![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence gökhan zan besiktasin ilk onbirinde oynayacak kadar iyi degil. adamin tek özelligi hava toplarinda iyi olmak baska ne özelligi var? korayi cok begeniyorum ama bence defans'ta oynamak icin boyu gücük. defansin önünde daha yararli olur. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Takımımızdakilerin tecrübeleri yeterlidir. bundan sonra kendi tecrübelerini kendileri yapmalılar. 2-3 senede uefa kupasına oynayabilecek yaşlarda futbolculara sahibiz. hem tecrübeli hemde genç futbolcu diyen varsa süpersin be kardeşim bilmiyoduk! onları dünya klüpleri kapar(örnek porto) | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şimdi tecrübe özellikle kalecide, defansta ve defansif ortasahada çok önemlidir. Runje ve Klebersonun bu mevkilerde tecrübe sıkıntısı olduğu sanmıyorum, ama toraman-gökhan-serdar gibi isimler savunmayı ne kadar kaldırabilirler, arada hata yaptıklarında moralleri nasıl etkilenir endişeliyim. Hücumda ise tecrübe nispeten daha az etkili, enerjik ve fizik gücü üst düzey gençler her zaman 30 luk oyunculara tercihimdir. Kaldı ki Nobre de belli bir yaşa gelmiş ve tecrübeli sayılabilecek bir isim. Sonuçta sahaya 22 yaş ortalamasıyla çıkacak değiliz zaten, tecrübe diye yeni bir Ailton almaya da lüzum yok bence. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tecrübe yaşla olmaz arkadaşlar 25 yaşında ama 2 kupa finali oynamış oyuncularvar emre belez oğlu örnektir genç demek ayakları titreyecek demek değildir ayakları titremek heycandandır ve kişilik meselesidir beceriksizsen ayakların titrer iyi adamın ayakları titremez özgüveni olur hem aldığımız kaleci tecrübesizmi kleberson dünya kupası finali oynamış tecrübesismi, ha lider vasıflı bir oyuncu şart malesef bizim kaptanlar bu konuda eksik malesef enson böyle oyuncu rıza vardı ogünden beri gelmiyor...... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kardeşim sanan şu şek,lde katılmıyorum fransalı futbolcular hem tecrübeli hemde cok yeteneklilerdi o yüsden ispanya macında ağır bastılar bizim ligde de böyle hem recrübe hem yetenekli takımlar yok hatta uefada bile böle takımlar cok az bulunur yarı final oynayan s.bükreşin gecen sene yaş ortalaması 23.2 di hatırlatırım ...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |