![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Biraz eskiye gidersek rahmetli GAFFAR OKKAN'IN Diyarbakır halkı ve şehri için yaptıklarını ve nasıl Hakkın Rahmetine kavuştuğunu geçmişi bilenler hatırlar onun Diyarbakırspor 1.lige çıkması için verdiği insanüstü çabaları hepimiz gıpda ile seyrediyorduk fakat onun mücadele ettiği şehir ve taraftar bu insanlar olamaz araya fazlasıyla provakatörlerin girdiği muhakkak olan o ortamda Gaffar Okkan'ın kemiklerini sızlatacak en büyük hakaret tabiki İSTİKLAL MARŞIMIZIN ıslıklanması olayıdır bu hareketi bir yana koyup birde Bursa seyircisinin ilk maçta takındığı tavrıda eleştirirken Bursa'ya sinir olduğumuz için ön yargı ile yaklaşmayalım forumdaki herkez bilirki stad ve maç ortamlarında büyüyen bir kuşağın içinden geldiğimiz için bazı şeyleri tv kameraları atlar stad içinde,dışında Bursa'da tam anlamıyla ne olmuş tek taraflı bakmamak lazım şayet hakikaten Diyarbakır'a durup dururken bir tavır takındılarsa onu bilemem.Ayrıca aynı taşkınlıkları geçen sezonlarda ve bu sezon'un başında FB maçı öncesi stad dışında yaptılar resmen korsan gösteriye dönüşen olaylar oldu hadi Bursa kaşındı diyelim peki ortada birşey yokken niye FB'yede aynı tavrı takınıyorlar veya diğer kulüplere sorun burada.Kısacası Diyarbakır'da maçları fırsat bilip gövde gösterisi yapmak için sürekli hazırolda bekleyen PKK'NIN şehir kadrosu mevcut o yüzden bu tür olayları Diyarbakırspor'a değil militanlara bağlamak gerek.Biraz ağır oldu ama oraları azda olsa görmüşlüğüm olduğumdan söylemek zorunda kaldım. Gelelim Diyarbakırspor kulübü başkanın sitemine diyorki derbi maçlarındada bu tür olaylar yaşandı maç niye iptal edilmedide Diyarbakır'da edildi.Şunu atlıyor sayın başkan ben hiç bir derbide yan hakemin kafasına bu büyüklükde bir taş atıldığını görmedim bir avuç büyüklüğündeki o taşı siz kafanıza yeseniz acaba ne hissederdiniz?Ayrıca o büyüklükdeki taşları stada bir gün önceden organize şekilde stad içine sokulduğu aşikar.Ama başkan'ın demek istediğ bence şu maçlardı en sonki FB-GS maçındaki olaylar sonrası Bünyamin Gezer'in maçı niye iptal edemediğini anlattığı cümlelerdi,mesela GS-FB maçında nasıl dün içeri taşlar sokulmuşsa o zamanda tonlarca pet şişe su içeri sokulmuş maç 90 dakika GS seyircisinin pet şişe yağmuru içinde oynandı fakat maçı hakem iptal edemedi buna benzer emsaller geçmişte çok yaşandığı için Diyarbakı başkanı bunu anlatmaya çalıştı fakat ortamlar aynı değil bence ama düz mantıkla tabiki o maçlarıda emsal teşkil etmesi için tatil edilmeleri gerekirdi Diyarbakı'da doğal olarak tereddütsüz maçı iptal edebilen bir Hakem aynı şekilde bir Derbi maçınıda iptal edicek yüreği ortaya koymalılarki bundan sonrasında bilelimki hakemler gerçekten yürekliler. Toparlarsak dünkü olaylar beni şaşırtmadı çünkü ilk kez yaşanmadı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen de d.bakırlı ol. D.bakırda yaşa. Pkkyı her an lanetle. Ama medya her seferinde tüm d.bakırlıları bir tutarak milleti kışkırtsın. D.bakıra ait tek bir iyi haber yayınlanmasın. Üstelik Bursa gibi çirkef insanlar siyaseti futbola yansıtıp, 'pkk dışarı' desin. Sonra da d.bakır halkı hiçbir şey olmamış gibi sussun öyle mi ?! Eğer senin bu denli üstün bir sabrın var ise o zaman alkışlarım seni ! Ne diyorum ben. İstiklal marşını ıslıklayan, sahaya taş atan 20, 30 provakasyondan başka kimse de-ğil-di. Eğer d.bakır taraftarının hepsinin bu yönde bir saygısızca düşünceleri olmuş olsaydı : ''Bize bir özür borcunuz var'' , ''Göz,renk farklı olsa da gözyaşları birdir'' , ''Türk-kürt kardeştir.Bunu inkar eden kalleştir'' gibi pankartlar asılmazdı ! Benim üzüldüğüm tek şey : Onların yaptıkları yanlarına kar kalırken , bundan zararlı çıkan tek takım d.bakırspor oldu. Neden Bursada yaşanılan olaydan sonra adamlara ceza verilmedi de, D.bakırspor-Fb maçında D.bakıra hem para hem saha kapatma cezaları verildi ?! Ve şimdi de eminim yine ceza alan taraf d.bakırspor olacaktır. Birileri aklına koymuşsa 'DİYARBAKIRI' ligde tutmamaya, bunu öyle ya da böyle gerçekleştirecekler.Bunu görmemek için kör olmak lazım. Bazı arkadaşlardan ricam ; neyin ne olduğunu bilmeden, yorum yapmasınlar.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (07-03-2010 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Teşekkürler | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | istiklal marşı mızın ıslıklandığını görmedim veya duymadım sadece istiklal marşı okunacağı sırada bursa lı oyunculara ve burda b.şehir belediye başkanına ıslıklandığını gördüm. yaşanan bu olaylar hiç hoş değil ama bu olayların fitilini de ateşleyen ilk maçtaki bursa taraftarıdır. ceza gelecekse veya büyük bir yaptırım olacaksa hem diyarbakır hemde bursa çok ciddi ceza almalıdır. bence her ikiside ligden düşürülsün!!!!!! artı maçın tatil edilmeside çok yanlış neden diye soracak olursanız bundan daha birkaç yıl önce her iki eziklerin derbisinde ali sami yen stadında bunun kat kat fazlası yaşanmasına rağmen maç oynandı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boyle serefsizlik gormedim ben yok bole bisi ya.... görüntüleri ziledim bursa tv den... resmen savaş çıkmış takım hava alanına giderken! uğur dündar bu kezde diyarbakır forması giyse ya!.... yalakalıktan bol bişi yok!... ne kadar pkk'lı varsa!!! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı arkadasların okuma yazması da yok..o da güzel.. ![]()
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Kendi Düşüncem'dir ; Öncelikle Tabiki Yaşanan'ları Tasvip Etmiyorum. Ama Şöyle Birşey var ki ; Sen Kalkıp " PKK Dışarı " Diye Tezahürat Yaparsan Arkadaşım , Başına Gelecekleri Önceden Tahmin Edeceksin. Sen Gülüp Oynarsan , Onlar Sana Öfke Saçar. Eğer Olayı Tek Taraflı Düşünürsen Böyle Olur. Oradaki Insan , Insan Değil mi ? Bana Göre Bursa'lı Taraftar ( pkk dışarı Tezahürat'ı yapan ) Insanlardan , Daha INSAN. Hakem M.Kamil Abitoğlu 'nu Takdir Ediyorum. Adam'da Maçta Bunların Olacağını biliyordu. ve Açıklaması Aynen şu Şekilde ; " Bu Maç'a Atandığımı Duyduğumda Hiç Korkum Olmadı. " ve Maç Sonu Açıklaması ; " Eğer Benim Hakem'im Bayrağını yere Düşürdüğünde Ben O Maçı Devam Ettirseydim , Namusuma İhanet Etmiş Olurdum. Benim Hakemimin Bayrağı , Namus'dur " Tabi Yaşanmasını Kimse İstemez , Ama Bursa'lı Taraftar ( pkk dışarı Tezahürat'ı yapan ) Kaşındı Be Kardeşim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim anlamadığım diyarbakır ligin ilk yarısındaki bursa maçında madur durumdaydı ve o kadar söylendiler kaos ortamı yarattılar sonra kendi yaptıklarına bir de bakın.ne alaka yani madem o kadar bursayı kötülüyorsun o zaman sende sus takımını destekle ki onlar gibi olmadığını göster onlar utansın yani ama illa da böyle taşkınlık yapıcam diyorsan o zaman her denilene katlanmak zorundasın.Ayrıca protestoları da öyle böyle değil görende sanır ki savaş çıkmış sanki.Takımın gittiği araca taş atmalar falan o bursalı futbolcuların ne suçu var acaba futbolcular mı ilk maçta pkk dışarı dedi.Hiç suçsuz yere insanlara neler yaptılar çok ayıp yani ben bursasporu pek sevmem açıkcası tarafarı çirkef olduğu için ama ordaki futbolcuların da bir suçu yok yani bence eğer böyle olacaksa ya diyarbakır ligden düşer yada diyarbakırdaki maçlar başka yerde oyananır sonuçta futbolcuların can güvenliği yok.... | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
D.bakır taraftarının istediği tek şey ki bunu pankartla gösterdiler. (bize bir özür borcunuz var) bursada yaşanılanlardan sonra futbolculardan , yönetimden birilerinin çıkıp taraftar adına özür dilemesiydi. Ama malesef yaşanmadı bu. Eğer o özür dilenseydi bugün bunlar ya-şan-ma-ya-cak-tı.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (08-03-2010 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |