![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sonuna kadar katılıyorum arkadaşım görüşlerine, çarşı inanılmaz bir ambians yaratabiliyor statta, bundan ben de inanılmaz haz duyuyorum ama futbolun bir sektör haline geldiği şu zamanda çarşı mantalitesi beşiktaş kültürünün sembolü olmamalı, bedava biletlerle yıllardır en güzel kısmı işgal ediyorlar ve tarihn en iyi yönetimine, kendilerini kale arkasına aldıkları için küfrettiler, burada önemli olan beşiktaştır, çarşı ise kabul edin veya etmeyin kendisini herşeyin üstünde gören bir topluluk haline gelmeye başladı, aziz yıldırım'I seversiniz veya sevmezsiniz o başka bir konu ama şunu kabul etmek zorundasınız ki fenerbahçe'yi mükemmel yönettiler ve şu anda kıskandığımız bir noktaya geldiler, aiz yıldırım seyirciyle tartıştı, zaman geldi kendi seyircisinden küfür de yedi ama vazgeçmedi ve sonucu görüyoruz, taraftarları yeterince gürültü çıkramıyorlar diyebilirsiniz, ben oyuncunun topu ayağına her alışında ıslıklanma korkusu yaşayacağı, küfür olmadan maçın tamamlanmayacağı, zaman zaman iğrençleşen tezahüratlar yapan ve üstüne üstlük bunları bedava yapan bir seyirci topluluğu yerine çekirdek çıtlatan ama kasayı dolduran seyirci modelini tercih ederim, çarşının ruhu var, geçmişi var, mükemmel ambiansı var, şuyu var, buyu var, şu maçtan sonra herkes bizi konuştu, o maçtan sonra şu şunu dedi hikayeleriyle karın doymuyor, sana kazandıracak seyirciyi maçlara alacaksın, olay budur... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pekı burdan soruyorum bütün fulbcolculara sorulsun diyilsin inönudekı 17 maçı rahat oynamak ıcın seyircisizmi olmasını istersiniz yoksa ayagınızın titremesini kabul edip taraftarla birliktemı oynakmak istersiniz sunuda unutmayın bu takıma gelen bir çok oyuncu inönude taraftarı görcegı ilk anı merak ederdı bunlar sayıyım nobre-tello-delgado-cisse-mehmet yozgatlı-gordon bu youncular ve bi kaç tane daha çarşının sayesınde bu takıma geldı | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;594218]onu bende anlamadım bi türlü..herkese karşı olan tribünümüz nie bu demirörenin yanında? ? ? ? ![]() sadece çarşı grubu yanında başka kimse değil demekki oradan nemalanıyor çarşı grubu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
![]()
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
bence bir çok oyuncu çarşıyı istemiyor ama eli mahkum mecbur ekmek parası için takımda kalıyor gerçi ekmek parası sayılmaz fırına kaçıyor biraz ![]() ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
çarşıyı satın alamaz kımse çarşı kımseye yapısmaz mıllet çarşıya yapısır | |||
![]() |
![]() | #39 | |||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #40 | |||