|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
05-07-2006, 00:15 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 |
Cogu arkadaslarla tartisiyorum yildiz almak mi daha onemli yildiz yetistirmek mi konusunda ... Ben sunu dusunuyorum Buyuk kulupler (Barca ,Real,Ajax gibi ) buyuklugunu altyapisina borclu. Barca nin altyapisindan Messi , David Villa , Fabregas ,Arteta , Pique gibi isimler cikti , Real den Casillas , Raul , Ajax tan Seedorf , Davids , Cocu , Kluivert ve sayre.. Ben buyuklugun altyapidan geldigini dusunuyorum...Yildiz almakla sadece car cur para harcarsin , oysa altyapidan oyuncu yetirstirirsen ve onu yildiz yaparsan herkez o takima saygi gosterir arti olarak ekstra para kazandirirsin kulube... Gelelim Besiktasimiza ... Altyapimizda mehmet sedef , kenan , aydin gibi oyuncular var , bunlara daha cok sans verilmeli bence .. Bi de Yildiz oyuncu almayip , yildiz olabilecek gencleri alan yonetime tepki gosterenler de var.... Bazi arkadaslar yonetimi Star oyuncu almadiklari icin elestiriyor , ben tam tersini dusunuyorum cunku DELGADO da BOBO da gelecegi olan futbolcular . Ezikler gibi 31 lik Crespo yu getirecegime ileride bana para kazandiracak BOBO yu getiririm ... Siz ne dusunuyorsunuz sayin forum uyeleri ?
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
|
05-07-2006, 00:21 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | BoBo Konusunda Haklisin Bener Kardesim, Ben BoBo nun Cok Faydali Olacagindan Inancliyim. Ve Bu Seneki Kadromuz Kartali Ucurur Diyorum. Yildiz Falan Bos Asil Önemli Olan Takim Ruhu Ve Takim Oyunu...
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
05-07-2006, 00:23 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | tabiki ben senin o beğenmediğin crespoyu alırım,bu adamı küçümseyen bir insanın futboldan anladığına şaşarım,adam geçen sene dünyanın en iyi takımında forma giyoyordu ve bu sene dünya kupasında arjantinde oynadı daha ne olabilir????ayrıca bence büyük takım oyuncu yetiştirmez,yıldız alır takır takır oynatır.O saydığın adamların sadece 1 tanesi barcada forma giyiyo demekki oda yetiştirdiği admaları oynatmıyo neden çünkü çok büyük takım gitti ronaldinho,deco,etoo yu aldı şamp. oldu bizimde öle yapmamız lazım.yoksa bu senede hüsran olur yani eğer robert ve bobo alındıysa bu senede gitti bilee
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
05-07-2006, 00:25 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | barca oynatmiyo ama arsenal buluyo o yetenegi . sen simdi kalkip fabregas i alamazsin arsenalden , bobo da boyle olacak kesvedilmemis yetenek ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
05-07-2006, 00:28 | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | |||
05-07-2006, 00:33 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | barcanin oynatacak genci cooooook ama orda dedigin gibi ronie , deco belleti , van bronckorst felan var .... Sence arsenal mi daha basarili Barca mi Biri superstarlarla finale geliyor , biri super yetenekli gencleriyle.....
05-07-2006, 00:34 | #7 | |||
05-07-2006, 00:37 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bana san katiliyorum, star alip paralar harcayip ona lüks bir hayat sunacagimiza, mgenc yetenkli alalim, gencler divalik yapmaz, yani büyük sartlari olmaz, seve seve gelirler, problem yasatmazlar, ve futboldan halen zevk aliyorlar...a | ||
05-07-2006, 00:37 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | olm anlamiyon galiba , barcadan 2 oyuncu arsenale ver , arsenal kupayi alirdi , ama arsenal genclestirdigi icin takimini cok buyuk basari yapti finale gelmekle ... Genclerle finale gelmek , tecrubelilerle gelmekten daha zordur bunu unutma
05-07-2006, 00:39 | #10 | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |