![]() |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifBeşiktaş Edmilson'u kiralayacak Ricardinho'ya imza attıran Kartal, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek üzere. Beşiktaş, Brezilyalı Edmilson'u da renklerine katmak için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor. *** Hedef Edmilson Rijkaard'ın gözden çıkardığı sambacı için bastıran yönetim Zathia'yı ise yedekte tutuyor. Ricardinho'ya imza attırdıktan sonra tüm dikkatini vatandaşı Edmilson'a çeviren yönetim, sürekli transfer isteyen Tigana'ya müthiş alternatifler sunuyor. Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard'ın kadroda düşünmediği sambacı için tüm imkânlarını seferber eden yöneticilerin yedekte tuttuğu diğer isim de bir dünya http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyıldızı; Zathia lakaplı Zat Knight... SATIŞ OPSİYONLU İniesta, Xavi ve Nesta gibi yıldızlara sahip Barça'nın Zambrotta'yı da alması üzerine forma şansı azalan Edmilson'un yıllık 2 milyon euro istediği ve Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. Barça'nın kapısını satış opsiyonlu kiralık formülü ile çalmaya hazırlanan yönetim, pazartesi günü görüşmelere başlayacak. Fatih DOĞAN |
ARklar kiralanabılır. ELımızı cabuk tutarsak belkı alabılırız... |
bence kiralık olabilir ama hala bi hayal aşamasında bu tarnsfer benim için |
nedense Bu Haber Sadece FotomaÇta 2 GÜndÜr.. |
zaten bonservisiyle almamız su an imkansız 8 milyon euro kiralamak en mantıklısı bunuda alırsak vay hallerine |
cehennem disco adlı arkadasım bu adamın bonservisini nerden biliyosun 8 milyon euro oldugunu transfermarkt.de yazan herseye inanma.orada ricardinco 4 milyon euro yazıyo ama biz 1.750.000 dolara aldık aynı sekilde kleberson da öle biz 2milyon dolara aldık orada 6 bilmem ne yazıyo yani bu işler siteyle olmaz aynı sekilde ailton 2.500.000 euro diyo biz adamı 200 bin euro veren var mı diye bakıyoruz daha örnek veriyimmi yoksa bu kadar yetermi?ona bakarsan manager oyununda da 2 milyon euro edmilson bu işler siteyle oyunla olmaz... |
Alıntı:
|
arkadaşım o zaman klebersonu nasıl aldık o fiyata m.unıted dan.bu adam 8 milyon euro dan asagıda olabilir 8 milyon euro dan yukarıda olabilir benim demek istedigim bu işler siteyle olmaz.o siteyi yapan barcanın bi yöneticisi mi??? ve verilen fiyatların hepsi yanlış sen benim demek istedigimi anladın ama kardeşim 30 yasın üstündeki futbolcu bu kadar para etmez. |
arkadaşlar bu adamın bonservisinin bitiş süresi 2008 miş o zaman seneye bu adam serbest kalacak yani barca o zaman bu adamı bize kiralamaz.barca bu adamı satar ya da sözleşmesini uzatır yani kiralama olayı olmaz yoksa ben yanlış mı düşünüyorum yorum sizin??? |
Zat Knight kim be?:S |
Alıntı:
|
bence boumsongtan daha mantıklı bi haber.Adam hem brezilyalı Ricardinho nun fln adını duyunca gelmek isteyebilir.Barcelonada kiralayabilir çok rahat çünkü Thuram ve Zambrotta gibi 2 tane defans aldılar. |
Valla zatı bende tanımıyorum .. |
zat knight 1.98 boyunda 1980 doğumlu çok iyi bir defans oyuncusu. Bence edmilson dan sonra beşiktaş için adı geçen en iyi defans oyuncusu geçen sene ingiltere liginde fulham ın en iyi savunma oyuncusu olarak görülüyordu spor yazarları tarafından. keşke alınabilse harika bir transfer olur ama inanamıyorum. hele zat knight yedekte tutuluyor falan diye yazınca gazeteler iyice yalan haber olduğuna inandım çünkü knight öyle yedekte tutulacak bir oyuncu değil. |
Kartal'dan, Barça'nın yıldızına kanca http://www.besiktasforum.net/v3/resi...rca,-milan.jpg 19 Ağustos 2006 09:45 Transferin şampiyonu Beşiktaş, takımı güçlendirme konusunu son noktaya getirdi. Siyah-Beyazlı ekip Barcelona'nın yıldız futbolcusu için harekete geçti... http://www.besiktasforum.net/forum/img/1x1.gif Transferin hızlı takımı Beşiktaş, rotayı Barça'nın Brezilyalı yıldızı Edmilson'a çevirdi. Katalan kulübünden, sambacının gidişine onay çıktı. Siyah-beyazlılar, opsiyonlu kiralık sözleşmesi yapmak istiyor. Transferin şampiyonu Beşiktaş, takımı güçlendirme konusunu son noktaya getirdi. Sezon başında kadrosuna Delgado, Nobre, Runje, Baki, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz gibi isimleri katan siyah-beyazlı yönetim şimdi de rotayı Brezilya Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın defanstaki yıldızı Edmilson'a çevirdi. Geçen sezon da bu oyuncuyla ilgilenen ancak Barcelona'nın hocası Rijkaard vize vermediği için alamayan Kartal'ın önünde bu kez engel kalmadı. Hollandalı teknik direktör, Edmilson'un transferine onay verdi. ALTERNATİFİ ZET KNIGHT Beşiktaş, savunmanın ortasında ve ön libero oynayabilen Edmilson'u öncelikle opsiyonlu kiralamak istiyor. Bu oyuncudan verim alınabilirse gelecek sezon bonservisi alınacak. Barcelona'da yer bulması zor görünen Brezilyalı da Kartal'ın teklifine sıcak bakıyor. Sambacı yıllık 2 milyon euro istiyor. Ricardinho'nun ücretini Beşiktaş AŞ'nin hisselerini satarak ödeyebilen Beşiktaş yönetimi, Edmilson için Fulya projesinin gelirinin yetişmesini umuyor. Her ihtimale karşı, Tigana'nın Fulham'dan öğrencisi Zet Knight de yedek tutuluyor. Kaynak: Sabah Haber: Fatih Doğan |
edmilson cok yönlü bi oyuncu gelirse cok büyük katkısı olur ama bu haber ne kadar doğru onu bilemem |
acaba gelirmi? bu haber bir gazete yayınlandı ve gerisi gelmedi. |
www.karakartal.com dada var olabılır fulyadan gelecek gelırlerı beklıyolar |
Vallahi gelirse bu topik kesin 300 sayfayi bulur :D |
walla hersey baskana kaldı risk edip verirse o parayı adam gelir sıcakta bakıomuş zaten türkiyeye... |
[quote=fatih_kartal_1903;104882]www.karakartal.com dada var olabılır fulyadan gelecek gelırlerı beklıyolar[/quotonlarda sabahtan almışlar |
Vallah Simdilik Aliyor Yönetimde Bunlar Nasil Ödenecek Onu Dusunmek Lazim :D |
Alıntı:
http://img148.imageshack.us/img148/2...uwen3cf2pp.gif |
bu ne ya önüne gelen transfer haberi yazıo inanmayın kardeşim ya |
vallaha bu adam gelirse kim gidecek diye soruyorum kendi kendime. |
İşte Mert Nobre Alıntı:
19.08.2006 11:13 Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına geçerek Mert Nobre ismini alan Brezilyalı futbolcumuzun tüm işlemleri tamamlanarak Türk oyuncu lisansı çıkarıldı. Yeni ismiyle Mert Nobre, 3.haftasına girdiğimiz 2006-2007 Sezonu’ndan itibaren Türk oyuncu sıfatı ile Beşiktaş formasını giyecek. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9866&tipi=K Kaynak:Beşiktaş resmi sitesi. www.bjk.com.tr |
acil bir defans oyuncusu alalımda şu konular kapansın yaw. huzurumuzu bulalım. ben henüz kombine almadım ama edmilson yada ayarında bir defans gelirse abimle birlişkte birer kombine almaya karar verdik. tabii lisanslı birçokda ürün. bizimde katkımız olsun. bu sene sanırım lisanslı ürün satışında rekor kırarız. |
Alıntı:
Kardesim Transfermarkt.de deki Rakamlar Bonservis bedeli degil. Sana kim öyle demisse yanlis demis. Oradaki Rakamlar oyuncularin Transfer degeri yani bonservis DEGERI . Ikisinin arasinda cok fark var. |
acaba kim gelecek encok kimin gelmesini istersiniz adı gecenler arasında |
Alıntı:
edmilson gelmeden alsan belkide transfer için ufakta olsa bir katkın olur abicim bide böyle düşün,daha güzel olur;) |
Alıntı:
tabiki edmilson:D |
beyler herşey tamam da bakın bu sezon yönetım elınden gelenı yaptı fakat sezon sonu borç gırtlağa vuracak... bunu engellemek için ocak ayında yenı yonetım gelsın sonra butun borçlar odensın zaten 2 yıla kalmaz fulyada hemen hemen tamamlanır sonra paralar yağmaya başlasın eğer bu yonetımle dewam edersek sezon sonu transfer yapamayıs drum geseye doner...ben yonetımı kötülemiyorum çok iyi işler çıkarttılar özellikle demirören sadece kendi cebınden 23 mn dolar harcamış çok buyuk bir para ve bu paranın dewamı da gelmez artık bu kadar parayı bulmak o kadar kolay bırşey değil...herşey bjkem için olsun diyorsa bu yonetım ocakta aday olmamalıdır gelecek açısından... şimdiki duruma bakarsak olmasına bir sebeb yok fakat gelecekte çok zorlanacağız borçların kapanması lazım...ve her transferde sponsor aranması artık son kuruşların harcandığının göstergesınıdır bu yönetimin yüzü gülerek başkanlığı bırakması gerekir... saygılarımla.... HEP DESTEK TAM DESTEK.... |
iyi oyuncu vallah cok paralar harcaniyo ya hayirlisi artik..- gelse harika olur ama kim oynamicak acaba koray herhalde |
Edmİlson Da Gelİrse Varya Ne Dİyeyİmkİ Bİzİ Daha Kİmse Tutamaz Şampİyonnnnnnnn BeŞİktaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Karakartallllllllll |
nesta-iniesta-xavi-zamporatta edilmilson da bize:D |
babalar bu haber dogrumu bilionuz mu yoksa bombamı yine sag gösterip sol vurmak için lütfen bilenler bi açıklama yapsın |
daha ortada kesin birsey yok sadece gazete habaerleri var buyuk ihtimalle balon |
edmilsonuda getiriyoruz:D |
ya arkdaşlar daha önce yazdım ama bi kere daha yazıyorum bu adamın sözleşmesi seneye son yani2008 de.onun için bu adamı barca kiralamaz ancak satar çünkü bonservis parası almaya bakar.adamların kiralaması için keriz olması lazım.ancak barca sözleşmesini uzatırsa öyle kiralanabilir.lütfen bi arkadaş cıksın da cevap versin bana yoksa ben mi yanlış biliyorum 2008 diye |
ya bırakın barcada geçen sene 25 küsur maç oynayan adamı şimdi öyle kolay kolay bırakır mı takımı?bence barcelona'nın joker oyuncusu.fazla dikkat çekmeyen ama güzel işler yapıyor.bazen ataklara güzel destek veriyor,bazen de orta saha savunmasına yardıma geliyor.ama inşallah haberler doğrudur da gelir ne diyelim. |
Türkiye`de Saat: 17:57 . |