![]() Hobilerin : Çalışmak, Kitap Okumak, damak.net ile ugraşmak, Örgü Örmek, Yemek yapmak, Şarkı Söylemek, Ütü yapmak, Bulaşık yıkamak :P Fobilerin : Yılannnn Yaptığın sporlar : Yürüyüş, Aerobik, Yoga Fawori filmin : Sağır Oda Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Avrupa Yakası Ne tür muzık dinlersin: Arabesk hariç hepsini dinlerim Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Pascal Nouma Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : hepsi birbirinden güzel seçemiyorumki ![]() Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : hemen hemen tüm üyelerin yorumlarını beğeniyorum. Forumda kimlerle tanışmak istersin: herkezi tanımak isterdim Forumu nerden duydunuz : isim annesi sayılırım ![]() Neden beşiktaşforum ? çünkü beşiktaşlıyım seviyeli bir forum Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune : ne yazıkki gelemiyorum Boşluğu doldurun : Beşiktaşlıyım çunku ben farklıyım ![]() Boşluğu doldurun : Forumda (herşey var daha ne olsun)............olsa daha iyi olurdu Konu odin tarafından (26-12-2006 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİCK : idealkoca ![]() Adı : Emre Soyadı : - Doğum yeri : istanbul üsküdar Doğum tarihi : 2 ağustos Mesleği : Denizci Tahsilin : Üniversite (gsü) Burç: Aslan Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Top cambazıydım eskiden, Beşiktaşta da 2 sene oynadım Kendini bir cümle ile tarif etsen : Sığdıramam, hem saçma olur zaten. Hobilerin : maça gitmek , boğaz patlayana kadar bağırmak, counter - strike , müzik Fobilerin : Yok Allaha şükür Yaptığın sporlar : Futbol, hentbol, voleybol ve yüzme (hepsi eskidendi o da var.) Fawori filmin : Troy, butterfly effect, enemy at the gates Fawori değişlerin: Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir Fawori tv programların: - Ne tür muzık dinlersin: Rock Fawori grupların ve muzik: - Fawori sporcun (genel) : Henry Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona , Arsenal- Henry Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Ricardinho, eskilerden giunti ilhan pascal ferdinand carew Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Hepsi iyidir, çünkü dünyanın en iyi taraftarıyız Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : sen ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin: herkese kapımız açık Forumu nerden duydunuz : çok eskiden beri buralardayım hatırlamıyorum Neden beşiktaşforum ? : hayatta beşiktaş Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: yeni açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... aslında açıklayamam, çünkü bilmiyorum.. biliyorumda anlatamam o kapasite bende yok. Böyleyim işte.. Beşiktaşlıyım Boşluğu doldurun :Forumda eski dostlarda olsa idi daha iyi olurdu
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİCK :Tracymcgrady87 Adı :Eren Soyadı :Özbaki Doğum yeri :Ankara/Altindag Doğum tarihi :29/09/87 Mesleği :ögrenci Tahsilin :üniversitede okuyorum Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :Ankara Kişisel özelliğin :hayati umursamaz derler.olabildigince saygiliyim Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin :gece nba maci izlemek,yemek yemek Fobilerin : Yaptığın sporlar :basketbol Fawori filmin :truwa ve Titanik Fawori tv programların:yabanci damat ve makina Ne tür muzık dinlersin:rock Fawori grupların ve muzik ![]() Fawori sporcun (genel) :Pascal nouma T-mac Duncan Avrupada favori takımın/futbolcun :Barcelona-Kaka Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Rico pasa Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :S0YAH-BEYAZ OLUM-YASAM Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz :hatirlamiyorum Neden beşiktaşforum ? :cok iyi vakit gecio Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:inonuye 3 kere geldim onlarda yeni açiga Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku tum ailem besiktasli Boşluğu doldurun :Forumda hersey guzel | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |