![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Resmen delirdim bre, bu ne ![]() BOBO KOÇUMSUN LEN! MAÇI ALDIK! TRABZONLULAR'IN ACISINI ALDIK. ARTIK KIMSE TUTAMAZ ![]() Ayrica Bülent Yildirim denen öküz az kalsin yakiyordu bizi, neyse ki Bobo var.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ağzıma kelime gelmiyo durumumu tarif etmeye eve kanatlanıp geldim sanki..helal olsun sana kartalım..tüm ********liklere karşı bu galbiyet tokta gibibi cevap olsun.. isteyene değil alayına gider..ÖLÜMÜNE KARTAL..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar kırmızıyı geri zekalı yan hakem verdirtti. Bülent Yıldırım dönüp gidiyordu. yan hakem ısrarla kırmızı çıkarmasını istedi. Ama gerçi sen pozisyonu gördüysen neden yan hakemini dinlersin ki.
__________________ Sevinmek için sevmedik... | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yine kalecisiz yine 3 puan .. helal olsun .. Bakalim bu hakem hatalari nereye kadar surecek !!
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |