![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kimse kendini kandırmasın her ne kadar ertuğrul hoca bu sene 90 dakika boyunca taraftarı ayağa kaldıran bir takım seyrettireceğiz desede beng eçen 4 haftada bunu göremedim hala. özellikle bugünkü maçta bir pozisyonda bile kalkmadım. ilk 45 dakika takım yatıyor yatıyor ikinci yarıda başlıyor yırtınmaya böyle futbol böyle anlayış olmaz. bundan 5 sene önce maça takım inönüde başladımı 5 dakkika içinde işi bitirirdi ondan sonra farka giderdi. 5 senedir bu takım aynı futbolu oynuyor ve hiç bir başarı gelmiyor. ilk önce kendine bakacaksın kayserinin 90 dakka boyunca yatması bizi ilgilendirmez sen at bi tane yatsınlarda göreyim. | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ya hiç ayağa kalkmadın demek ki ayağa kalmamak için bahane mi aradın yoksa gerçekten mi kalkmadın? Bu takım eğer 5 senedir aynı futbolu oynasaydı 5 senedir şampiyon olmamız gerekirdi. Sahada bir beşiktaş vardı ben gördüm , beni ayağa kaldırdı hep , oturtmadı yerine. Bence burda ertuğul hocanın hiç suçu yok belki delgado alması yanlış olabilir ama olsn bir bildiği vardır. Gol pozisyonuna çok girdik ama olmadı.. Kornerlerdeki etkimizi biliyodu hakem vermedi kornerleri, hakem maç yönetmedi sanki birileri onu yönetmişti, veya bir kini vardı bilmem. Belki duyar ulusoy sesimizi duyarda fener yaptığı gibi her vermediği kornen içiin 10 korner fazla verdiği gelir aklına akıllanır belki | |||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede hersey super diyerek olmaz ertugrul hoca son 2 macta hatalari goze carpiyor.benim tespitlerim antep macinda baki yi sol bek oynatti bu macta delgadonun yerine serdar cikmaliydi yorgun serdari birde ortaya cekince orta saha coktu ilerde top kalmadi higuan yerine batuhan girebilirdi doldur bosalt oyunda batuhan yararli olurdu bu diatta nerede savunma dokulurken cogu mac hakan arikan yildizken bu tecrubeli adam niye oynamiyor | ||
![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar sinirler son hadede biz nedesek boş adamlar kendi bildiklerini yapıyolar ve maç sıkoru belli 0-0 ![]()
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Daha alışamadık bu tempoya bence.Puan kaybetmemiz gayet normal.Bu elbette bahane olmamalı bizim için ama daha ilk haftalar olduğu için olabilir böyle şeyler.İleriki haftalarda bu tempoyada alışmak zorundayız.Sonuçta grubumuzda liverpool,porto gibi takımlar var... | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #49 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | abi kasımpaşa maçında bile 5 defnasif adam duruyor kasımpaşa üstümüze gelmezken sen hala delgado yedekken onu değil korayı oyuna alıyorsun bu nasıl bir mantık büyük takımsan risk alcaksın cıakr defanstan bir adam al delgadoyu bu maçta delgado cıkacak adam mı ? her an oyun kaderini dğeiştirebilri cıkar defans al higuainm veya batuhan diatta geldi 1.5 ay oldu daha topa dokundugunu görmedim o geldikten sonra yozgatlı skatlandı düzeldi maça cıktı o daha oynamadı higuain geldi maça cıktı o daha oynamadı demekki istemedi zorla aldı o zman lyona giden andersonu neden veto etti abi kendi sahanda hala 5 defansif adamla oynayıp sen delgadoyu cıkartıyorsan bu işdte sıkıntı vardır bunun adıda TECRÜBESİZLİKTİR büyük takımsan risk alacaksın 3 haftadır ıkına ıkına maç aldık kasımpaşa maçıdna g.antep maçında da puan kaybedebilirdik bunlar takımın değil ertuğrulun bireysel hataları oyuncu yanlışları takım ümit veriyor ama tecrübesizlik ertuğrula hata yaptırıyor ve bu sene başarısız olursak suç kesinlike ertuğrulun değil yöentimindir ama maalesef ertuğrula kesilecektir not= rakip 8 kişi defans yapıyor sen 1.72 lik adamı nie oyun alıyorsun yerden 8 kişi nasıl gecekesin alackasan al batuhanı uzun boyla yırtmaya calış yerden top geçiremezsin buda teknik direktör hatasıdır...ve tecrübesizliktir inş bu hataları önümüzdeki maçlarda yapmazda artık rahat rahat maç izleriz ya eriyip bitiyorum kanter içinde maç izliyorum ıkına ıkına her sene yeter ya şnönüde 60 tan sonra bile hala 5 defansif adamın varsa o zaman büyük tkaım olamamışsındr kardeşim bu nasıl iştir ya ertuprul hadi artık hem sen kendin kzan hem bze kazandır güvcenimiz boşa cıkarma ve böyle basit hatalr yapma bu takımda delgado yada rico oynar takımı yönetmek için birisinden biri kalır ikisi birden cıkmaz işte buda HATADIR başarılar hoca inş ilerde bu hataları yapmazsın
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sağlık olsun, lig uzun ve daha başı. Butür puan kayıpları olacak, gayet normal. Önümüzdeki maçlara bakalım....
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |