![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Higuita nerede dunyanin en iyi kalecisi? Oyle show numaralari yaparak iyi kaleci mi olunuyor? Allah askina biraz dusunun ya.....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #352 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | du bi düşünim bakim...Bak yazmadan önce düşünmeyi unutmuşum,görüyomusun sen,şimdi tekrar kararımı verdim en iyisi o...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Runje'nin istikrarsız performansının ardından ismi Beşiktaş'ın gündemine giren Sakaryaspor'un başarılı kalecisi Martinez için yeşil - siyahlı kulüpten açıklama geldi. Başkan Vekili Rıdvan Duran, Kolombiyalı kaleci için Beşiktaş'tan teklif almadıklarını söyledi. Duran, "Sadece menajerler aracılığı ile bu transfer gündeme taşındı. Biz Martinez'i bu sene kesinlikle satmayacağız. Çünkü ona çok ihtiyacımız var" dedi
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #355 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende tanımıyorum ama devre arası sakaryasporun kalecısı martınezı alsalar daha ıyı olur hemde colombıya kalesını koruyo hemde basarılı en azından runjeden ıyı | ||
![]() |
![]() | #358 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence runjenın yerıne bı kalecı alınsa daha ıyı olur dogru bı karar alman kalecıde ıyı ama sakaryalı martınezde cok ıyı | ||
![]() |
![]() | #359 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben runjeyi beyenmiyorsan , sahte taraftar degilimdir, ayrica sana düsmez bize sahte taraftar demek, sen kim oluyorsun...avrupada yasiyorum ama her yil formamida aliyorum, derbi icin bile gelmisimdir istanbulla, sen önce benim gibi taraftar olda göreyim....carsi adem dursunu gönderdi, sebayi gönderdi, onlar taraftar degilmi?? hic olurmu , senin dedigin yüzde yüz yanlis...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() |
![]() | #360 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takım sonuncu sıradaki erciyesspor'dan 4 gol fazla atmış siz hala kaleci diyosunuz. Bu takımın forvetlerine orta saha ve kanatlardan top gelmiyor takım gol atamıyor 14 gol atmışız.. Bu takımın kaleciden önce bu sorunları var, sakatlık sorunu var.. Lütfen bunlarıda dikkate alalım... Tabi kalede sorun var illaki buda bir gerçek...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |