![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Eğri oturup doğru konuşalım.öyle sizin dediğiniz gibi deneyimli bomba topçular ya bize gelmez yada paramız yetmez .bu takımdan Sergen tümör okan ve diğerleri gittiyse yerine kimi alalım abi onu söyleyin.öyle boş konuşmakla olmaz bu işler.eldekilerle bukadar.ailtonu gerimi çağıralım şimdi, yoksa fran bizim aradığımız adammı.bir tecrübedir gidiyor.16-17 yaşındaki çocukları alıp gelip takımlarında oynatan avrupa kulüpleri. fakat Katar,S.arabistan,Türkiyede ise fosil futbolcuların memleketi oldu. Tecrübe insanın kafasındadır kardeşim.öyle konuşup çekilmek yok demişin vallahi bi ömürsün ben burdayım.ama sende sorunu biliyorsan çözüm üret yoksa eleştiriyi herkes yapıyor.ama sorunu görüp çözüm bulmuyorsan diğerlerinden ne farkın kalır ki.dimi. ![]() | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Tecrübe Kafada Değil Asla Asla Asla Sen Şimdi Zekisin Diye Gidip Uefa Çeyrek Final Maçı Oynayabilir misin ? Az Mantık.. Futbolcuların Piyasından Bahsetmişsin Ben mi Veriyim Parasını ? Yönetim Neden Orda Duruyor ? Futbolcu Piyasasını Onlar Düşünecek.. Madem Burdasın İyi Oku Parayı Basıp Tecrübeli Ülke Futbolunu Bilip Avrupada Sorun Yaşamayacak Kaliteli Futbolcu Bir Çözüm Örneği ! Bak Bakalım Bu Cümle Boş muydu Dolu muydu Yok Öyle İşkembeden Sallamak..
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=matador]Arkadaslar Fransa Ispanya Macinda Tecrubenin Nasil Agir Bastigini Gorduk Aylardir Bagiriyorum Topladik Gencleri Bunlarin Arasina 2 Tane En Az Tecrubeli Yabanci Lazim Simdi Delgado Geldi Oda 24 Yasinda Ama Iddaam Kesin Tecrubeli Yabanci Lazim Haksizmiyimm??[/quote Fornül belli ne sadece tecrübe ne sadece gençlik yani: dinamizm+tecrübe kalna iki transferle beşiktaş tecrübe eksikliğini kapatabilecek mi göreceğiz.........ama şimdiye dek yapılan genç transferler süper...ona laf yok........ama tecrübe kesin lazım .ona da laf yok......... | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | su anda 28-29 yaslarinda super tecrubeli kimi alabilirsin takim genclesiyor bu durumda genc transfer etmen lazim , bak delgadoyu aldik , lopez de deniliyo 21 yasinda falan ama kalkip tecrubeli olan ailton u aldik bugun ne haldeyiz satamiyoruz .... Juanfran tecrubeli satamiyoruz bu durumda haklimiyim gusel kardesim
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
delgado yu bedavaya aldik yani ona ayrilan para bosta o paraya al davids i al seedorf u daha neler rivaldo olimpiyakosta giovanni ile birlikte giorgevic katarak futbol gosterisi yapioo ve 1 milyon euro oynuyoo al onu yap kaptan olmaz mi yani | |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sence seedorf u alabilirmiyiz 27-31 yasinda tecrubeli futbolcuya hayir demem ama 32 yi gecmis futbolcular icin bjk nin kapilarinin kapanmasi lazim cunku genclestirmeye calisiyoruz takimi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
| |
| | #8 | |||
| |||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir tek baki transferi beni cok sasirtti. bence cok kötü bir oyuncu. genclerbilirginde bile oynayamadi birde türkiye - azerbaycan hazirlik macinda bizi rezil etti. onun yerine defansin göbegie süper bir oyuncu lazim! | ||
| |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aldıklarımız iyi topçu, öyle ümit ediyoruz. Tigana yaptırdığı için transferleri en azından Tiganaya güveniyoruz.. Ama iyi topçu olmak yetmez sahada kazanmak için tecrübe lazım, görmüş geçirmiş olmak lazım. Alıntı:
__________________ B e ş i k t A ş k | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |