![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() | basarsın parayı alırsın bobo gıbı adama 2mılyon verıyosan bu parayı haylı haylı verırsın | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir kişi de çıkıp kalecimiz iyi olacak, şu anda bozuk olan orta saha ve savunma anlayışının da kalecimizin kötü görünmesinde etkisi var, ancak bu hatlar düzelince gerçek yargımızı yapabiliriz diyemez mi?.. artık kötü oynayan takım içerisinden bir günah keçisi çıkarma dönemi sona ermeli, kalecimize güvenmek zorundayız... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bırakın ne kaleci arıoruz runje daha ii olucak bakın yapmaın biras destek olursak cok ii olucak inanalım ona yeterki daha takımın buyuklugunu öğrenemedi biras daha zaman verirsek yararımıza olur.Bari ilk yarının sonuna kadar destek olalım simdi böle seylerin cıkmasının bi manası yok cunku hadi dielim runjeyi simdi gönderdik eee transfer yapamıcaz ocaga kadar kaleyi murata mı bırakıcaz daha fazla kanser olucaz en iyi yolu ocaga kadar sabretmek ozmana kadar zaten hersey belli olur yine böle dewam ederse zaten barınamaz ama arkdaslar özellikle ıslıklamayalım stadda uefa macında biz kapalıdaydık ıslıklar duyulmasın die runje die butun kapalı baırdık ama yinede bazı tribunler ısrarla ıslıklamaya devam etti yapmayalım takıma zarar wermeyelim ocaga kadar sabır sadece cunku buna gercekten cok ihtiyac war baktık olmuyo zaten yonetimde tiganada dayanamaz baskıya oda alır yolunu....
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Runje :yediği gol...9 martinez :yediği gol...11 sakarya alttan üçüncü beşiktaş üstten üçüncü Yaa 2 tane cepheden gelen top kurtardı diye süper kaleci oldu , ramazan kurşunlunun bundan ne eksiği var (aralarıdaki tek fark biri sünnetli diğeri sünnetsiz)
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Aralarındaki 1 farkıda ben sölim.... erciyes maçında runjenin yediği golü hemen hemen hiçbi kaleci yemez ama dünkü sakarya maçında martinezin maçta kurtardığı topları deil runje çok nadir kaleci kurtarırda BANA GÖRE..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #10 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komik bi yorum gibi geldi bana,biri sakarya biri beşiktaş,tabiki martinez daha fazla gol yiyecek,hatta neredeyse buna rağmen aynı sayıda gol yemişler bu daha düşündürücü,kalede martinez var diye sakarya şampiyonluğa oynamayacak heralde,ya da sen bu şekilde değerlendiremezsin olayı,ben stadda izledim maçı,cordobanın aynısı neredeyse,degajları bile çok benziyor,ama reflexleri daha iyi,benim analizim bu oldu,bence gelirse çok faydalı olur | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |