![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Guest
|
Sezon başından beri önemli hatalar yapan defans hattı, Trabzon karşısında da tel tel döküldü. Bu nasıl defans? Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Trabzonspor'a boyun eğerken, Ali Güneş, Gökhan Zan, Koray ve Baki'den oluşan savunma hattı yenilgide önemli rol oynadı. Beşiktaş defansı maç boyunca çok önemli açıklar verdi ve böylece Trabzonspor forveti sayısız gol pozisyonuna girdi. Tarihi fark kaçtı Trabzonspor yakaladığı gol pozisyonlarını Gökdeniz, Marcelinho, Musa ile defalarca girdiği mutlak gol pozisyonlarının sadece üçünü değerlendirebildi. Beşiktaş tarihi bir yenilgiden kurtulurken siyah-beyazlı taraftarlar "Tigana bu sıkıntıyı bir an önce gidermeli" dediler. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak http://www.fotomac.com.tr/bes113.html | ||
![]() | #3 | ||
Guest
| Ali Güneşi ve Bakiyi görünce şok oldum...neden Ali Tandoğan oynamadı..ya bu gün sahaya çıkan 11 tamamen saçmalıktır... yenilginin faturası futbolcuların değil tigananındır...hangi akılla o 11 i çıkardı bilmiyorum...bizim gurda kurduğumuz 11 TS yi kesin yenerdi.. | ||
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle katılıyorum. Olayın sebebi Tigana'nın Trabzonu küçümsemesinden kaynaklandı. Mösyö Tigana karşısındaki takımı deneme tahtası olarak kullanmaya kalkınca altında kaldı. Başka söze gerek yok. Kimse futbolculara bağlamasın yenilgiyi. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Sorun Defansta değil Ortasahada...Görmediniz mi yediğimiz golleri Gökdenizin yaptığı ortalarda Gökhan Gökdenizin önünü kapatmaya gitti ..Bu ne anlama geliyor bizim sol taraf yol geçen hanı bunun suöu defans değil orta sahanın solu Yani rico tarafı asıl suç ricoyu sol da oynatmakta..Eğer Ricoyu oynatacaksak kesin tek forvete dönüp sola Deli yi geri koymalıyız.Antalya maçı bize ders olmadı umarım T.S ma.ı CSKA maçı için ders olur | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sorun tigana ve baki de gökdeniz bakiyi deli etti sagdan atıyo soldan geçiyo,dripling yapıp tek başına ilerliyo bakiye kale sahasında el sallıyo .baki artık hamile kalacaktı bacak arası yemekten bunları görüp hemen çıkarması lazımdı bakiyi hep söylüyorum baki futbolcu degil beşiktaş gibi bir kulüpte oynayacak kalitede degil ben bunu bilir bunu söylerim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |