|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
05-07-2006, 00:42 | #12 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | genc yetenekleri kucuk takimlar mi aliyo alper bak rooney e cristiano ronaldo ya robinho ya MESSI ye hepsi buyuk kuluplerde ve SUPERSTAR olacak kapasitede..... barca para harcadi , ronaldinho dunya yildizi dioruz dimi.. ronaldinho psg de iken niye yildiz deildi cunku daha 22-23 yasi vardi genc ti yani ... barca ne yapti buyuklugunu gosterdi basti parayi aldi ronie yi simdi dunyanin en yetenekli futbolcusu olarak gosteriliyor.......
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
05-07-2006, 00:44 | #13 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | ya kardeşim bu saydığın adamlara genç yetenek diyosun,sen nerde mars da mı yaşıyosun?bunlar şuan dünyanın en iyi futbolcuları ve dünyanın en büyük kulüplerinde oynuyoooo.dünyaya dön!bu saydıkların hepsi zaten süper star
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
05-07-2006, 00:47 | #14 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | ama nasil superstar oldular barca ronaldinho genc die almasaydi del pieroyu alsaydi su an ne olurdu sadece para harcamis olurdu manu c.ronaldoyu almayip steve mcmanaman i alsaydi ne olurdu , mcmanaman futbolu birakip giderdi , oysa c.ronaldo buyuk kulupte yildiz oldu....rooney de oyle yani BUYUK KULUP OYUNCU YETISTIRIR ..... c.ronaldo manu ya gittigi zaman , gitmeden once taniyomuydun onu....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
05-07-2006, 00:50 | #15 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | ben çok iyi tanıyodum çünkü futbolu takip ediyorum sadee türkiyeyi izlemiyoruz ayrıca barca ronaldinhoyu aldığında ronaldinho yıldızdı...real madridle az kapışmadılar.hatta real beckhamı mı yoksa onu mu alim diyo düşünüyodu ver rekor bir ücretle ronaldinhoyu yani coğrafyanın en iyi futbolcusunu barca aldı çünkü barca çok büyük takım ve laporta gibi bir başkanları var
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
05-07-2006, 00:54 | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | kesinlikle genç oyunculardan yanayım tabii ki bunu kendi takımımızı düşünerek söylüyorum eğer bir barca nın bir real in chelsea nin milan ın taraftarı olsaydım yıldız oyuncuların alınmasını tabii ki ben de isterdim. Ama BJK gibi takımlar kendi oyuncularını kendisi yetiştirmek zorundadırlar sadece yıldız alınırsa buna hiç bi bütçe dayanma he diceksin ki şampiyon olunca zaten bu bütçe düzelir ama bakınız ezikler şu an maddi altyapıları iyi olmasa o yıldızların hiç biri takımda kalmaz ve maddi de ortaya çıkardı. Biz daha 5 milyon nakit para veremeden yıldız oyuncu sevdasına düşersek daha çok bekleriz. BJK nın gittiği yol bence doğrubu gençler belki bu sene başarılı olamasa da Tigana yla devam edildiği sürece başarıyı kesinlikle yakalayacaktır ki ben bu sene de kesinlikle ligde ve avrupada iyi bir yerde olacağımızdan eminim. Zaten genç oyuncuların kendine güveni gelirse o istediğiniz yıldızlar da bir bir ortaya çıkmaya başlayacaktır. Galatasaray şampiyon olduğu senelerde ve uefadaki başarısında takımın iskeletini kendi yetiştirdiği oyuncularla kurmuştu. Takımdaki yabancılardan da Popescu, Taffarel ve Hagi yıldız kategorisinde sayılabilirdi. Bizim takımıımızdaki yabancılara bakarsak da Kleberson ve Delgado da kesinlikle yıldız kategorisindeler. Lauren Robert de şu an için sönük bir yıldızdır zamanındaki Hagi gibi o da geldiğinde kimse yıldız gözüyle bakmıyordu hiç bi yerde tutunamamış bir oyuncuydu, Tigana nın yardımıyla Robert de eski haline dönebilir. Yani söylemek istediğim durumu abartmamak lazım BJK YAPABİLECEĞİ transferleri yapıyor bence daha fazlasını beklemek saçma olur. Tigana ya güvenilsin bence bu konuda. | ||
05-07-2006, 11:02 | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
Ellerine sağlık kardeşim çok güzel yazmışın biz taraftar olarak bunları istioruz yönetim teşekkürler
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |