![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #342 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fenerbahçe`nin milli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş ile görüştüğü yönündeki transfer haberlerine tepki gösterdi. Volkan, bir gazetede kendisinin ağzından "Beşiktaş beni sıkıştırıyor" başlığıyla verilen habere tepki göstererek, böyle bir açıklama yapmadığını, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sezon devam ederken böyle transfer haberlerinin her iki camia için de iyi olmadığını vurgulayan Volkan, şöyle konuştu: "Sezon devam ederken transfer haberlerinin çıkması hem Beşiktaş için hem de Fenerbahçe taraftarı ve takımı için ahlaki anlamda yaralayıcıdır. Benimle ilgili hayali açıklamalara yer verilmiş. Bunun tam adı ahlaksızlık. Sezon sonu görüşülmesi gereken konuları böylesine kritik maçlar öncesi yalan haber üreterek yayınlamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Gerekli hukuki girişimleri bayramdan sonra başlatacağım." | ||
![]() |
![]() | #344 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
begeniyorsun begenmiyorsun umrumda degil. ama bazi arkadaslarimiz medya'ya uyup yine herkesi gonderiyor ( rico'yu bilene gonderenler var ). Bu ne bicim besiktas forumu ayni fenerliler gibi. ![]() | |||
![]() |
![]() | #345 | |||
![]() | |||
![]() |
![]() | #346 | ||
Guest
| ferruh gelde anlat abi..insanlarda saygı kalmamış...bende o zaman şöyle diyim..insanların fikirlerine saygı duymayan diğer bir deyimle SAYGISIZ insanlar BJK'Lİ DEĞİL FENERLİDİR.... | ||
![]() | #347 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
1)Higuita bu dünyanın gördüğü göreceği en iyi kalecidir,onun için bu kıyası yapmıyorum bile 2)Kahn dünyada en sevdiğim kalecilerden biriydi,o yüzden didanın ne kadar winner veya oturaklı olmasına rağmen kahn derim.^ 3)Campos mexika ve güney amerikanın efsanesi ,sen gel van dersar ondan daha iyi de,yok artık ya,biraz tutarlı yorumlar yapda cevap vereeyim,beni her mesajında güldürmeyi bahsediyorsun.Vandersar tabiki iyi kaleci ama sen gel campos dan iyi de,yok artık.. ee noldu şimdi bana göre güney amerika kalecileri daha iyi çıktı,nolcak şimdi yeni tercihler,yeni şıklar mı koyacaksın ortaya??
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #348 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #349 | |||
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |