![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İrfan abi yazınız mükemmeldi. Ayrıca Diyarbakır'daki çocuklara verilen cezayı kınayanlar var..Neden kınıyosun ki belki yaptığının bilincinde değiller ama öğrenmeleri için ve tüm bölge halkının öğrenmesi için gerekli..İbreti alem vesselam.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen amma çok biliosun ya ![]() öyle bişey yok dediğin maçta bursa tribünündeydim ben ![]() daha öncede olmadı mı diyarbakırda böyle bişey daha sonra olmucak mı??? niye diyarbakırlıların dediklerine bu kadar kulak asıyosun onuda anlamıyorum ben burda gördüğümden bahsediorum senin gibi kulaktan dolma şeylerden bahsetmiorum ![]() | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marşımızın ıslıklandığı maçtaki zihniyet her şeye müstehak.. Ayrıca Sükut nickli arkadaş bazı şeyleri provake etmek gayreti içindesin sanırım...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem hiç bişi bilmediğimizi söylüyo... gördüğümüzüde mi bilmiorum anlamadım... söylediğin herşeyin bi açıklamasını yapıyosun ama konu marşın ıslıklanmasına gelince yapamıysun... aynı şeyi d.bakırdada bursada yaptılar..? neden marşı kabul edemiolar neden bizim gibi bağıra çağıra KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN ALSANCAK diyemiolar?? | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen benim vatanımın marşını hazmademiyorsan......(Buradan da yazılmaz ki her şey) Gerçekleri savunmak ırkçılık değil Sükut Olmayacakları desteklemek tarafsızlık değil Sükut
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce şunu okuyun . Alıntı:
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | |||
![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Az d.bakır maçlarını izle , bak bakalım bundan önceki maçlar da d.bakır taraftarı nası söylemiş marşı da sonra konuş !!
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | |||
![]() |
![]() | #20 | ||||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Mehlika : Ya sen provakatörlüğün ne olduğunu bilmiyorsun ya da yanlış biliyorsun. Eğer doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri ortaya dökmek , birilerinin ısrarla görmekten kaçtığı şeyleri gün yüzüne çıkarmak , ayrımcılığın yapıldığını söylemek provake etmek ise bir şeyleri ; evet provakatörüm ben !! Kimse size olmayacakları savunun demiyor. Ben her iki tarafı da göz önüne alarak konusuyorum. Eğer Bursa maçından sonra pkk dısarı deniliyor ise ve hemen akabinde tff buna sessiz kalıyor ise daha sonrasın da tahrik olan d.bakıra sadece ceza veriliyor ise ben bunun altında bir artniyet ararım ! Sizin vicdanınız rahat olabilir , rahat uyuyor olabilirsiniz , mağdur olanı görmekten kaçınabilirsiniz ama kusura bakmayın ben sizin kadar olaylara şeffaf bakamıyorum.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |